• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Erkek Arkadaşımın Soyadı, Ne Olur Akıl Verin..

var canım mahkemeye başvurduğun zaman soyadını değiştirebilirsin.bunu biraz araştırabilirsin çünkü daha önce değiştirenler var biliyorum tam kanunen nasıl oluyor bilmiyorum ama.bunu eşin olacak kişi ile konuşmalısın bence.

ah canım benim.. bu itirazsız değiştirilir zaten.orda bi sorun yok..sorun benim sevgilime bu durumdan rahatsız olduğumu söyleyememem..bilmiyorumkismile bu yaşa gelmiş değiştirmemiş.. anlam veremiyorum buna zaten. bi daha ki ay istemeye gelecekler. durumumuz ciddi.

nasıl konuya giricem,ne diye lafa başlıcam hala bilmiyorum eyvahedigeldismile

ya herkes ne takiyorsun falan diyor ama bu durumun icinde olmayinca
insan anlayamaz..
bence mutlaka söyle bisey yap yani..
oda kesin cok cekmistir soyadindan..
halada cekiyordur
ama sana söylemiyordur..

canım aslında oda çok hoşnut değil bu durumdan.. bana bi sorun yokmuş gibi hissettirmeye çalışıyo.. babası amcası kuzenleri aynı soyadı taşıyo sonuçta.. böyle bi atakta bulunmaktansa,kabullenmiş gibi görüyorum ben onu.. ben olsam 18 yaşıma geldiğim gibi değiştirirdim.mirmirmirmir

bende takardım zor bi durum hakkaten ben kızlık soyadımı da kullanıyorm sende öyle yaparsan iki soyad belki biraz daha rahaat hissedersin kendini

bende takardım zor bi durum hakkaten ben kızlık soyadımı da kullanıyorm sende öyle yaparsan iki soyad belki biraz daha rahaat hissedersin kendini

tatlım benimkiyle birlikte kullanırsam daha berbat bişi oluyo.. emin ol :umursamaz:

madem çift soyad hoş olmuyo diyosun eee nişanlın senin soyadını alsın.böyle bi kanun var

CANIM BEN NISANLINI AL KARSINA GUZELCENE ONU INCITMICEK BI SEKILDE KONUS.. KENDIN ICIN BI SORUN OLMADGINI AMA COCUKLARINIZI DUSUNDUGUNDEN VE HAYATTA SU ANDA INSANLARIN BOYLE SEYLERE NASIL TAKABILDIGINI KONUSUN YANI ILERDE COCUKLARINIZIN ALAY KONUSU OLMASINI FALAN... ONU INCITMEKTEN CEKINME.. SENI BU KADAR RAHATSIZ EDEN BI KONU ISE EMIN OL KONUSULMAYA DEGER SAKIN ONDAN SAKALMA... BELKI ODA SENINLE KONUSMAK ISTIYORDUR AMA SANA ACAMIYORDUR BU KONUYU.. BEN OTURUN ACIK ACIK KONUSUN DERIM SONUCTA EVLENCEKSINIZ VE BU HER AN SORUN OLABILIR.. SOYADINI DEGISTIRME KONUSUNADA GELINCE.. ISTER O SENIN SOYADINI ALSIN, ISTER SOYADINI DEGISTIRSIN.. YADA DEGISTIRMEK ISTEMIYORSA ONU KULLANIN... ASKINIZDAN VE SEVGINIZDEN ONEMLI DEGIL BENCE.. AMA KONUSMAK SART yerimseniben

daha kötü olann bile soyadlar war ama.insanlarınn yaklaşımıı insanıı çok tedirginnn eder yaaa.insanlarr bu tarz şeyleri dalgaya almayıı bi marifett sanıoo.dediğin gbi çocuklarınızz olursaa onlar içindee hoş olmayann bi durum olur.ne yap et konuyu aç kesinn canımmm.eminimm sewglinde pek memnun deildirr

çok sağolun kızlar.. valla yorumlarınız olmasa cesaretim kırılır,susardım.. geçen gün biraz açtım konuyu.. buluşalım,konuşucam

şöyle de bir durum var... babası ; dedesi zamanında gey kelimesinin bir anlamı yoktu tabii... o yüzden zararsız bir soyismi... kimbilir anlamı ne... ama dönemimizde bu demek olduğu için sanırım büyükler de anlayışla karşılayabilir...

erkekler erkekliklerine laf getirmek istemezler ya...

kendi soyısmını kullan yerimseniben erkek arkadasın degıstırmek ıstemıyorsa yapıcak bısey yok bence

Takılma bence canım ya bu kadar büyütülecek bi mesele değil. Bence bu zamanların tadını cıkar. Bir daha gelmeyecek çünkü.

yok canım yaa konuşamadım boshayallersmile

sanırım işimizi resmiyete dökünce konuşabilicem.. nişanlanınca flnbilmiyorumkismile

ayy tatlım ya naptınız?

bi gelişme yoksa mahkemeye versi dicem ama
hadi kendi soyadını değiştirdi
o zaman tüm ailesininde soyadının değişmesi gerekmiyormu anlamadım :ecrin_bebek:

bence de kendi soyadınla kullanırsan pek dikkat çekmez.çocukların için de problem olacağını sanmıyorum.ne soyadları var,kişiyi soyadıyla yargılayacak veya dalga geçecek insanlar bence acınacak haldeler.

hmm bundan kötüleride var kiz...
bildigim bitane var mesela kocdölü
töbe töbe... :D

Back