• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden hoşlanıyorum deyip üç gün sonra başka kızla giden erkeğe ne dersiniz:((

bencede ya öle birisi değil yani koskoca yönetici biraz kişilik sahibi birisiydi tanıdığım kadarıyla mutlaka bi sebebi vardır dedimya herşeyi zaman göstericek ben ona herzaman beni arayabilirsin bana ne derdin olursa olsun ulaşabilirsin 7 8 senelik arkadaşların kadar bişeyleri paylaşamamışta olsak emin ol banada onlar kadar güvenebilirsin dediim zaten 2 ay sonra belli olur yavaş yavaş herşey:)

aynen ole canım zemuszemus zaman neyın ne oldugunu gosterır. sen kendını toPARLAMAYA BAK :umursamaz:

yani demi belki görsel bişeydir simgesel bir durumdur askere gittii için ölesine yapmıştır bekleyip olacakları görmekte yara var bence bakalım beni aricakmı askerdeyken gün olur devran nasılsa döner yani ki o öle tuhaf dşünceler içindeki birisi olsa kızlara güvenmiyorum artık sevdimde noldu falan triplerine girmezdi çabuk yaralana birisi asla günübirlik şeyler yaşamak istemez bu insanın burcuda yengeçti :) aile babası yani:) ay öle işteeeee:(
yani bu kadar safız işte biz!:olmaz:
hiç burçla falan aile babası olup olmadığı anlaşılır mıı bidenem yaa!
az akıllı ol!!!yasakkelimeerkek istiyorsa askerlik falan sökmezz bırakmaz yanii ben bunu bilirim gerisi fasa fisoooo!!!kaydirigubbakcemile
aklını başına al abla tavsiyesi!!!:teselli:

derin ablacım tabikide okadar kör değilim bukadar iyi baktığım yünlerinin dışında bukadar kötü baktığımda yönler var ama bu bahsettiğim insan aldatıldı evleniceği insan tarafından belki bu bile yalandır bunların hepsinide düşünüyorum zaten ama ben bide benim olayıma dışardan nasıl bakılıyo diye merak ettim eğerki bu insan beni gerçekten sölediği gibi istediyse herşey belli olucaktır :) öle agzımı açıp beklemiyorumm yaniii:)

Hala niye düşünüyorsunuz ki ?
Ben olsam mesaj falan atmazdım mutluluklar keşke söyleseydin..vs. diye.
Havalandırmayın böyle tipleri ya,kendilerini birşey sanıyorlar sonra.
Ayrıca erkeklere güvenebilmeniz için zamana ihtiyacınız var sanıyorum.
Aynı mevzuları düşünmek yerine kendinizi toplamaya çalışın.

aynen....katılıyorum.....alkisalkisalkis

Senin yapacağın en iyi şey ne biliyor musun,tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..Bu adamdan sana bir cacık olmaz,kendini de böyle basit tipler yüzünden hırpalama canım..

ühüüü bukadar acımasız olmayın yaaaa konunun içeriğini okuyosunuz demi yorum yaparken ben üzlüyorum amaa:( nasıl böle hemencik adi şerefsiz damgasını yapştirim böle bi insanı nasıl hayatımda tutabildim diye kızarım bu sefer kendime:(

ya cocuk sadece faceine,biriyle oldugunu bellirtti diyemi cok kotu bilmem ne adam?
ya ben biseyler kacirdim yada sizin dusundukleriniz aklima gelmiyor.

-cocuk askere gittiginden kimse yazmasin veya umitlenmesin diye yazmis olabilir.
-belkide seninle birseyin olabilecegini dusundu o yuzden oyle yapti..
-zaten dusunsene oyle onla bunla fink atan biri olsa..sevgilisi olsa bile facine veya oraya buraya biri var hayatimda demez, onume gelenle olayim diye.
-suda olabilir belki sevgilisi vardi ve o ondan askere gitmeden facenna yazmasini istedi..
-belkide masus sen gorsun diye, hani kalbim bos degil biri var (sen) diye belirtmek icin.

yanliz bu cocuk senin onun faceni bildigini okudugunu gordugunu biliormu?

