• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Erkek Arkadaşımın Soyadı, Ne Olur Akıl Verin..

hımm.. evet çocuklar için problem olur bence..bi çözüm mutlaka bulunabilr,açıkça kendsyle konuş kırmadan.senin açından bi sorun olmadığını ama ilerde çocularınz için bu durumun sorun teşkil edeceğni belirt ona.eğer değiştirme gibi bi imkan varsa bunu değerlendirsin bence anlayışlı yaklaşacaktır..kolay gelsin,her şeyin yoluna girmesi dileğiyle :Saruboceq::Saruboceq:

sırf bu yüzden ayrılmayı düşünebildiğine göre ilerde cocuklarınızın psikolojisi bozulmucak bile olsa senin etkinle bozulur bence:kahve:

canım dikkat edersen ben sırf soyadı yüzünden ayrılık olmaz dedim. sevdiğim birinden neden ayrılıyım ama bu sorunun da bi şekilde çözülmesini bekliyorum
bu arada kızlar yorumlarınız ve fikirleriniz çok teşekkürler.. dediğiniz gibi bi süre sonra, belki nişan döneminde falan konusu açılır ve bu konuyu konuşur hallederiz.

evet ya... kötü bir soyadı ve zor bir durum.bu zamandan sonra değiştireceklerini zannetmem. razı olacaksın artık.

Kendi soyadınla beraber kullanırsan hiç dikkat çekmez bence hiçte sorun edilcek birşey değilll

gay olsaydı sorun olurdu da hadi gey olunca şöyle kurtarabileceğini düşündüm
anlamayanlara geyiğin gey'i dersin ne bileyim sen bu güne kadar niye durdun ki bunu söylemeden bence konuş mesela adın Aslı Doruk ise Aslı Gey Doruk gibi kendi soyadın kullanarak bu sıralamayı uygularsan sorun olmaz örnekti sadece amann bende şaşırdım ya bu duruma acil çözüm için sen deki ona ben kızlık soyadımıda kullanmak istiyorum falan de inşallah kızlık soyadını kullananlar için bir ton laf saymamışsındır...

Kendi soyadınla beraber kullanırsan hiç dikkat çekmez bence hiçte sorun edilcek birşey değilll

gay olsaydı sorun olurdu da hadi gey olunca şöyle kurtarabileceğini düşündüm
anlamayanlara geyiğin gey'i dersin ne bileyim sen bu güne kadar niye durdun ki bunu söylemeden bence konuş mesela adın Aslı Doruk ise Aslı Gey Doruk gibi kendi soyadın kullanarak bu sıralamayı uygularsan sorun olmaz örnekti sadece amann bende şaşırdım ya bu duruma acil çözüm için sen deki ona ben kızlık soyadımıda kullanmak istiyorum falan de inşallah kızlık soyadını kullananlar için bir ton laf saymamışsındır...

kızlar,oda sorun işte..kendi soyadımla birlikte kullanınca daha berbat bi hal alıyo..-tatlicadiarzu- neyse artık kader deyip oturucam bu gidişle:gitme:

Gey diye soyisimmi olurmuş. Alay konusu olursunuz. Değiştirin olsun bitsin, atla deve değilya, bir mahkemeye bakar.

Hadi siz neysede ilerde çocuklarınız olunca okulda filan, düşünmek bile istemiyorum.akannehir

Gey diye soyisimmi olurmuş. Alay konusu olursunuz. Değiştirin olsun bitsin, atla deve değilya, bir mahkemeye bakar.

Hadi siz neysede ilerde çocuklarınız olunca okulda filan, düşünmek bile istemiyorum.akannehir

valla bende ilk defa duydum canım,oda beni buldu :delphin: mahkemeye başvursan tabi itirazsız değiştirirler ama önemli olan oraya gitmek için hoşnutsuzluğu dile getirmek..bu soyadla bi tek kendisi de yok,ailesi de var.. onlar ne der. ara yerde kötü ben olurum yine..kötükedihüso oymuş buymuş şuymuş,tüm sorunlarda beni bulur ..canımdan bezdim walla
45573749xe5.gif

valla bende ilk defa duydum canım,oda beni buldu :delphin: mahkemeye başvursan tabi itirazsız değiştirirler ama önemli olan oraya gitmek için hoşnutsuzluğu dile getirmek..bu soyadla bi tek kendisi de yok,ailesi de var.. onlar ne der. ara yerde kötü ben olurum yine..kötükedihüso oymuş buymuş şuymuş,tüm sorunlarda beni bulur ..canımdan bezdim walla
45573749xe5.gif

