• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Erkek Arkadaşımın Soyadı, Ne Olur Akıl Verin..

baskaları ne düşünür diye düşünme . hayat senin hayatın. üstelik başka daha kötü bir soy ismide olabilirdi ve sırılsıklam asıkta olabilirdin o zaman ne olacaktı birde onu düşün. ayrıca artık kendi soy isminide kullanabiliyorsun. bunu nasıl bahane edersin imzamı soyismimle ismimle atıyorum diyerek bahanede edebilirsin. yada alıstım diye bilirsin. ama bence cok kötü bir soyismi değil. eğer bu yüzden zaten ayrılmayı düşünüyorsan gerçekten sevmemişsin demektir. kafaya cok takılacak birşey değil. şahsen kendimi yerine koydumda utanmazdım sanırım.

Soyadını ikiniz evlendikten sonra değiştirebilirsiniz.rahatsız eden soyadını taşımak zorunda değilsiniz.Değiştirmekte zor değil.:68:

hiçbi şey olmaz yaa, gülerler arkadaşlarıyla işte

ismi murat olanların "... de tur at"tan dolayı
soyadı tosun olanların "bunu yazan tosun okuyana ..." dan dolayı vs. psikolojisinin bozulduğunu görmedim. en fazla kızar arkadaşlarına ama yeri gelir o da güler.

hiç takılma bence :)

bu konu 2009'da açılmış.o zamandan beri neler oldu acaba arkadaştan haber varmı merak ettim:))ne yaptılar acaba

güzel arkadaşım! ne kadar sinirlendim yazdıklarını okuyunca tahmin bile edemezsin. ayrılmayı düşündüm yazmış bir de. böyle bir düşünce anlayışı var mı gerçekten? erkek arkadaşın adına gerçekten çok üzüldüm. ne olur akıl verin diye açmış başlığı, hadi yavrucum hadi sen git önce bir sevgi, aşk, aile kavramları üzerine düşün, azıcık olsun bazı şeyleri anlayabilirsin umarım.

Back