• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Erkek Arkadaşımın Soyadı, Ne Olur Akıl Verin..

kendi soyismini kullan sende
eğer ilerde çocuklarım için bu sorun olur die endişeleniosan tek çare bu sorununu sewgilinle konuşmak yoksa başka türlü hallolmaz:delphin:

bence sevgiline böyle birşeyi evlenmeden önce söyleme...
kendi soyadını kullanabilirsin,yada soyadını çok kullandığın bir mesleğin yoksa onun soyadını da alabilirsin.
neden konuşma diyorum..
evlenmen 1 sene desek,çocuk yapman 1 sene,çocuğun doğması 9 ay,çocuğun okula başlaması 7 yıl.... ohoooo....
sonuçta o da soyadını değiştirmek istiyordur da ailesinden çekiniyordur... ki çekinmesi çok normal... o yüzden o zmna kdr bekle,belki babası ölecek? yada ne bilim ailenin çoluk çocuğa karışmış kazık kdr bir adama vereceği tepki ile evlenme arifesindeki oğullarına vereceği tepki bir olmaz... kaldı ki senden bilecekler,çok bozulurlarsa 40 yıl arkandan konuşulur
"gelinin de burnu pek büyük,daha ilk günden soyadımızı beğenmediydi de değiştirttiydi" misal ... aklinialirimsmile

canlarım, kısmetse kışa aile arası tanışma ve söz düşünüyoruz.. ama benim bi sorunum var.. ileride nüfus kağıdıma işlenecek soyadım mafoldumben ilk tanıştığımız zamanlar tesadüfen öğrendim.soyadı
g
e
y senağlama
kimliğini görmüştüm. sırf o yüzden ayrılmayı bile düşündüm..ama sonrada hoşlanma ve aşk başladı. yapamadım.elbette soyadı için ayrılık olmaz. benim sorunum bundan sonrası.. ileri de çok sorun olacak. Allah kısmet ederse çocuklarım olacak,hele erkek çocuğu olunca okulda orda burda arkadaşları dalga geçicek,psikolojisi çöker tamamen. ben bu konuyu hiç açamıyorum,açamam da.. soyadından oda çok hoşnut değil ama bana hiç bi sorun yaşamıyomuş gibi yansıtıyo. bu yaşına kadar değiştirmemiş. bundan sonra da değiştirmez,sanmıyorum.. onu rencide etmek istemiyorum .dile getirirsem benm böyle düşünüdüğümü öğrenince çok kırılır.sorun olur.ben o soyadı almak istemiyorum..hele çocuklarımın o soyadını taşımasını hiç.napıcam yardım edin mafoldumben

canim bence bi güzelikle dene anlatmayaa, gülü seven dikenine katlanir, ja oldugu gibi kabul edicen yada vazgeckicen baska care yok:S :bbo:

gay'in anlamını herkes bilmiyo yaw.
ilkokuldaki çocuklar ne bilcek
bilinçlenip de etkilenme çağına gelince de mahkemeyle değiştiriverirler

zor bi durum gerçekten.3 günlük dünyada gereksiz sıkıntılar çekmenin de hiç gereği yok mantıklı olmak lazım.yanlış bişey düzeltilebiliyosa düzeltilmeli.bi erkek için zor olabilir ailesine bunu söylemek ama ilerde çocuğunun üzülmesini de hiç bi baba adayı istemez.benzer sorun bende de var herkesin yorumu farklı bazıları çok eski kafadan düşünüyo değiştirmesinmiş.ben söyledim sevdiğime son karar onun değiştirmezse de napıyım gülen gülsün dursun kenarda aptal gibi .sana da kolay gelsin arkadaşım,sevdiğinin doğru kararı vermesi dileğiyle...

Son düzenleme:
İsteği üzerine eşi soyismini değiştirmiş arkadaşlarımız varsa sonra sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını paylaşabilirler mi?

bayan olduğun için çok batmaz heralde anlamı gereği ama sevgilin için zor bir durum olsa gerek .........boşver seviyosan sorun etme ne olacak ki napsın çocuk onunda elinde olan bir durum değil ....

çok yakın olmasa da tanıdığım bir çift değiştirmişti ama ikisinin isteği üzerine tek taraflı değildi

benim eşimin de "donukara"ydı soyadı evlenmeden önce ailecek değiştirdiler bence bu konudaki sıkıntını paylaş usturplu bir dille eminim kendisi de rahatsızdır da mahkeme olaylarını büyütüyordur gözünde

benim eşimin de "donukara"ydı soyadı evlenmeden önce ailecek değiştirdiler bence bu konudaki sıkıntını paylaş usturplu bir dille eminim kendisi de rahatsızdır da mahkeme olaylarını büyütüyordur gözünde

aa değişebiliyormu soyadı
ama çok komikmiş ya:1:

bugün CANIMKURBİĞİ diye soyadınıda gördüm ya dahada iflah olmamkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Back