• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden hoşlanıyorum deyip üç gün sonra başka kızla giden erkeğe ne dersiniz:((

bazen düşündüğümde bende bu kanıya varıyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum seninle dalga geçmek istemiş olabilir askere gidicekti eğlenicek birisini aramış olabilir ama bu neden benim 4 5 aydır yakın oldugu derdini anlattığı ben hadi beni kandırmak için evlilik falan feşman dedi önemsizdim onun için neden bana arama beni bidaha msjj falanda atma demedi sadece askere gidicem arkdaş kalsak daha iyi olur dedi :(

Canım benim şaşırdığım ne biliyor musun ? Net üzerinde 4 5 aydır tanıdığın birinin evlilik lafına inanman..Yani bu artık çok klasik bir kandırma yöntemi oldu,tanımadığın etmediğin bir insanın niyeti hemen ciddiye alınır mı ? Evlenmek söylendiği kadar kolay olsaydı ohoo..

Canım benim şaşırdığım ne biliyor musun ? Net üzerinde 4 5 aydır tanıdığın birinin evlilik lafına inanman..Yani bu artık çok klasik bir kandırma yöntemi oldu,tanımadığın etmediğin bir insanın niyeti hemen ciddiye alınır mı ? Evlenmek söylendiği kadar kolay olsaydı ohoo..

bende zaten beni kandırmak için böle bişey söledi dedimki inandım demedim tmm birazcık safımda okadarda değil yaw:) kaydirigubbakcemile4

Haa bir de tabii mesaj atma demiyecek,arkadaş kalalım diyecek,başka türlü yedekleme yapamıyor bu erkekler de ondan,yüzüne bile bakma bundan sonra,zaman kaybı..Açıl yeni denizlere,bak dışarda güneş,yaşa hayatını cancağızım ya kaydirigubbakcemile4

Haa bir de tabii mesaj atma demiyecek,arkadaş kalalım diyecek,başka türlü yedekleme yapamıyor bu erkekler de ondan,yüzüne bile bakma bundan sonra,zaman kaybı..Açıl yeni denizlere,bak dışarda güneş,yaşa hayatını cancağızım ya kaydirigubbakcemile4

hihoyyyt haklısında ben şite böle takıldımmı kalırım bi ilişikim oldu 6 yıl sürdü bitti artından bitane daha olsun istedim oda 3 4 ay sürdü adam yalancı cıktı e bunları hakan bile bile nasıl bana böle davrandı aklım almıyo neyse zaman çözücek bende burdan paylaşıcam kısa dönem nede olsa askerlik:) yedekliyo tmmda sen askere gidecen son gün kimlerle gezersin sevdiklerinle ve yeni sevgilinle demi varya sevgilisi güya e ben aradım gayet rahat açtı ve konustu:D bak güzel şeylere inanmak isteyince nasılda inanıyorum :)

hihoyyyt haklısında ben şite böle takıldımmı kalırım bi ilişikim oldu 6 yıl sürdü bitti artından bitane daha olsun istedim oda 3 4 ay sürdü adam yalancı cıktı e bunları hakan bile bile nasıl bana böle davrandı aklım almıyo neyse zaman çözücek bende burdan paylaşıcam kısa dönem nede olsa askerlik:) yedekliyo tmmda sen askere gidecen son gün kimlerle gezersin sevdiklerinle ve yeni sevgilinle demi varya sevgilisi güya e ben aradım gayet rahat açtı ve konustu:D bak güzel şeylere inanmak isteyince nasılda inanıyorum :)

Şimdi anlıyorum,daha önceki ilişkilerinde kırıldığın için haliyle bu sefer yanılmış olmak istemiyorsun :) Dediğin gibi Hakan gelince bu soruları istersen ona da sorarsın,asıl cevaplar onda,ama o askerdeyken başka uğraşılarınla ilgilen ki takıntından uzaklaşasın valla çok iyi geliyor,bol şans ve mutluluklar sositososito

sana bısey dıyımmı
sen bu hakan mıdır nedır onun numarasını fln tamamen sıl..
adamın cıddıyetle fln alakası yk...
bu yazdıklarımı sakla yarın obur gun barısırda bıdha ayrılırsanız ecrın demıstı dersın..
adam resmen oy-na-mış...

