cevap veriyorum ama yanlış anlamayın tartışma çıkarma gibi bir niyetim yok...
ben de tam tersi anormal karşılayanları anlamıyorum.ha sırf "başkalarının yanındayken" böyle davranmaları olsaydı konu evet bu edepsizlik olabilirdi çünkü evde misafir varken davranışlarına dikkat etmeli insan.ama evde misafir olmasını falan saymazsak kardeşlerin böyle davranışları bana çok normal geliyor.tamam herkes bu şekilde düşünmek zorunda değil konuyu açan kişi için de normal olmayabilir ama böyle küçük şeylere takan insanların ilişkileri zamanla yıpranır gibime geliyor böyle saçma sapan bir şey dert edinmeye değer mi hiç.
sözüm meclisten dışarı, bu sitede tanıştığım erkek kardeşiyle ensest ilişki yaşayan bir kız vardı der susarım :18:
öyle olanlar ayrı, onlar normal insanlar değiller ki zaten, normal insanlar böyle şeyler yapmazlar.konu sahibinin sevgilisi sapık değilse öyle bir şey olmaz, korkutmayın kızı.ama çok tiksinç bir şey gerçekten, düşününce midem bulandı resmensözüm meclisten dışarı, bu sitede tanıştığım erkek kardeşiyle ensest ilişki yaşayan bir kız vardı der susarım :18:
bilemedm çok rahatsz edici bnm de abim var erkk arkadaşımında kardeşi var hiç böle bşy görmedimMerhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
sözüm meclisten dışarı, bu sitede tanıştığım erkek kardeşiyle ensest ilişki yaşayan bir kız vardı der susarım :18:
kadın o kocanın nerden doğdunu bilmiyor o zamanBurda yillar once bir konu acilmisti. Hanim diyor ki "Ben evde yoktum, sehir disindaydim. Esim annesine gitmis, orda banyo yapmis, ve annesine sirtini keseletmis." Hanim cildirmis, anasina nasil sirtini acarmis da keseletirmis o koca! Ve sizi temin ederim, 10 yorumdan en az 8 tanesi bu konu sahibine hak verip, bu nasil olur, ne yapmis bunlar gibi birseyler demisti. Ben durumu normal bulup, esas konu sahibini tuhaf bulanlar arasindaydim. O 10 kisiden 1-2'siydim yani.
Demek zihniyet kk'da da bayagi degismis. Ya da konu kaynana olunca yorumlar da 180 derece farkli oluyor, bilmiyorum. Anne-ogul arasinda olunca "ensest iliski" muamelesi goren seyin 10 kati kiz-erkek kardes arasinda olunca normal oluyor. Vay anasini arkadas.
Konu sahibi abartiyor olabilir fakat bir abinin genc kizin kalca tarafina saplak atmasi dogru mudur miss, ya da bir genc kizin abisinin kucagina oturmasi. Konu sahibinin evlerinde kalmasi beni ilgilendirmez cunku konu bu degil, ben iki durumu anormal buldum. Anormal bulmam da iliskiye girdiklerini dusundugumden degil, samimiyet derecesini fazla buldugumdandir.
Evinde kalması yanlış bana göre de ama konu sahibesinin bize sormak istediği başka bişey herkes bunun için kızın üzerine çok gitmiş , fesatsın , kıskançsın , sapkınsın demeye getirmişler üzerine gittikleri şey bu ama yanlış kız böyle düşünmüyor. Sadece ilk defa gördüğü bişeyi garipsemiş ve normal mi hani diye sormuş ama her iki durumda bana göre hiç normal değil. Bende evimde şort ve ip askılı ile gezen biriyim ama kalkıp totoma erkek kardeşim şaplak atmasını yada içimdeki çamaşırın görmesini istemem ne de ben onun baxırını görmek isterim. Ne kardeşlerin bu kadar vıcık vıcık olmasını ne de kız arkadşının erkek arkadaşının evinde kalmasını ben iki açıdanda tasvip etmiyorum açıkçası yorumlarda rencide edici olmuş insanlar konu açmaya çekinir oldular çünkü çok fazla tepki var , bazı insanlar yorum yazarken sözleriyle iğnelerken bundan zevk alıyormş havası var . (bu benim fikrim ve genel yorumum)
Tamam evinde kalmasi hos bir durum degil, fakat konu sahibi bize evde kalmam dogrumuydu yanlismiydi sorusu sormadi ki kimsenin haddine degil ne isin var o saatte onlarin evinde demek. Kendi sevgilileri kiz kardesleriyle bukadar samimi olsalardi eminim bir cogu yapamaz edemez derdi. Burda önemli olan insanlarin rastgele yorum yapmasi. Kimse ben olsaydim ne yapardim demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?