ya canim aslinda bazi tipler cok tuhaftir, benim arkadasimda biriyle cikiyor gibiyddi bu cocuk ona asik oldugunu soyleyip duruyordu bitarftan obur arkadasinada yok kizlara guvenmedigini yeni iliski istemedigini filan fistan anlatiyordu. bende dusnuordum yav madem kizlara guvenmiyorum ama nebilim ayseyi cok seviorum filan de dimi sanki hic birinden hoslanmiyormus gibi ama ayseyi goruncede asigim diyordu hani.. anlasilamaz birsey onun kafasindaki leri bilemeyizz.

ancak kendisine sorabilirsin mesela; nasilmi?
at bir msj normal konusurken.. tasadufen face de gordum yazini..kim bu sansli hii yerimseniben de cevabi ne olacak bak.
oyun oynamak icin; ''senin icin'' , derse ''hadi canim,yeme beni'' der '' benden hoslandigini soyleyipte baskasiyla cikman tuhafima gitmedi degil'' diyip yuzune vurur nediyecegini beklersin.

cocuk sonucta sana hep ilgi gostermis, yok evlenmek istemis yok guzelini hosunu filan nerden bulurum demis.. belki baskalarinaguvenemedi ama sana guvendi ve askere gitmeden once icini doktu oyle gitti.,,

yav cnm ihtimal yurutmekten baska bisey yapamiyoruz detaylari bilmiyoruz ki..sana olan davranisini hangi maksatllta soyledigini filan filan

ya facebooktaki "ilişkisi var"ların kaçı doğru kaçı yalan..
arada sıkılınca yada birinden rahatsız oldugumda ben de "ilişkisi var"yapıyorum
bu bi anlam ifade etmiyo
hareketlerine bak
yaslan arkana ve izle,sakin ol
bişey varsa zaten cıkar ortayafisfisfis

maniac canım gitti o şimdi bugün teslim oldu ve dün yazmış facebookuna ilişkisi var diye ama kmle olduğunuda belirtmemiş bende ona msj attım mutluluklar ama keşke bana söleseydin diye yinede öle çıkışmadım terslemedim hani ne bu ya benle dalgamı geçiyosun diye belkide birisiyle bişeyler yaşıyo gerçekten ama o yşadığı kız niye hiç bişey yamıyo facebookuna işte gittin ama dönüceksin falan gibilerinden ne bilim ben olsam yazardım askere gidiyosun ama ben burdayım falan gibisinden :kafamçokkarıştı ben onu aradım nezaman gidiyosun dedim bugun dedi kaçta dedim gece 11 de dedi iyi yolculuklar dilemek için aradım dedim sağol dedi sen napıyosun dedi okuldayım derse giricem dedim hayırlı teskereler kendine dikkat et dedim sağol cok sağol dedi kapattık gece binmeden öncede msj attım ne derdin olursa olsun bana ulaşabilirsin arkadasın olarak yardım ederim dedim aman ya karman çorman oldu herşey bakalım neler olucak :çok üzgünüm:

maniac canım gitti o şimdi bugün teslim oldu ve dün yazmış facebookuna ilişkisi var diye ama kmle olduğunuda belirtmemiş bende ona msj attım mutluluklar ama keşke bana söleseydin diye yinede öle çıkışmadım terslemedim hani ne bu ya benle dalgamı geçiyosun diye belkide birisiyle bişeyler yaşıyo gerçekten ama o yşadığı kız niye hiç bişey yamıyo facebookuna işte gittin ama dönüceksin falan gibilerinden ne bilim ben olsam yazardım askere gidiyosun ama ben burdayım falan gibisinden :kafamçokkarıştı ben onu aradım nezaman gidiyosun dedim bugun dedi kaçta dedim gece 11 de dedi iyi yolculuklar dilemek için aradım dedim sağol dedi sen napıyosun dedi okuldayım derse giricem dedim hayırlı teskereler kendine dikkat et dedim sağol cok sağol dedi kapattık gece binmeden öncede msj attım ne derdin olursa olsun bana ulaşabilirsin arkadasın olarak yardım ederim dedim aman ya karman çorman oldu herşey bakalım neler olucak :çok üzgünüm:

