erkek arkadaşımın whatsappdan başka biriyle msjlaştığını nasıl görebilrim:(

guidingx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
13
5
1
merhaba arkadaşlar.iki yıldır görüştüğüm erkek arkadaşımın başka birine msj atarken yanlışlıkla bana gönderdiğini düşünüyorum.her ne kadar bana yazdığını söylese de bir türlü ikna olamadım.
kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum.eşimden ayrıldım ve bir çocuğum var. 2yıl önce bu kişiyle tanıştım.ilk tanıştığımız zamanlarda o beni arkadaşı olarak gördü daha sonra her konuda maddi manevi yanında olduğumu ve beni tanıdıkça o da benden vazgeçmez oldu.bu süre zarfında birçok kez ayrıldık ama her seferinde o benden vazgeçemedi ve sürekli msj atıp aradı.tabiki seven ve sevdiğini ilk söyleyen, hep fedakarlıkta bulunan kişi benim.
mesleği sebebiyle doğuya tayini çıktı.
onun iyi bir insan olduğunu biliyorum çok da seviyorum fakat hep başka biriyle msjlaşıyor gibi geliyor bana.böyle düşünmeme sebep olan bazı şeyler oldu.
sizlerden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.araştırmalarım sonucunda whatsapp msjları benim mail adresime gelebiliyormuş fakat ben bunu nasıl yapabilirim.Allah rızası için bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?açtığım sayfada yazmak istemeyen olursa özle msjda atabilirsiniz.
ben 9 yıllık evlilğimi bitirdim.sorumsuzluk ve aldatmalar yüzünden.ve sayamadığım bir çok sebepler.şimdi bu kışinin doğru insan mı dürüst mü değil mi olup olmadığını anlamak istiyorum.ben tek bir birey olsam umrumda olmazdı.ama benim bir çocuğum var ve çok çaresizim.

Yapmak istediğiniz şey ciddi bir suç farkında mısınız?

Arada güven eksikliği varsa ilişkileri sürdürmekten yana değilim ben açıkçası. Güven kazanılan bişey değildir çünkü, varsa vardır,yoksa yoktur. Ya da zamanla kaybedilir.

Bu adamın sizi sevdiğinden çok emin olamadım ayrıca. Muhtemelen sürekli destek olduğunuz, arkasını topladığınız için sizi yanında tutuyor.

Onun nasıl yapıldığını bilmiyorum ama Allah yardimcin olsun demek istedim .Suphe girmisse cok uzatma.
bir başarabilsem bunu.gözümle görürsem ancak bitirebileceğim.okadar kötüyümki boğuluyorum nefes alamayacak gibi oluyorum. çalışıyorum en önemlisi çocuğum var.ayakta güçlü durmam lazım.

Ben de aldatıldım boşandım tekrar erkek arkadaşım oldu ama evliliğimde yaptığım gibi kafama takılan şeyi içime atmıyorum arkadan çözmeye çalışıyorum ona soruyorum bide biz güven problemi yaşıyoruz arkadaşım beraber olduğumuz kişinin bunu bilerek bizle olması gerek benim de çocuğum var Allah yardımcımız olsun

Arkadan çözmeye çalışmıyorum olacaktı yanlış yazmışım

biraz açar mısınız? ne mesajı attı? neyden şüphelendiniz? belki gerçekten yanlış anladınız, öğrenirsek daha yardımcı olabiliriz.

Sevgilim bana böyle bir şey yapmaya çalışsa, öldürmekten beter ederdim.

Telefonumun kurcalanması bile beni sinirlendir.
Guvenmiyorsanız ayrılın.

Neden yaptığınızı sorgulamadan yardımcı olmaya çalışayım ben. Mail olarak gelme konusunda Whatsapptan girip konuşmayı mail olarak gönder vs demeniz gerekiyor sanırım onda da zaten whatsapp'a girdiğinizde gördüklerinizi gönderebilirsiniz. Eğer daha sonrasını takip etmek istiyorsanız Whatsapp web kullanmanız gerekiyor. Bunun için de bilgisayarınızdan web.whatsapp'a gireceksiniz ordaki kodu erkek arkadaşınızın whatsapp'ından okutacaksınız ve telefon bağlanmış olacak. Çıkış yapmadığınız sürece mesajlarını canlı bir şekilde görebilirsiniz. Bunu erkek arkadaşınız farkedebilir eğer şüphelenmişse ve birazcık anlıyorsa teknolojiden.

Ama ben de böyle bir şey yapmamanızı öneririm. Eğer güven sorununuz varsa onunla konuşun direk ispat etmesini isteyin size karşı açık olsun.

konuştunuz mu bu kısı ıle ne diyor?

aynen eyvallahınız olmasın hele ki zor zamanlar atlatmış birisiniz koskoca evliliği bitirebilmek yeniden başlayabilmek bunları başardıysanız bu hiç bir şey bence

biraz açar mısınız? ne mesajı attı? neyden şüphelendiniz? belki gerçekten yanlış anladınız, öğrenirsek daha yardımcı olabiliriz.
bana şimdiye kadar hiç canım bitanem diye hitap etmedi etmez.msjlar da dahil.gündüz de ne yaptığını nerde olduğunu biliyordum yazışmıştık.akşam da ara ara msjlaştık bizim yazıştığımız konu farklıydı ama o farklı bir şeyler yazdı ve canım diye hitap etmiş.

Sevgilim bana böyle bir şey yapmaya çalışsa, öldürmekten beter ederdim.

Telefonumun kurcalanması bile beni sinirlendir.
Guvenmiyorsanız ayrılın.
benim eşim sevgilim benim telefonuma her zaman her şekilde bakabilir ve karıştırabilir benim için hiç sakıncası yok.hatta ben bütün şifrelerimi isterse verebilirim.bukadar net ve açığım.zaten ben eğer birine aitsem her şey ortada olmalı. tfn şifrelemeye yanımdayken tamamen kapatılmasına falan karşıyım.bu benim fikrim.

Hmm anladım. seni anlıyorum şüphe çok zor bence karşılıklı oturup bu durumu anlatmalısın böyle şeyler yapmak yerine yoksa paranoyak olursun güzelce konuş anlat bakalım tepkisi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…