Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

bende kardeşelrimle rahat davranırım zira rahat bir aile ortamında büyüdüğümü düşünüyorum kardeşimn yanın şort askılı vs gezerim normalde açık giyinmeyen birisi oalrak ama abartmamamk şartıyla kardeşimle sarılırım öperim yanına uzanırım

ama popoya şaplak boxer le kardeşine poz vermek falan nedense normal bakamıyrm ben düşüncenize saygı duyarım konu sahibi arkadaşın yerinde olsam bu derece rahat davranan bir aileye dahil olmaz direk bitirirdm eğer kaldıramayacaksa ki kaldıramayacak gibide duruyor

bu kız bu adamla evlensede bence görümcesi aralarında yatar çünkü durum bunu gösteriyor yada abim benimle yatsın diye ağlar herhalde nede olsa kardeşi değilmi aralarında yatması anormal bir durum değil

sözüm meclisten dışarı, bu sitede tanıştığım erkek kardeşiyle ensest ilişki yaşayan bir kız vardı der susarım :18:
öyle olanlar ayrı, onlar normal insanlar değiller ki zaten, normal insanlar böyle şeyler yapmazlar.konu sahibinin sevgilisi sapık değilse öyle bir şey olmaz, korkutmayın kızı.ama çok tiksinç bir şey gerçekten, düşününce midem bulandı resmen

hukuk fakültesini bitireli 10 yıl oldu ve fiilen 8 yıldır görevdeyim,abi kardeşin bu tarz samimiyeti çok sakıncalı ve tehlikeli,bizzat şahit olduğum çok dava oldu,bence sen durumu takip et,için de şüphe varsa da yol yakınken ilişkini bitir...

Bence fesatlik abartma degil ensest ihtimalini goz onunde bulundururdum yerinde olsam. Sandigimizdan cok daha fazla var bu toplumun icinde.

Tecrube konustu.

Edit: ben enseste ugramadim meslegim geregi tecrube diyorum hey Allahim

Son düzenleme:
üşenmedim yazdıklarınızın çoğunu okudum... öncelikle neyi sorun ettiğinizi ben anlamadım. hem kızın yakınlığını kıskandım diyorsunuz, hem arada mesafe olması gerek diyorsunuz, hem de öyle bir yazıyorsunuz ki "kucağına oturdu, beraber aynı odada kaldılar, tişörtünü değişti geldi.".. yani şu anlatış şeklinizin sonu olarak en uygun getirmeniz cümle, veya kastetmeye çalıştığınız şey, ensest mi var acaba sorusudur ... bunun başka bir anlaşılır tarafı yok okuyanlar için... hem de diyorsunuz ilerde sorun olur ama bunun için adamı bırakacak değilim... daha 19 yaşında olduğunuz için, biraz karman çorman ettiniz demek istediğinizi. neyi düşündüğünüzü ben anlamadım...

