merhaba arkadaşlar.iki yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımın başka birine msj atarken yanlışlıkla bana gönderdiğini düşünüyorum.her ne kadar bana yazdığını söylese de bir türlü ikna olamadım.
kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum.eşimden ayrıldım ve bir çocuğum var. 2yıl önce bu kişiyle tanıştım.ilk tanıştığımız zamanlarda o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu.bu süre zarfında birçok kez ayrıldık ama her seferinde o benden vazgeçemedi ve sürekli msj atıp aradı.tabiki seven ve sevdiğini ilk söyleyen, hep fedakarlıkta bulunan kişi benim.
mesleği sebebiyle doğuya tayini çıktı.
onun iyi bir insan olduğunu biliyorum çok da seviyorum fakat hep başka biriyle msjlaşıyor gibi geliyor bana.böyle düşünmeme sebep olan bazı şeyler oldu.
sizlerden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.araştırmalarım sonucunda whatsapp msjları benim mail adresime gelebiliyormuş fakat ben bunu nasıl yapabilirim.Allah rızası için bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?açtığım sayfada yazmak istemeyen olursa özle msjda atabilirsiniz.
ben 9 yıllık evlilğimi bitirdim.sorumsuzluk ve aldatmalar yüzünden.ve sayamadığım bir çok sebepler.şimdi bu kışinin doğru insan mı dürüst mü değil mi olup olmadığını anlamak istiyorum.ben tek bir birey olsam umrumda olmazdı.ama benim bir çocuğum var ve çok çaresizim.