boşver gıtsın yaa Allah'ından bulsun........

kısa bı not ;tanıdıgım gordugum duydugum butun hakanlar boyle.............
(ıstısnalar varmı bılmem ama ben hıc denk gelmedım! )

canım bu erkekler her şeyi söyler, amaç bellidir :)) Kendimizi kaptırmamak gerek.Kesinlikle ilgilenecek başka bir kız denk gelmiştir.Ucuz kurtulmuşsunuz.

canım bu erkekler her şeyi söyler, amaç bellidir :)) Kendimizi kaptırmamak gerek.Kesinlikle ilgilenecek başka bir kız denk gelmiştir.Ucuz kurtulmuşsunuz.

gerçekten böleyse ben salaklığıma yanimmmmm:1no2::çok üzgünüm: salak çocuk benim sevgilim varken bana bırak seni kandırmış işte diyodu aynı şeyi kendisi yaptı yani aptal ben

bugün parçaları birleştirdim bakın ne çıktı ortaya :) ben 10 ağustos günü gecesi ona mail atmıştım iyi yolculuklar hayırlı teskereler herzaman bana ulaş merak ederim zırt pırt falan feşman diye gerçi seni aricam ama aradığımda ulaşamam ihtimalime karşın bu maili attım nezaman gidiceni söle bana falan demiştim 11 agustos salı sabahı hakan facebookdaki durumunu ilişkisi var yapmıs sabah 10 da kalkar kalkmaz bu durumda iki ihtimal var ya benim ama ben olsam sölerdi yada son kez msj falan atardı yada ben ona ulaşmim diye öle yaptı yada gerçekten var birisi askere giderken otobusun önünde resmini cekmisler arkadsı falan var yanında madem sevgilisi var oldu niye yok yanında insan koyar demi resmini resiimler face ekleyen kişi ilişkisi var hakkındada askerlik öncesi zor ama sabır sevgiyi yüzeltir cabuk dön kardeşim yazmıs arkadası erkek tabikide resimleri koyan kişi durum son halinde bu bence bu kişi ben değilim öle olsa bana bi şekildebi sinyal verirrdi bekleyip görücem artık yaaaa çok karıştı kafam yorum bekliyorum :(delikafadulden:çok üzgünüm:

biri var demek bu kesin!
-bu ya sensin.. (zaten askere gidiyorum diye baskalariyla ughrasamam diye)
- yada basbaya sana sirilsiklam asik gelin guvey oldu kendi kendine yapti..
-tam olarak hangi tarihte hoslandigini soyledi?
yani yada ona umit verdin biseyler hisetti filan belki seninde onu sevdigini filan dusundu oyle yazabildi..arkadaslarina filan anlatti belli seni(sen isen tabi)..sonra askere giderkende bir umut ya.. o modu da o yuzden hani'dolu kalbim'acisindan (senin icin) yapti.. sende zaten niye once soylemedin demissin..sanirim duygusal birseyler gecmis aranizda, ve o umud ile birlikte birde o dusunceyle olacakmis biseyler gozuyle bakarak, duygusal bi sekidle hani ozlicem onu seviyordumfilan gibi dusundu yapti

yada baska bir kiz.. senle onuda idare ediyor olabilr..belkide seninle sana yardim ettigi siralar, o kizla bir bag kurdu ve sende arasira árkadasiz biz'diye umit vermedin ve o kizla cikmaya basladi..
yanliz cocuk niye sevgilisinin resmini faceina koysunki? belki gerekduymadi belki beraber fotolari yok belkide su bu gorur diye bilmesinler diye koymadi..
yanlis eger onla cikiosa sana niye senden hoslandigini soyledi.. belkide erkek ya bu ona buna ayni seyi diyro da olbilir..yani onu sen iyi tanirsin, hal hareketi dusuncelerikonuoralari ele verir az da olsa , kisiligini..