Ayy cevap vermeden duramıycam gercekten bu kadar bilgisizlık olmaz yani kız buraya danısmak için bişey sormus yok kıskanma yok fesatlık yapma bu nedir ya konuyla ilgili benim yorumum ve dogru olan şudurki bazı arkadaslarımızda gayet guzel yazmıs bence aralarındaki münasabet hiç hoş deil yani burdaki sey onlar kardes tabıkı bırbırlerıne cinsel bişey hissetmezler ama hayat tarzları aile yaşantıları terbiyeleri kesinlikle farklı ben senın yerınde olsam bu ilişkiye devam etmem çünkü aile terbiyeniz cok cok farklı bu senı mutsuz eder yanı bu onların arasında bısey oldugu manasınada gelmez yalnızca birbirlerine karsı davranısları hoş deil bizim aile yapımıza aykırı bir genc kız babasının ve abisinin yanında gıyımıne davranıslarına dıkkat etmeli bu saygıdır baban abin senin biyerine tabıkı kotu gozle bakmaz ama saygı edep diye birsey var o benım abım diyede sutyenle gezılmez cıplak gezılmez oldu o zanan anadan uruan gezelim evde ole bişey olurmu ya ne syıp normal bi kadın kız arkadasının yanında bıle oyle rahat konusmaz ve ayrıca bş arkadas demişli abim hastalansa altından alırım yahu sen allahtan ıyımı bılıyosun tobe tobe allah fesatta sen mısın ıyı nıyetli abinin altından falan alamazsın canım cunku bır erkegın cinsel uzvu buluğa
erdıkten sonra anasınada haramdır eger bakacak hiç kimse yoksa tek akrabası sız kalmıssanız bakıcı tutacak gücünüz yoksa son care sizin bakmanızda ruhsat vardır onlar bizim ailemiz okanilir ama onların yanındada avret yerlerımıze dıkkat etmelıyız bu günahtır vede çok mantıklıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır yani işte arkadaş ben erkek arkadaşıma güveniyorum annem tanıştı güvendi şehir dışına gidip kalmama izin verdi dedi sonra da ailesini kardeşini garipsedim diyor demek ki ailenin içine girmeden birşey anlaşılamaz. O aile kötü niyetli de olabilirdi annesinin 19 yaşındaki kızını nasıl bir aile olduğunu bilmeden göndermesi çocuğun kızkardeşi ile samimiyetinden daha önemli bence bende o kız kardeşe laf demeden önce kendisinin yaptığı doğru mu diye soruyorum. 16 yaşında bir kızdan bahsediyoruz ya ağabeyinin gözünde çocuktur daha. Benimde erkek kardeşim var elimdr büyüdü kocaman oldu ist.gittiğimde kız arkadaşı kahvaltıya geldi ben tanışmamıştım kardeşim kucağıma da oturdu şakalaştıkta kız arkadaşı hiç rahatsız olmadı ensest yakıştırmasını hemen yapmak abez kaldı ki annesi de ses çıkarmıyor. Hanım kızımız çok iyi tanıyormuş gidip kalmış ya çok iyi tanıyormuş evet.

bilemedm çok rahatsz edici bnm de abim var erkk arkadaşımında kardeşi var hiç böle bşy görmedim

Kizmakta haklisin, koca kiz nasil kucagina oturur, kucuk olsa anlarimda 17 yasindaymis. Poposuna saplak, sarilmalar falan ... ne biliyim benimde hosuma gitmezdi, ayip bi kere yaa... samimiyetin dozunu kacirmislar, onlar abi-kardes evet ama arada bir sinir olmali, boyle sakalasma olmaz. Utanir insan biraz... ama onlar da bu yok malesef

Canım bu durum her kişiye göre değişir. Ben 25 erkek kardeşim 24 yaşında. Aynı odada kalıyoruz. Yeri geliyor aynı yatakta yatıyoruz. Üzerimizi birbirimizin yanında değiştirdiğimiz oluyor. Birbirimizi iç çamaşırlarıyla da gördük. Denize gittiğimizde de görüyoruz sonuçta. Boğuşuruz, şakalaşırız falan. O benim canımdır kardeşimdir. Hiçbirzaman farklı bir gözle bakmadım. Bunun lafını etmek bile midemi bulandırır. Ama bazı kişilere bu samimiyet fazla gelebilir. Bana garip gelmedi. Ben rahatsızlık duymam bundan. Ama senin ilişkilerin biraz daha mesafeliyse garipseyebilirsiniz.

Son düzenleme:
ben gördüğüm kadarıyla ensest ilişkiler daha kapalı toplumlarda oluyor.kardeşlerin arasına bile o kız o erkek diyerek cinselliği çağriştırarak ayrım yapıyorlar

Ya Allahaşkına bu çocukta ensestlik olsa bir yıl boyunca düzenli bir ilişkisi olur mu hiç bu kızcağızla?! Korkutup kızın da midesini bulandıracaksınız.Azıcık insaflı olun.Samimi büyümüş ağbi kardeş sadece.Belki kızkardeşi kıskanmıştır da ağbisini paylaşanadığından yapmıştır ya da çocuk ruhlu bir kızdır art niyet aramak niye???