Bu facebook iyi bir book olsa ananım babamında olurdu..demek ki iyi bir book değil..
ılişkisi var yazmış,evli yazmış...pöööh.
Tümden iptal et bookunu..
kaydirigubbakcemile5

QUOTE]Bu facebook iyi bir book olsa ananım babamında olurdu..demek ki iyi bir book değil..
ılişkisi var yazmış,evli yazmış...pöööh.
Tümden iptal et bookunu.. [/QUOTE] :)

Ben anlamıyorum,eskiden insanlar internet olmadan nasıl tanışıp anlaşıp koklaşıyorlarmış.
Face yokmuş,ama birisine gidip rahat rahat sorabiliyormuşsun evli misin bekar mısın çocuğun var mı,sevgilin var mı diye
Ben mi yaşlandım,dünya mı hızlı dönüyor.Temiz hava varken neden hep net başında bu gençler,kumsalda ateş etrafında gitar çalıp şarkı söylemek varken,netten şarkı indirir oldu millet,
Yok anam yok,eş bulmak bile tuşlara kaldı ya,bu tuşlara bel bağlandı ya
Pardon konu sahibi arkadaşım,sana da çık,dolaş,yeni insanlarla tanış,yüz yüze görüşmeden niyet çözülmez diyorum.Bir insan mimikleriyle ele verir kendini, mimikleriyle dünyaları anlatır,bir insan pc arkasında abartır da abartır,görünmezliğin hükmünü sürer,abartının doruklarında gezer
Neyse,sevgiler,kolaylıklar,gerçek ve usturuplu aşklar seninle olsun opuyorumnanaktan

dilarem ablacım teşekkür ediyorum sanada bana kattıklarından dolayı ama yanlış anladığın bikaç konuyu açıklamk istiyorum ilişkiside yoktu ilişkimde yoktu sorun benden hoşladıgını sölediği halde durumunun bu olması o şimdi asker tuşların rakasındada gerçek şeyler oluyor evet günümüz dünyası malesef ki değişti gelişip gelişmemsi göreceli bir kavram ben bir iktisatcı olarak şunu sölüyorum insan homoeconomicus bi yaratık ihtiyaçları artık gerçekden sonsuz önceden tek derdi bir ekmek bir tas yemekken artık daha iyi daha güzel olanı elde etmek için sabahtan akşama kadar çalışıyor sadece yetişkinler değilki çocuklar bile daha iyi bi ekonomik yaratık olmak için günümüz dünyasının rekabetinde sınavlarla sınanıyorlar bunları uzun uzadıya anlatmaya gerek yok hal böyleyken minnacık zamnalarında insanlar artık nefes alıcak bir park bir bahce vs olmadığı için kendi eğlence mekanlarını bu sanal ortamda yaratıyorlar fenamı işte birbirini tanımayn bir çok insan burda fikir alışverişindeyiz ben bu olanları kaç kişiye anlatsam kim böle şeyler söler bana hiç tanımadıgım insana bakarmısın benim su derdim var desem ya bi git delimisin dmezmi sebep ne sebep şu artık herşey değişiyor dünya ve ihtiyaçlar bakış açıları yerleşimler herşey ama herşey değişirken biz eskiden böle oluyrdu teknoloji çıktı mertlik bozuldu dersek nolur neyi kabul etmemiş oluruz ki dileklerin içnde teşekkür ederim ablacım bende eminim gerçek aşkın beni bulabileceğine :) saygılar

bazen düşündüğümde bende bu kanıya varıyorum herşeyin kötüsünü düşünüyorum seninle dalga geçmek istemiş olabilir askere gidicekti eğlenicek birisini aramış olabilir ama bu neden benim 4 5 aydır yakın oldugu derdini anlattığı ben hadi beni kandırmak için evlilik falan feşman dedi önemsizdim onun için neden bana arama beni bidaha msjj falanda atma demedi sadece askere gidicem arkdaş kalsak daha iyi olur dedi :(

Back