• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın whatsappdan başka biriyle msjlaştığını nasıl görebilrim:(

bana şimdiye kadar hiç canım bitanem diye hitap etmedi etmez.msjlar da dahil.gündüz de ne yaptığını nerde olduğunu biliyordum yazışmıştık.akşam da ara ara msjlaştık bizim yazıştığımız konu farklıydı ama o farklı bir şeyler yazdı ve canım diye hitap etmiş.

Çok mu alakasız bir şey demiş ki?

Yoksa bu kez içinden gelmiş canım demiş olabilir

bana şimdiye kadar hiç canım bitanem diye hitap etmedi etmez.msjlar da dahil.gündüz de ne yaptığını nerde olduğunu biliyordum yazışmıştık.akşam da ara ara msjlaştık bizim yazıştığımız konu farklıydı ama o farklı bir şeyler yazdı ve canım diye hitap etmiş.
Lütfen açık açık konuşun kaybedecek bişey yok varsa da daha başında olsun

Ya da o an deseydiniz keşke şakayla bana hiç canım demezdin hayırdır diye tavrından anlardınız belki

Lütfen açık açık konuşun kaybedecek bişey yok varsa da daha başında olsun
önce bana yazdı zannettim ardından tabiki yanlışlıkla olduğunu söyledim ve inanmadığımı.ısrarla bana yadığını söyledi.ama öncesi msjlara baktığımda öyle olmadığını düşünüyorum.ya bilmiyorum kafam allak bullak oldu.

onu araştırdım.fakat tlfnunu almam imkansız. çok uzakta kendi. yakın tarihte görüşeceğiz tlfnu alsamda şifreli.
Nasıl şifreli ya ilginç...Bide görüştüğünüz de telefonu ters çeviriyo mu sessiz mi tedirgin mi dikkat edin ve makul bi şekilde konuyu açın telini ver bakıcam şekilde yaklaşmayın bence

merhaba arkadaşlar.iki yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımın başka birine msj atarken yanlışlıkla bana gönderdiğini düşünüyorum.her ne kadar bana yazdığını söylese de bir türlü ikna olamadım.
kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum.eşimden ayrıldım ve bir çocuğum var. 2yıl önce bu kişiyle tanıştım.ilk tanıştığımız zamanlarda o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu.bu süre zarfında birçok kez ayrıldık ama her seferinde o benden vazgeçemedi ve sürekli msj atıp aradı.tabiki seven ve sevdiğini ilk söyleyen, hep fedakarlıkta bulunan kişi benim.
mesleği sebebiyle doğuya tayini çıktı.:KK43:
onun iyi bir insan olduğunu biliyorum çok da seviyorum fakat hep başka biriyle msjlaşıyor gibi geliyor bana.böyle düşünmeme sebep olan bazı şeyler oldu.
sizlerden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.araştırmalarım sonucunda whatsapp msjları benim mail adresime gelebiliyormuş fakat ben bunu nasıl yapabilirim.Allah rızası için bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?açtığım sayfada yazmak istemeyen olursa özle msjda atabilirsiniz.
ben 9 yıllık evlilğimi bitirdim.sorumsuzluk ve aldatmalar yüzünden.ve sayamadığım bir çok sebepler.şimdi bu kışinin doğru insan mı dürüst mü değil mi olup olmadığını anlamak istiyorum.ben tek bir birey olsam umrumda olmazdı.ama benim bir çocuğum var ve çok çaresizim.:cry:
Valla kardes zaten evlenmis ayrilmisin ve cocugun var sorumluluk sahibi olan adam akilli biriyle evlilik yapacaksan vazgec yoluna bak
davul bile dengi dengine calar ;)

Ya da o an deseydiniz keşke şakayla bana hiç canım demezdin hayırdır diye tavrından anlardınız belki
yüz yüze olsaydım kesinlikle anlardım.yalan söyleyen birinin gözlerinden ve yaptığı hal ve hareketlerden öyle anlarım ki hatta itiraf bile ettirdiğim olmuştur.yakın tarihte gideceğim yanına.orda zaten konuşacağım.

