erkek arkadaşımın whatsappdan başka biriyle msjlaştığını nasıl görebilrim:(

Çok mu alakasız bir şey demiş ki?

Yoksa bu kez içinden gelmiş canım demiş olabilir

Lütfen açık açık konuşun kaybedecek bişey yok varsa da daha başında olsun

Ya da o an deseydiniz keşke şakayla bana hiç canım demezdin hayırdır diye tavrından anlardınız belki

Lütfen açık açık konuşun kaybedecek bişey yok varsa da daha başında olsun
önce bana yazdı zannettim ardından tabiki yanlışlıkla olduğunu söyledim ve inanmadığımı.ısrarla bana yadığını söyledi.ama öncesi msjlara baktığımda öyle olmadığını düşünüyorum.ya bilmiyorum kafam allak bullak oldu.

onu araştırdım.fakat tlfnunu almam imkansız. çok uzakta kendi. yakın tarihte görüşeceğiz tlfnu alsamda şifreli.
Nasıl şifreli ya ilginç...Bide görüştüğünüz de telefonu ters çeviriyo mu sessiz mi tedirgin mi dikkat edin ve makul bi şekilde konuyu açın telini ver bakıcam şekilde yaklaşmayın bence

Valla kardes zaten evlenmis ayrilmisin ve cocugun var sorumluluk sahibi olan adam akilli biriyle evlilik yapacaksan vazgec yoluna bak
davul bile dengi dengine calar

Ya da o an deseydiniz keşke şakayla bana hiç canım demezdin hayırdır diye tavrından anlardınız belki
yüz yüze olsaydım kesinlikle anlardım.yalan söyleyen birinin gözlerinden ve yaptığı hal ve hareketlerden öyle anlarım ki hatta itiraf bile ettirdiğim olmuştur.yakın tarihte gideceğim yanına.orda zaten konuşacağım.

Canım tabi ilişkini işleyişini falan bilmiyoruz tabi sen daha iyi biliyosun tavırlarını gelince konuş bence

Yaptığınız hiç hoş değil, bu da benim fikrim.

Sadece kızını değil kendini de düşünerek ayrılmalısın..adam bariz başkasına atmış o mesajı takibe gerek bile kalmamış maalsf..

En doğrusu canım seni çok iyi anlıyorum İnşAllah herşey güzel olur dua et bol bol

Bide bişey sorcam canım iki yıl baya uzun bi süre başka bi şüphe uyandırcak bişey gördün mü ya da çok sık bi araya gelebiliyo musunuz

şüphen varsa ilişki yürümez. o zaman ayrıl. sana başka adam gibi insan mı yok. amaaan salla onu.

arada güven yoksa zaten bitirin.araştırmak suç.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Seninki o hesap
Evliiğin bu sebeplerden bittiyse kesinlikle şüphelenmete haklısın
Sadece şunu anlamadım,anlamıyorumda 2 senelik ilişkide şu tlf şifre olayı nedir allah aşkına.
Bir erkekte tlf şifre varsa kesinlikle sakladığı birşeyler vardır kanımca ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…