Halası teyzesi varsın Gey diye kalsınlar, siz değiştirin, ne varki bunda. Arladaşımın soyismi Çöplük tü, bildiğin çöplük. Sonracığıma çocuk evlendi eşi hayatta kabul etmedi bu soyismi şimdi Arman diye değiştirdiler. Annesi babası dedesi amcası hala Çöplük.

kızlar,oda sorun işte..kendi soyadımla birlikte kullanınca daha berbat bi hal alıyo..-tatlicadiarzu- neyse artık kader deyip oturucam bu gidişle:gitme:

Neymiş kız soyismin, Allah aşkına de hele.:hulya:

Halası teyzesi varsın Gey diye kalsınlar, siz değiştirin, ne varki bunda. Arladaşımın soyismi Çöplük tü, bildiğin çöplük. Sonracığıma çocuk evlendi eşi hayatta kabul etmedi bu soyismi şimdi Arman diye değiştirdiler. Annesi babası dedesi amcası hala Çöplük.

benim hatam,ilk öğrendiğimde "istemiyorum" diye tepkimi koymamak oldu zaten.. şimdi de diyemiyorum ama du bakalım.. şu tanışma-söz faslını atlatalım. o zaman açıcam konuyu...sağolun canlar yakaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey ya yapıcak bişey yok bence alışın kendiniiz de gülün kompleks olmasın

sewınce batmaz cıcım pok olsa yıne eflenırdım :hulya:

ahahha:D çok guldum buna.

allahım ya zor bi durum tabi ama halledilir tabi.konuyu açarsan oda birseyler yapabılır belkide bı bahane arıyodur değiştrmek için ama cesaret edemıyordur.öyle soyadım olsa bnde bahane arardım ztn.söylemen ii olur bencede..

benim aklıma takılan vakti zamanında neden dedeleri bu soyismi almış ve neden şimdiye kadar kimse değiştirmeye kalkmamış...

canlarım, kısmetse kışa aile arası tanışma ve söz düşünüyoruz.. ama benim bi sorunum var.. ileride nüfus kağıdıma işlenecek soyadım mafoldumben ilk tanıştığımız zamanlar tesadüfen öğrendim.soyadı
g
e
y senağlama
kimliğini görmüştüm. sırf o yüzden ayrılmayı bile düşündüm..ama sonrada hoşlanma ve aşk başladı. yapamadım.elbette soyadı için ayrılık olmaz. benim sorunum bundan sonrası.. ileri de çok sorun olacak. Allah kısmet ederse çocuklarım olacak,hele erkek çocuğu olunca okulda orda burda arkadaşları dalga geçicek,psikolojisi çöker tamamen. ben bu konuyu hiç açamıyorum,açamam da.. soyadından oda çok hoşnut değil ama bana hiç bi sorun yaşamıyomuş gibi yansıtıyo. bu yaşına kadar değiştirmemiş. bundan sonra da değiştirmez,sanmıyorum.. onu rencide etmek istemiyorum .dile getirirsem benm böyle düşünüdüğümü öğrenince çok kırılır.sorun olur.ben o soyadı almak istemiyorum..hele çocuklarımın o soyadını taşımasını hiç.napıcam yardım edin mafoldumben

değiştirmesi gerekir

babası falan hiç rahatsız olmamış mı

gerçi eski zmanlarda öyle bi tabir mi varmış ki

ileriyi düşünüyorsanız şimdiden düzeltme yapmalı

kendi için olmasa bile yeni kuracagı aile için bunu yapmalı

gey değil gay diye yazılır o yaaa
nerden aklına geldi
hiç sanmıyorum kimsenin düşüneceğini,üstelik nişanlın taşıyorda bu soyadı sen mi taşıyamıycaksın
bu sorunmu yani****
sen birde avlende soyadından başka ne sorunlar çıkacak bak sen onu gör
oyyyyy yaa derde bak
gey değil o gay

Benim bir tanıdığım vardı soyadı DÖLdü.Yani eşinin soyadı.Hiç hoşlanmazdı.kafamçokkarıştıZor durum valla.

Back