Yanliz.. bu cocuk zaten askere gitms.. yani sanada ne net birsey demis nede net birsey var ortada.. ne diye pesine dustun bu olayin da onu bunu sorguluyorsun anlamadim.. zaten nedegisebilirki simdi.. hem onu bekliyecekmisin ki zaten?
eger oyleyse aranizda ne gectiki onu bekleyecek kadar?
bence sen bu olanlari arkana birak vehayatina devam et.
baktin cocuk senle hala ilgileniyo msj mail bilmem ne artik.. ozaman sorgularsn , hatta kendisine sorarsin.. sevgilin varken yaptgin dogrumu diye, inkar ederse arkadasin dedi dersin. nerdn bilecek sonucta arkadasindan ogrendin..belkide gercegi soylernasil sa biliyor diye..
sendebu dusuncelerden kurtulmus olursun hem bos yere birini beklemis olmazsin.. belkide ben bu cocugu bekliyecegim dersin tam tersi olarak :)

biri var demek bu kesin!
-bu ya sensin.. (zaten askere gidiyorum diye baskalariyla ughrasamam diye)
- yada basbaya sana sirilsiklam asik gelin guvey oldu kendi kendine yapti..
-tam olarak hangi tarihte hoslandigini soyledi?
yani yada ona umit verdin biseyler hisetti filan belki seninde onu sevdigini filan dusundu oyle yazabildi..arkadaslarina filan anlatti belli seni(sen isen tabi)..sonra askere giderkende bir umut ya.. o modu da o yuzden hani'dolu kalbim'acisindan (senin icin) yapti.. sende zaten niye once soylemedin demissin..sanirim duygusal birseyler gecmis aranizda, ve o umud ile birlikte birde o dusunceyle olacakmis biseyler gozuyle bakarak, duygusal bi sekidle hani ozlicem onu seviyordumfilan gibi dusundu yapti

yada baska bir kiz.. senle onuda idare ediyor olabilr..belkide seninle sana yardim ettigi siralar, o kizla bir bag kurdu ve sende arasira árkadasiz biz'diye umit vermedin ve o kizla cikmaya basladi..
yanliz cocuk niye sevgilisinin resmini faceina koysunki? belki gerekduymadi belki beraber fotolari yok belkide su bu gorur diye bilmesinler diye koymadi..
yanlis eger onla cikiosa sana niye senden hoslandigini soyledi.. belkide erkek ya bu ona buna ayni seyi diyro da olbilir..yani onu sen iyi tanirsin, hal hareketi dusuncelerikonuoralari ele verir az da olsa , kisiligini..

Yanliz.. bu cocuk zaten askere gitms.. yani sanada ne net birsey demis nede net birsey var ortada.. ne diye pesine dustun bu olayin da onu bunu sorguluyorsun anlamadim.. zaten nedegisebilirki simdi.. hem onu bekliyecekmisin ki zaten?
eger oyleyse aranizda ne gectiki onu bekleyecek kadar?
bence sen bu olanlari arkana birak vehayatina devam et.
baktin cocuk senle hala ilgileniyo msj mail bilmem ne artik.. ozaman sorgularsn , hatta kendisine sorarsin.. sevgilin varken yaptgin dogrumu diye, inkar ederse arkadasin dedi dersin. nerdn bilecek sonucta arkadasindan ogrendin..belkide gercegi soylernasil sa biliyor diye..
sendebu dusuncelerden kurtulmus olursun hem bos yere birini beklemis olmazsin.. belkide ben bu cocugu bekliyecegim dersin tam tersi olarak :)

zaten bütün herşeyin cevabı onda hiçbişey yaşamadık telefon görüşmeleri msnde yazışmalar dışında işin garibi ben bikeresinde ankaraya gidiyorum demiştim buna sevgilimle kavgalıyken oda merak etmiş beni aradı ertesi gün ben aglıyodum tabi noldu falan diye sordu boşver dedim anlatmamaıştım aradan iki gün geçti noldu merak ettim canım falan dedi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti ben onu umutlandırmadım sıradan arkadasım gibi davrandım birazda dostummuş gibi özelimi paylaştım ilişkim hakkında hepsi bu ama askere gitmesine 12 gün kala senden hoşllandım deyip 3 gün sora tamamen geri çeklimesini anlayamadım bence başkası var beklemiyorum zaten onu hayatıma bakıcam ama bissürü soru kaldı aklımda tamda inanıyodum ona allahtan ucuz yırttım:)

hhm seni seviyorum dedi..3 gun sonra aniden dondu??
birde sanirim evlenmeyi filan konustuk demistin biryerde(belki baska bir basliktanda karistirmis olabilirim ama)
cocuk belkide agzindan aniden oylededi cikti, veya hoslaniyor, veya sacmaliyor..yani bende normal bir arkadasimi merak ederim agliyorsa, veya onu bunu sorar ilgilenirim.. yani oda oyle yapmis olabilir..

