o olmasa bile artık söylediği yalan beni yıktı üyeliği sonlandıracaktım fakat üyeliği sonlandırmıyolarmış yalanı beni bitirenErkek sonuçta bu senin gibi birkaç kişiyi de idare edebilir. Fake hesap açıp , onunla konuş bakalım o mu kullanıyor önce onu anlamak lazım suçlamadan önce
Yalan olduğunu siteyi kendim aradım kişi istediği zaman üyelik kapatmıyomusunuz diye sordum. Böyle birşey olmadığını üye istediği takdirde kapattıklarını söyledi site.Açık açık sorun eğer yalan söylediyse neden böyle bir yalana ihtiyaç duymuş bunun sebebini öğrenin.
Daha ilişkinin başında böyle bir yalana başvurulması hiç hoş değil(yalansa eğer).
Yalan olduğunu siteyi kendim aradım kişi istediği zaman üyelik kapatmıyomusunuz diye sordum. Böyle birşey olmadığını üye istediği takdirde kapattıklarını söyledi site.
Eger bunu söylediysen iliskini sonlandir ki blöf yapmadigini bilsin ve anlasinŞunuda eklemek istiyorum daha önce sohbet esnasında ben kendisine yalandan nefret ettiğimi ne olursa olsun bana yalan söylerse bu ilişkiyi sonlandıranileceğimi kati bi şekilde belirtmiştim benim bir yalanı kabul etmeyeceğimi Bile bile bunu neden yaptı artık aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?