• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri erkek arkadaşımın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
erkek arkadaşınızın asla red edemeyeceği bişey ile teklif eden neyi seviyorsa onu yapacağınızı taahhüt edin yada senin saçlarını kazıtsak nasıl olur aceba merak ediyorum diyerek tepkisini ölçerek lafa giriş yapıp ilk tepkisini belirleyin zamanla beynne işleyin unutmayın fikrin tohumları beyne girdikten sonra yavaş yavaş yeşermeye başlar zamanla fikrinizi tekrar tekrar söyleyin her gün değil ama narin bir çiçek gibi fikrinizi besleyin ve destekleyin zamanla sizin söylediklerinizi yapacaktır kesinlikle emretmeyin yoksa ters teper her zaman onun yanında gözükün ama kendi fikrinizi iyi anlarında ona empoze edin derim kolay gelsin.

evt kızlar kararımı verdim bende gideceğim hatta gidicem ve berbere ben söylşeycem erkek arkadaşım öle istiyor sen söle dedi bakalım nasıl olacak sizlerlede paylaşırım akşama yada yarına nasıl olduğunu belki resimbile koyabilirim merak edenler görsün diye :))))

evt kızlar kararımı verdim bende gideceğim hatta gidicem ve berbere ben söylşeycem erkek arkadaşım öle istiyor sen söle dedi bakalım nasıl olacak sizlerlede paylaşırım akşama yada yarına nasıl olduğunu belki resimbile koyabilirim merak edenler görsün diye :))))

evet canım koy bende merak ettım,ama o da senden boyle bı sey ısterse gorurusun:52:

ayyy kızlar çok tatlı oldu benimkisi pamuk gibi mis gibi oldu wallahi elimi atıorum kafasına çok güzel bir his muhteşem tavsiye ederim acayipte karizmatik oldu yani ama dün görecektiniz halimi çok komiktim vallahi berberde.Erkek arkadaşımda garibim ilk başta içim burkuldu koyun gibi makinayı vurdu saçlarına berber acaip oldum yani ama sonrası güzel oldu vallahi dımdıslak oldu kafası.Bu arada berberde ki diyaloğuma koptum benimkisi oturdu sandalyeye döndü bana canım nasıl olsun sen nasıl istiosun söle öle yapsın filen dior bana bende gayet cool bir şekilde hayatım bence komplesini kazıt sıfır olsun yani filan dedim berberde eminmisin yenge filan dedi valla bence ben eminim sen esas koltuktakine sor dedim o eminmi sonrası malum zaten sinek kaydı oluverdi benimkisi böle işte kızlar ben dediğimi yaptım bakalım sizde böle yapabilirmisiniz yapan olursa yada daha önce yaptıran olduysa yazın konuşalım

ayyy kızlar çok tatlı oldu benimkisi pamuk gibi mis gibi oldu wallahi elimi atıorum kafasına çok güzel bir his muhteşem tavsiye ederim acayipte karizmatik oldu yani ama dün görecektiniz halimi çok komiktim vallahi berberde.Erkek arkadaşımda garibim ilk başta içim burkuldu koyun gibi makinayı vurdu saçlarına berber acaip oldum yani ama sonrası güzel oldu vallahi dımdıslak oldu kafası.Bu arada berberde ki diyaloğuma koptum benimkisi oturdu sandalyeye döndü bana canım nasıl olsun sen nasıl istiosun söle öle yapsın filen dior bana bende gayet cool bir şekilde hayatım bence komplesini kazıt sıfır olsun yani filan dedim berberde eminmisin yenge filan dedi valla bence ben eminim sen esas koltuktakine sor dedim o eminmi sonrası malum zaten sinek kaydı oluverdi benimkisi böle işte kızlar ben dediğimi yaptım bakalım sizde böle yapabilirmisiniz yapan olursa yada daha önce yaptıran olduysa yazın konuşalım