yanliz geri cekilme nedeni baskasida olabilir.
deidgin gibi sorularin yanitlari onda.
bence bosverr gitsin, zaten bir muddet gorusmiyeceksin yani cikar kafandan yakinda, ama sen orda burda ne var acaba diye dusunursen ohooo cikacak gibigorunmuyo :) :) ..
yani elinede zaten ,ha sen misin o kiz ha baskasi, bilsen bisey gecmiyecekki..zaten o askerde olucak..

belkide bunlari ogrnmek cok istiyorsan birsey yapmalisin belki o yaziyi yazan arkadasiyla konus..sevglisi varmi diye veya baska bis seklde?

hhm seni seviyorum dedi..3 gun sonra aniden dondu??
birde sanirim evlenmeyi filan konustuk demistin biryerde(belki baska bir basliktanda karistirmis olabilirim ama)
cocuk belkide agzindan aniden oylededi cikti, veya hoslaniyor, veya sacmaliyor..yani bende normal bir arkadasimi merak ederim agliyorsa, veya onu bunu sorar ilgilenirim.. yani oda oyle yapmis olabilir..

yanliz geri cekilme nedeni baskasida olabilir.
deidgin gibi sorularin yanitlari onda.
bence bosverr gitsin, zaten bir muddet gorusmiyeceksin yani cikar kafandan yakinda, ama sen orda burda ne var acaba diye dusunursen ohooo cikacak gibigorunmuyo :) :) ..
yani elinede zaten ,ha sen misin o kiz ha baskasi, bilsen bisey gecmiyecekki..zaten o askerde olucak..

belkide bunlari ogrnmek cok istiyorsan birsey yapmalisin belki o yaziyi yazan arkadasiyla konus..sevglisi varmi diye veya baska bis seklde?

yok ya ben sessiz kalmayı tercih ediyorum kimseye sormak istemiyorum yani çok hevesliymişim gibi sanki zaten ben dün gece ona mail attım er yada geç okicak dağıtıma geldiğinde falan herşey 2 ay sonra belli olur işin garibi bunun samimi olduğu bi kız kimle ilişkin var len yazmış ben bilmiyorum ya der gibi demekki hayali bişey:) ohoo bece burdaki kadınlar toplanıp dedektiflik bürosu açalım :) böle saf gibide umutlanıp kalmak istemiyorum gencim güzelim tmm oda yakışıklı ve kariyer sahibi ama hıh koşamam yani ben elimden geleni yaptım sadece izlerim kısa dönem nasılsa tabiki normal arkadasına sorarsında bikeresorarsın aradan iki gün geçipte ya gecen gün noldu diye bidaha ararmısın aklına bile gelmez belkide:) benim gelmez yani seni seviyorum demedi sana hayatım bitanem canım demek hoşuma gidiyo çok güzel elektrik alıyorum senden dedi bende ilk gün inanmadım tam inanıyodum gitti malllllllllllll hatta bana gitmeden yanına gelcem diyodu bende sen gelemdin ben gelim dedim böle şakaya vurdu işi bende üstelemedim tmm geldiginde görüşürüz 6 ay sora dedim

opuyorumnanaktan ya arandım :) bugün sabah uyandıgımdaa telefonumda 0262 alan kodlu bir numara gördüm :) gerçi bana hakan sakarya demişti ama bu alan kodu kocaeline aitmiş galiba o aradı beni geri araamadım o numarayı cesaret edemedim belki o değildir diye akşama kadar beklicem belki arar mafoldumben

havalara uctun kiz deli
dur biii :D neyin nesi bi bil , hem baska kizla gitti dion hem arayinca havalara ucuon :D

ya arasmmı ki diye düşünüyorum o kız benmiyim acaba ya:) az kaldı öğrenicem geliba ama umutlanmıyorum tabikide herşey olabiilir mallığın alemi yok demi:)

Back