biri var demek bu kesin!
-bu ya sensin.. (zaten askere gidiyorum diye baskalariyla ughrasamam diye)
- yada basbaya sana sirilsiklam asik gelin guvey oldu kendi kendine yapti..
-tam olarak hangi tarihte hoslandigini soyledi?
yani yada ona umit verdin biseyler hisetti filan belki seninde onu sevdigini filan dusundu oyle yazabildi..arkadaslarina filan anlatti belli seni(sen isen tabi)..sonra askere giderkende bir umut ya.. o modu da o yuzden hani'dolu kalbim'acisindan (senin icin) yapti.. sende zaten niye once soylemedin demissin..sanirim duygusal birseyler gecmis aranizda, ve o umud ile birlikte birde o dusunceyle olacakmis biseyler gozuyle bakarak, duygusal bi sekidle hani ozlicem onu seviyordumfilan gibi dusundu yapti
yada baska bir kiz.. senle onuda idare ediyor olabilr..belkide seninle sana yardim ettigi siralar, o kizla bir bag kurdu ve sende arasira árkadasiz biz'diye umit vermedin ve o kizla cikmaya basladi..
yanliz cocuk niye sevgilisinin resmini faceina koysunki? belki gerekduymadi belki beraber fotolari yok belkide su bu gorur diye bilmesinler diye koymadi..
yanlis eger onla cikiosa sana niye senden hoslandigini soyledi.. belkide erkek ya bu ona buna ayni seyi diyro da olbilir..yani onu sen iyi tanirsin, hal hareketi dusuncelerikonuoralari ele verir az da olsa , kisiligini..
Yanliz.. bu cocuk zaten askere gitms.. yani sanada ne net birsey demis nede net birsey var ortada.. ne diye pesine dustun bu olayin da onu bunu sorguluyorsun anlamadim.. zaten nedegisebilirki simdi.. hem onu bekliyecekmisin ki zaten?
eger oyleyse aranizda ne gectiki onu bekleyecek kadar?
bence sen bu olanlari arkana birak vehayatina devam et.
baktin cocuk senle hala ilgileniyo msj mail bilmem ne artik.. ozaman sorgularsn , hatta kendisine sorarsin.. sevgilin varken yaptgin dogrumu diye, inkar ederse arkadasin dedi dersin. nerdn bilecek sonucta arkadasindan ogrendin..belkide gercegi soylernasil sa biliyor diye..
sendebu dusuncelerden kurtulmus olursun hem bos yere birini beklemis olmazsin.. belkide ben bu cocugu bekliyecegim dersin tam tersi olarak :)