• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın whatsappdan başka biriyle msjlaştığını nasıl görebilrim:(

iki yılın ilk yılında o benimle ilgili hiç bir şey düşünmüyordu.ben ona kendisini beğendiğimi sevdiğimi söyledim.önce tepki gösterdi hatta ayrıldı.fakat yine kendisi görüşmek istediğini söyledi.msj yazdı aradı sordu.bir türlü vazgeçemediğini kopamadığını söyledi.sürekli gel gitler yaşayarak bir ilişkinin olmayacağını konuştuk.son bir yıla kadar benle ilgili birşey düşünmediğini fakat bir yıldır da ben de seni seviyorum biraz zamana bırakalım dedi.son bir yıldır çok sık görüştük evet gördüm dersaneye gitmişti ordan bir kızla yazıştığını gördüm.:KK43: ben msjı gördüm öncesinde tlfnu alıp okuduğunda kim diye sordum dersaneden arkadaşı olduğunu söyledi.ne yazmı

evlilk konusunu açmıyor çok nadir de olsa konuştuk.o daha önce hiç evlenmemiş nişanlanıp ayrılmış.çocuğumla ilgili hiç bir sıkıntısı yok zaten çocuğum büyük.her konuda da yardımcı olur ondan şüphem yok.aynı yaştayız.
Canım çok iyi düşün bilmiyorum içime bi sıkıntı girdi hayırlısı olur inşallah

iki yılın ilk yılında o benimle ilgili hiç bir şey düşünmüyordu.ben ona kendisini beğendiğimi sevdiğimi söyledim.önce tepki gösterdi hatta ayrıldı.fakat yine kendisi görüşmek istediğini söyledi.msj yazdı aradı sordu.bir türlü vazgeçemediğini kopamadığını söyledi.sürekli gel gitler yaşayarak bir ilişkinin olmayacağını konuştuk.son bir yıla kadar benle ilgili birşey düşünmediğini fakat bir yıldır da ben de seni seviyorum biraz zamana bırakalım dedi.son bir yıldır çok sık görüştük evet gördüm dersaneye gitmişti ordan bir kızla yazıştığını gördüm.:KK43: ben msjı gördüm öncesinde tlfnu alıp okuduğunda kim diye sordum dersaneden arkadaşı olduğunu söyledi.ne yazmı

evlilk konusunu açmıyor çok nadir de olsa konuştuk.o daha önce hiç evlenmemiş nişanlanıp ayrılmış.çocuğumla ilgili hiç bir sıkıntısı yok zaten çocuğum büyük.her konuda da yardımcı olur ondan şüphem yok.aynı yaştayız.

evlilik konusunu niye açmıyor? artık belli yaşta insanlarsınız. nereye kadar flört edeceğinizi düşünüyor. yemin ederim bu insana zerre kadar güvenmedim.

Bir telefonun şifreleme özelliği varsa erkek kadın farketmez herkes telefonunu şifrelemeli.Terlefon şifreliyse,neden hemen aaa aldatıyordur şüphesi uyanıyor.O telefonda bir sürü uygulama var.Mailler var,watsap var,resimler var.İşle ilgili evraklar var.Maillerde işle ilgili veya özel şeyler olabilir.Çalınma riskine karşı şifrelemek güven önlemidir.Bir de etrafta hadsiz insanlar çoluk çocuk var.Bir yerde unutulur bırakılır.Şifrelemek her zaman iyidir.
Ben yalniz yasiyorum sevgilimde yok tlfnum sifreli ozaman kendimi aldatiyorum :D :KK53:

Hadi whatsappi takip ettin
Diger programlarla yazisiyorsa nolacak??
Bunun sonu yok. Guvenmiyorsaniz bitirin,kendinizi gectim cocugunuzu macera pesinde kosturmayin bari

merhaba arkadaşlar.iki yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımın başka birine msj atarken yanlışlıkla bana gönderdiğini düşünüyorum.her ne kadar bana yazdığını söylese de bir türlü ikna olamadım.
kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum.eşimden ayrıldım ve bir çocuğum var. 2yıl önce bu kişiyle tanıştım.ilk tanıştığımız zamanlarda o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu.bu süre zarfında birçok kez ayrıldık ama her seferinde o benden vazgeçemedi ve sürekli msj atıp aradı.tabiki seven ve sevdiğini ilk söyleyen, hep fedakarlıkta bulunan kişi benim.
mesleği sebebiyle doğuya tayini çıktı.:KK43:
onun iyi bir insan olduğunu biliyorum çok da seviyorum fakat hep başka biriyle msjlaşıyor gibi geliyor bana.böyle düşünmeme sebep olan bazı şeyler oldu.
sizlerden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.araştırmalarım sonucunda whatsapp msjları benim mail adresime gelebiliyormuş fakat ben bunu nasıl yapabilirim.Allah rızası için bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?açtığım sayfada yazmak istemeyen olursa özle msjda atabilirsiniz.
ben 9 yıllık evlilğimi bitirdim.sorumsuzluk ve aldatmalar yüzünden.ve sayamadığım bir çok sebepler.şimdi bu kışinin doğru insan mı dürüst mü değil mi olup olmadığını anlamak istiyorum.ben tek bir birey olsam umrumda olmazdı.ama benim bir çocuğum var ve çok çaresizim.:cry:

Suphen varsa ugrasma daha fazla bitir.

O his gitmez, ne ogrenirsen ogren gecmez...

Kusura bakmayın ama bu adam sizinle ciddi düşünmüyor zaten. O kadar açık ki. Hiç kendinizi tüketmeyin boşuna, içiniz de rahat değil. Konduramasanız da hissediyorsunuz.

bana şimdiye kadar hiç canım bitanem diye hitap etmedi etmez.msjlar da dahil.gündüz de ne yaptığını nerde olduğunu biliyordum yazışmıştık.akşam da ara ara msjlaştık bizim yazıştığımız konu farklıydı ama o farklı bir şeyler yazdı ve canım diye hitap etmiş.
ozaman sevgi problemi var.çok bağlanma diyorum.....

Back