Bence yanlış bir düşünce hiçte kapalı toplum açık toplum diye bişey yok ben ve ailem gayet medeni yasıyoruz ama bu şekildede davranmıyoruz bu biraz abartılmıs bi sevgı gosterısı benım esımınde kız kardesı var o okadar terbıyelıkı oda gelip abıcım diye sarılır ama gıdıp yok kucagına oturmak yok acık sacık seyler gıyınmek yok donla abısı dolasacak evde oyle bısey olamaz bunlar edepe aykırıdır ve kızında tabı sevgılısının evınde kalmasıda pek edeplı bı durum deıl hemde hıc deıl nişanlı deıl evlı deıl sevgılısının evine gıdıp kalınmamalı dogru yanı onlar kotu ınsanlarda olabılırdı olmasa bile evine gıtmeside tartısılır o aılenin terbiye durumuna bakarken tabıkı kendısınede bakmalıdır

17 yasindaki bi kiz abisi babasinin kendi poposuna saplak atmasindan utanir (normalde) ya cok asmis bir aile ya da bu iki kardesin arasinda bir sey var. Boyle seyleri kabul etmek istemiyoruz ama var. Neredeyse her hafta goruyorum. Ensest hakkinda ufak bi bilgi daha ev icindeki tek kiz ile sinirli kalmaz buyuk olandan kucuk olana dogru sira ile ilerleme ihtimali yuksektir.

sözüm meclisten dışarı, bu sitede tanıştığım erkek kardeşiyle ensest ilişki yaşayan bir kız vardı der susarım :18:

Eneee!

Yani olabilir, olmayabilir.

Ensest denen bir gerçek var, onlar kardeş diye default olarak "birbirlerinden etkilenmezler" varsayımını kabul etmek saçmalık.

Ama bu samimiyetlerinin de birbirlerinden etkilenmeye yol açıp açmaması da değişken bir durum, olması gereken birbirlerine cinsel gözle bakmamaları ama kimisi vardır çıplak görür kardeşimdir der düşünmez, kimisi vardır 5 yaşındaki kızını taciz eder.

Toz pembe bakmayın bence, her şey ihtimal dahilinde.

Bu konuda erkek kardesiyle birlikte yikanani, kardesini "yalayani", bunlari da kardeslik iliskisine baglayani da duydum ya, artik bu forumda hisbirseye sasirmayacagim.

O zaman abisine agda yaptran kiz, kizkardesine arkadan yaklasip donunu indirip saka yapan, kahkahalarla gulen erkek de vardir be. Kardeslikte sınır olamazmis zira.

Burda yillar once bir konu acilmisti. Hanim diyor ki "Ben evde yoktum, sehir disindaydim. Esim annesine gitmis, orda banyo yapmis, ve annesine sirtini keseletmis." Hanim cildirmis, anasina nasil sirtini acarmis da keseletirmis o koca! Ve sizi temin ederim, 10 yorumdan en az 8 tanesi bu konu sahibine hak verip, bu nasil olur, ne yapmis bunlar gibi birseyler demisti. Ben durumu normal bulup, esas konu sahibini tuhaf bulanlar arasindaydim. O 10 kisiden 1-2'siydim yani.