Açıkçası ben sevgilimi öyle düşünemiyorum. Ben bide böyle kelliği bi kenara koy kısa saç bile sevmem.. Elimi attıgımda saçlarını okşayabilmek isterim. O yüzden benimkinin saçları hep uzundur. Saçlarıyla oynamayı çok severim:69: Mesela hiç jöle kullandırtmam. Saçlarını benim yanıma gelirken yıka öyle gel derim :1: Sevmiyorum böyle jöleli birbirine yapışmış sert saçları :1::1:

insanın sevdiği adamı yönlendirebilmesi çok güzel bişey.çünkü genelde bayanlar erkeklere bi el atar yani duramazlar kendimden biliyorum:27: ohh yakıştıysa ne güzel valla.çok severim ben de ama benimkini dazlak düşünemiyorumm:53: aöa yakışanda çok seviyorum... bu sana büyük bi haz vermiştir eminimm..:34:

insanın sevdiği adamı yönlendirebilmesi çok güzel bişey.çünkü genelde bayanlar erkeklere bi el atar yani duramazlar kendimden biliyorum:27: ohh yakıştıysa ne güzel valla.çok severim ben de ama benimkini dazlak düşünemiyorumm:53: aöa yakışanda çok seviyorum... bu sana büyük bi haz vermiştir eminimm..:34:

Niye kız yakışmayacağını mı düşünüyorsun yoksa başka bişey mi var bence denetmelisin eğer sen istiyorsan tabii ki yoksa asla böle bişey isteme sonra pişman olma yani

görmek istemen çok doğal canım ama pek üsteleme derim.inan yanlış anlam çıkarabilir..düşünsene o sana anlatmaya çalışsa bi model ve bi şekile çabalasa mutlaka sende anlam çıkarırsın..sen sevebilirsin ama bakalım o seviyormu?belki kendini en son o ekilde bile görmek istemez..siz sessiz sinema falan oynayın yalnızken yani benzer bi oyun kılıktan kılığa girip birbirinizi eğlendirmeye çalışın o da kafaya çorap geçirsin hırsız misali..gör kabağını:1:

Niye kız yakışmayacağını mı düşünüyorsun yoksa başka bişey mi var bence denetmelisin eğer sen istiyorsan tabii ki yoksa asla böle bişey isteme sonra pişman olma yani

yok yakışmaz.saçları çok güzel ve kıyamam zaten de istesem de yakışmaz.. :) ama yakışanda çok beğeniyorum ve çok karizmatik duruyo

pamko canım kime yazdın anlamadım

snowy_mrv canım haklısın yakışmıorsa hiç yakınına gelme derim bende ama benimkine acayip cool bir hava kattı bir daha aşık oldum desem yeridir

sanki erkekmişsin ve kelmişsin de böyle erkeklerin süper olduğunu kanıtlamaya çalışıyormuşsun gibi:) bu ne dazlak aşkı :61: sıkılmazsın umarım arkadaşının yeni halinden

ayy canım ne guzel hosuna gıttıyse:23:erkek arkadasın memnun mu pekı

sanki erkekmişsin ve kelmişsin de böyle erkeklerin süper olduğunu kanıtlamaya çalışıyormuşsun gibi:) bu ne dazlak aşkı :61: sıkılmazsın umarım arkadaşının yeni halinden

vallahi canım yazdıklarımdan bunu çıkarabilmiş olduğunu inan şaşkınlıkla okudum bilmiorum ama sanırımm benim gibi kel seven bir çok bayan vardır burada sen sevmio olabilirsin ama bu sonucu çıkarman mantıklı gelmedi bana amannn neyse işte böle canım ben seviorum tamam mı

iddiaya girerek de yaptırabilirdin
en mantıklı çözüm olurdu
ilerde ben senin için şunu yaptım diye de başına kakmazdı.
:34:

pamko canım kime yazdın anlamadım

snowy_mrv canım haklısın yakışmıorsa hiç yakınına gelme derim bende ama benimkine acayip cool bir hava kattı bir daha aşık oldum desem yeridir

size demiştim..yani başlığı açmışsınız ya ondan aklıma geldi onu söyledim..eğlenerek görün diye..ya ben kendimden biliyorum sevgilinizde beğenmezsem bir şeyi rahat edemem ben sonuçta yanımda torba taşımıyorum sevgilim oluyor..ondan birde yakışmazsa zorlanırsınız diye onu demiştim..dediğim gibi eğlenerek anlamaya çalışın:)sonuçta hayalinizdeki gibi çıkmayabilir sonuç..

Back