Kız İsteme Erkek Arkadaşımın Soyadı, Ne Olur Akıl Verin..

bu zamanda evlenilcek adam bulmak zor canım bulmuşken kaçırma
sonra gerçek GEYlere kalırsan görürsün
demedi deme

yazılışının okunuşunun farklı olması birşeyi değiştirmez

bu devirde insanların aklına direk o gelir

millet bön bön baktıgında "bu o gey den değil, bunun yazılışı farklı "diyerek açıklama mı yapacak:roflol:

nişanlısının seçme şansı yokmuş ama bu kızcağızın var a.s

Yazini okuduktan sonra yasadigim bi olay geldi aklima..
Calistigim yerde müsterinin adini ve soy adini sordugumda cocuk cebinden kimligini cikardi
elime tutusturdu, o anki bakisinda o mahcuplugu üzüntüyü anlatamam
Evet soy adina bakinca anladim herseyi o kalabalikta soyadini söylemek istemedi..
Bircok kisi tarafindan dalga konusu olmus belliki..

Bu durumda olan pekcok insan vardir önemli olan onun bununla yasamaya alismis olmasi..
Sen kendisiyle acikca konusabilirsin ama incitmeden, mahkemeye basvurarak soyadini degistirebilir
Ucunda ölüm yok ya cnm..

geçen birlikte iftar yapıcaktık..masa rezerve edecek kız,ad soyad alayım dedi. sadece adını söyledi.soyadını da sorunca,eğilerek söyledi..akannehir onun da hoşnut olmadığı kesin ama değiştirmemiş,neden anlamıyorm. sağol canım benim. ve ciddiye alan diğer arkadaşlar.opuyorumnanaktan...
daha büyük sorunlar var evet,ileride daha büyükleri olacak da..ama o kadr büyük olmasa da buda bi sorun benm için.. evlenmeden konuşucam

Çoğu arkadaş önemli değil demiş ama kim olsa huzursuzluk duyabilir bu soyaddan..
Ancak "gey" in anlamı bazı yörelerimizde "giy" anlamında kullanılan ve konuşma dilinde "gey" olarak söylenen bir kelimedir.Yani gay ile alakası yok.
Örneğin "Kızım terliklerini gey " gibi..:)

kaydirigubbakcemile3

Canım bu kdr kafana takma bnce erkek arkadasınla konus ortak bır cozum yolu bulun.
Gey diyince evet hepımızın aklına malum bildgimiz gay gelıyor ...
Ama oda belkıde cok rhtsızdır ve degıstırmek ıster
Degişilmezsede cok buyuk dert degıl bnce ne dertler var
onemlı olan sızın mutluluguınuz

bacım valla kusura bakma gülücem
ama madem seviosun yapcak bişi yok yani bi soy ad için ayrılmakk tabikii olmazz ka kabul edicen yada ayrılıcaksın :S

bacım valla kusura bakma gülücem
ama madem seviosun yapcak bişi yok yani bi soy ad için ayrılmakk tabikii olmazz ka kabul edicen yada ayrılıcaksın :S

gül canım gül.. ilk gülen sen değilsin nasılsa :gitme: tabi ki asla bu yüzden ayrılmam.. ama çoğunuzun dediği gibi bu konuyu ona açmam gerek..şu an da bile kendimi kötü hissediyorum.onun bu hoşnutsuluğumdan haberi yok,oysa ben bu konuyu k.k. ya döküp sayfalardır tartışıyorum senağlama

canım bunu erkek arkadaşınla mantıklı birşekilde konuşmalısın soyadını değiştirebilir bu zamana kadar neden beklediler acaba..bizim bir arkadaş vardı soyadı vuruşgandı evlenince karımın bu soyadını taşımasından rahatsız oluyorum diyerek değiştirdi...aynı şekilde bir abimiz vardı pamuk soyadından rahatsız olmuş oda değiştirmiş sırf neymiş kedi köpeğe pamuk ismini veriyorlarmış diye sizin sebebiniz daha geçerli...

erkek arkadaşınla konuş
bence de çok kötü bi soyadı
hadi sen onun soyadını almayabilirsin belki
peki çocuklar nolcak?
kesin okulda filan dalga geçilecek onlarla eminim 18e gelir gelmez değiştirecekler.
böyle olmadan kendi değiştirsin soyadını

cesaretim arttı beh delikafadulden sağolun kızlar..konuşucammmmm

canım biliyosun kadınlar artık kendi soyadını kullanıyor hatta nişanlında bu soyadını sevmiyosa sen soyadını ona ver oda kurtulmuş olur böylece.a.szaten hoşnut değildir

Bu soyadını o ve onun butun aılesı ve yakınları kullanıyor.kımse kendı soyadını kendı secmıyor.ona sorulsa oda ıstemezdı elbette.bu kdr on yargıyla ve karamsarlıkla bakma olaya...ne guzel cıddı adımlar atıyorsunuz sevgılınle..sevınecegıne tasasına dustugun konuya bak..deert etme bole seylerı tatlım..haatta kocanın soyadı olacagı ıcın gurur duy

amaaaaaan herkese bakarsan şekerim boşver zaten senle bu konuda dalga geçeni arkadaş olark sayma vede üzülme bnce bu konuyu nazikçe açman lazım mesela benim babamın işten arkadaşı vardı onun soyadıda baya bi kötüydüve eşinin soyadını aldı

bende işim gereği biçok soyisimle karşılaştım bunlardan biride gey di valla ne yalan söliim baya güldüm ama ona gelinceye kadar ne soyadları var bilsen, mesela bi örnek.. kıllıbacak..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…