önce bana yazdı zannettim ardından tabiki yanlışlıkla olduğunu söyledim ve inanmadığımı.ısrarla bana yadığını söyledi.ama öncesi msjlara baktığımda öyle olmadığını düşünüyorum.ya bilmiyorum kafam allak bullak oldu.
Canım tabi ilişkini işleyişini falan bilmiyoruz tabi sen daha iyi biliyosun tavırlarını gelince konuş bence

benim eşim sevgilim benim telefonuma her zaman her şekilde bakabilir ve karıştırabilir benim için hiç sakıncası yok.hatta ben bütün şifrelerimi isterse verebilirim.bukadar net ve açığım.zaten ben eğer birine aitsem her şey ortada olmalı. tfn şifrelemeye yanımdayken tamamen kapatılmasına falan karşıyım.bu benim fikrim.

Yaptığınız hiç hoş değil, bu da benim fikrim.:KK66:

Sadece kızını değil kendini de düşünerek ayrılmalısın..adam bariz başkasına atmış o mesajı takibe gerek bile kalmamış maalsf..

yüz yüze olsaydım kesinlikle anlardım.yalan söyleyen birinin gözlerinden ve yaptığı hal ve hareketlerden öyle anlarım ki hatta itiraf bile ettirdiğim olmuştur.yakın tarihte gideceğim yanına.orda zaten konuşacağım.
En doğrusu canım seni çok iyi anlıyorum İnşAllah herşey güzel olur dua et bol bol

Bide bişey sorcam canım iki yıl baya uzun bi süre başka bi şüphe uyandırcak bişey gördün mü ya da çok sık bi araya gelebiliyo musunuz

şüphen varsa ilişki yürümez. o zaman ayrıl. sana başka adam gibi insan mı yok. amaaan salla onu.

merhaba arkadaşlar.iki yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımın başka birine msj atarken yanlışlıkla bana gönderdiğini düşünüyorum.her ne kadar bana yazdığını söylese de bir türlü ikna olamadım.
kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum.eşimden ayrıldım ve bir çocuğum var. 2yıl önce bu kişiyle tanıştım.ilk tanıştığımız zamanlarda o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu.bu süre zarfında birçok kez ayrıldık ama her seferinde o benden vazgeçemedi ve sürekli msj atıp aradı.tabiki seven ve sevdiğini ilk söyleyen, hep fedakarlıkta bulunan kişi benim.
mesleği sebebiyle doğuya tayini çıktı.:KK43:
onun iyi bir insan olduğunu biliyorum çok da seviyorum fakat hep başka biriyle msjlaşıyor gibi geliyor bana.böyle düşünmeme sebep olan bazı şeyler oldu.
sizlerden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.araştırmalarım sonucunda whatsapp msjları benim mail adresime gelebiliyormuş fakat ben bunu nasıl yapabilirim.Allah rızası için bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?açtığım sayfada yazmak istemeyen olursa özle msjda atabilirsiniz.
ben 9 yıllık evlilğimi bitirdim.sorumsuzluk ve aldatmalar yüzünden.ve sayamadığım bir çok sebepler.şimdi bu kışinin doğru insan mı dürüst mü değil mi olup olmadığını anlamak istiyorum.ben tek bir birey olsam umrumda olmazdı.ama benim bir çocuğum var ve çok çaresizim.:cry:
arada güven yoksa zaten bitirin.araştırmak suç.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Seninki o hesap
Evliiğin bu sebeplerden bittiyse kesinlikle şüphelenmete haklısın
Sadece şunu anlamadım,anlamıyorumda 2 senelik ilişkide şu tlf şifre olayı nedir allah aşkına.
Bir erkekte tlf şifre varsa kesinlikle sakladığı birşeyler vardır kanımca ..

Back