Demek zihniyet kk'da da bayagi degismis. Ya da konu kaynana olunca yorumlar da 180 derece farkli oluyor, bilmiyorum. Anne-ogul arasinda olunca "ensest iliski" muamelesi goren seyin 10 kati kiz-erkek kardes arasinda olunca normal oluyor. Vay anasini arkadas.

kadın o kocanın nerden doğdunu bilmiyor o zaman bilse sen nasıl ordan doğdun derdi heralde tövbe neler yazıyorum ya
cok ilginçmiş valla çok şaşırdım

Ama bu da tartışmaya açık bi'konu değil ki Lucky. Bak konuda gruplaşma oldu bildiğin, çünkü herkesin aile yaşantısı farklı. Mesela ben babamı yazın o boxer denen ama dar olmayan şu bol şort gibi şeyle görmüşümdür. Allah göstermesin hasta olsa altını da alırım erkektir demem canımdır, kanımdır.
24 yaşında hala koynuna girer uyurum, şımarır kucağına bile otururum ne yani o erkek gece bilmem kaç kere şey oluyor uykuda diye mi düşünmem lazım, bunu kimse düşünmez. Yani ensest, sapık vs demek çok abartı geliyo bana. Şaplaklardan vs bahsetmiyorum tabii ki ama yok kısa şort giydi, yok dar badi giydi falan da sanane denilecek düzeyde şeyler. O çocuklar küçüklükten beri öyle içiçe yetiştilerse normal geliyodur onlara.

Ama sen öyle yetiştiğin için sana bu normal geliyo, senin böyle yetişmiş olman onları birbirine dokundukça zevke gelen sapık kardeşler yapmaz.
Kullandığı kelimeler abartıydı çünkü konu sahibinin oyüzden kıskançlığa yoruldu. Popoya şaplak çok abartıldı bence hoş mu değil ama orda yapılan annenin kızınca direk popoya vurmasıyla birdir yani öyle bi'dillendiriliyo ki okşadı gibi.

Benim erkek kardeşim olsaydı popoya şaplak atmasına izin verir miydim hayır ancak bu kadar içiçe olana da aa sapık bunlar diyemem. Çoğu kardeş birbirinin küçüklüğünü gördüğü için büyümüş gelmez zaten gözüne. Misal benim 10 yaşında kız kardeşim var ne kadar büyürse büyüsün bebek gibi geliyo gözüme o erkek olsaydı ve 20 yaşına gelmiş olsaydı ben yine ondan 13-14 yaş büyük olacak yine küçük görecek abuk sabuk ayarsızca sevecektim kardeşimi. Bu berbat haberleri okuya okuya her şeyi enseste bağlar olduk. Şahsen ben ailenin şımarık bi'kızı olduğunu gördüm başka da aklıma bi'şey gelmedi.

Yanlış anlamışsın tamdem. Ben de erkek arkadaşımın evine giderim, kalırım. Tabii ki bu kimsenin haddine değil. Ancak kısa şortu garipseyen bi'insan için kulağa garip geliyo. Hani onda modern düşünüyosun da şorta gelince noluyo diye.

Ne benim erkek kardeşim ne de erkek arkadaşımın kız kardeşi var. Oyüzden havadan yazıyorum biraz. İnsan ailesinden öyle görmemiştir garip gelebilir çok normal ama ailesinin içini bilmediğin birine "dikkat çekmek için dar giydi sanırım" vs yakıştırması çok çirkin gerçekten.

Bu ailesinde akraba evliliği olmayan birinin halasının oğluyla evlenen birine "aa sapıklar" demesi kadar vahim

Yani uzun lafın kısası hanginiz sevgilinize "kardeşinle samimiyetinden hoşlanmadım, çok vıcık vıcıksınız böyle olmayın" diyebilir? Ya da hanginizin sevgilisi size "tamam aşkım sen rahatsız oluyorsan ben 10-20 küsür senelik kardeşime tabii ki tutumumu değiştiririm oyy kızdın mı sen, tamam söz" der? Ben söyleyim hiçbirinizinki... Alacağınız yanıt "hoşuna gitmeyebilir, bizde böyle o benim canım kanım sen nedemeye çalışıyosun sapık mıyız biz"...

Sevgilim 25 yaşında annesi sırtını keselese ben kahkaha atarım ama sen tepkisini verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…