Kız İsteme Erkek Arkadaşımın Soyadı, Ne Olur Akıl Verin..

Ayyy evet ya, bi de soyadınızı söylediğinizde ilk seferde anlamazlar, yani öyle birşeyin soyad olarak alınabilmiş olacagına ihtimal vermezler, neee neee diye sorarlar, sizin de hece hece tek tek ve yüksek sesle söylemeniz gerekir.Tam rezalet kaydirigubbakcemile

canım , samimiyetimiz tabi var da o bana rahatsız olmamış gibi davranıyo.. rahatsızlığını dile getireceğini sanmıyorum zaten öyle bişi dese anında atlıcam ama dediğin gibi neşeli bi anında diyim.bu cmts buluşucaz..bakalm öyle bi ortam yakalaybilecek miyim..:uhm:

hemde nasıl rezalet.. gerçi ön sayfalard yazmııştım..ramazanda iftar yapacaktk. e haliyle masa rezerve ettirmemiz gerek. kasiyer kız isim soyisim dedi.. oda ismini söyledi sadece..kız ,soyismi de alayım dedi.. benim ki kıza doğru eğilerek söyledi mafoldumben kız da baktı bön bön..güler gibi oldu ..ben çok utandım. oda hoşnut değil biliyorum ama bana niye rahatsız değilmiş gibi davranıyo.. ay deliricem he.. böyle abuk sorunlar beni bulur hep.. du bakalm şu cumartesi gelsin:1no2:

diğer yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederm opuyorumnanaktan

canım,onun da rahatsızlık duyduğunu düşünüyorum ben.Ama bunu belli etmiyor olabilir.Belki sen uygun bir dille dile getirsen o da adım atacak...belli mi olur...bence denemekte fayda var,kırılacağını düşünmüyorum.Senin düşündüklerini o da düşünüyordur.Onun çocukluğunda yani bundan yıllar öncesinde böyle bir kavram bizim toplulumumuzda yerleşik değildi.Ama şimdi çocuklar bile aralarında espri yapıyorlar...

bence sen ayrıl gıtsın kökten çözüm....demeyecegım tabıkı yanı yapılacak bısı yok su durumda kafana takma düşünmemeye çalıs mutluysan o ınsanla sana huzur veriyorsa gerisi çokta önemli degil...

ee sonuc ne konusabıldın mı ..

ama konus bence ,benım de evlenmeden once komık bır soyadım vardı ,neler cekmıstım ..

abartılcak bi durum yok bence canım.sende oda takmazsanız çoçuklarınızda inş.ileride olursa onlarda takmaz takarlarsada konuşursunuz halledersinizzz hayat güzel herşey güzel bu kadar ufak şeyleri dert etmeyin tatlım aşkını yaşa sen doya doya :)

canım konu ne oldu sonuna kadar okuyamadım
ama yarıya kadar baktım
bence sevgiline aç bu konuyu
sonuçta böyle birşeyden kimse memnun olmaz ki
belki değiştirmek akıllarına bile gelmemiştir
hem yarın öbür gün senin çocuğun olunca o da o soy ismi devam ettirecek
bence bir akıllı çıksın da değiştirsin :teselli:

Canım aynı sorun bendede var fakat seninki kadar değil tabi..Onun soyadı kırtı anlamsız ve saçma benimki metin daha anlamlı geliyor bana henüz yüzüne söylemedim ama ben evlenince soyadımı değiştirmiycem sende böyle bişey yapabilirsin bence ..:)

ya bence böle dalga geçilcek yada yanlış anlaşılcak soyadları değiştirmeleri gerek bu konuda kanun kolaylaşsa keske insan istemediği soyadlarla ömür geçiriyo yaaa

bu geyin türkçe de başka bir anlamı olabilir mi acaba ya da eski türkçe de fln ne bilim yoksa neden gey soyismi verilsin ki di mi ama?

bende bekarken cok takrdim ya güzel bir soyat cikmazsa diye
ama sükür öyle olmadi.aslinda erkek arkadasin rahatsiz olsa degistirirdi demekki cok problem degil.
sen kendin kizlik soyadinla kalbilirsin.ama coocuklar mecbur alcak baba soyadini.

Canım ben kendi soyadımdan çektim yıllarca.Yunan soyadları gibi bir soyadım var, herkes beni burada Yunan sanıyor zaten. dedim evleneceğim kişinin de böyle normal bir soyadı olsun, yazılırken sorun çıkmasın vs. diye o da ilginç bir şey oldu.Şİmdi resmi olarak ikisini birden kullanıyorum, çok akılda kalıcı bir adım oluyor kaydirigubbakcemile3
Bu arada gay ingilizcede aynı zamanda mutlu demek.Erkek arkadaşın soyadını mutlu yapsa :)

canım değiştirirsiniz ilerde.
toplumda sorun yaratan soyadları manası olamaynlar falan değiştirilior.
sen bunu uygun dille dile geitrirsen sorun olmaz bence.
bu büyüklerde nerden buluo bu soyadlarını anlamıyorum

konum hortlamış bilmiyorumkismile ve ben hala söyleyemedim.. keşke böyle soyadlarını zorunlu değiştirme adına bi kanun olsaydı.. off

var canım mahkemeye başvurduğun zaman soyadını değiştirebilirsin.bunu biraz araştırabilirsin çünkü daha önce değiştirenler var biliyorum tam kanunen nasıl oluyor bilmiyorum ama.bunu eşin olacak kişi ile konuşmalısın bence.

ya herkes ne takiyorsun falan diyor ama bu durumun icinde olmayinca
insan anlayamaz..
bence mutlaka söyle bisey yap yani..
oda kesin cok cekmistir soyadindan..
halada cekiyordur
ama sana söylemiyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…