Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..
Hukuk ile haşır neşir bi isim var. Öyle olaylara şahit oluyorum ki hele boşanma nedenlerini bilseniz dudağınız uçuklar. Bu çocukların ailesinde suç belli bir yaştan sonra aynı odada uyumamaları gerekir benim eşiminde kız kardeşi var benimde abim var iki ailede de çevremde de böyle sey görmedim. Yorum yazanlar ise dünyadaki kötülüklerden bi haber saf insanlar olmalı. Saf derken kötü anlamda değil. Her şeye de polyannacılık oynamayin
Birlikte uyumlari, sarilmalari normalde. Boxerle fotografini cekmesi, sutyenle rahatca dilasabilmesi ve mini sortla kucagina oturmasi pek normal degil benim acimdan. Bunlari normal karsilayanlara sasirdim acikcasi. Hatta bir bayan 29 yasinda evliyim abimle ayni yerde soyunup giyiniriz dediginde oha dedim. Kimse kusyra bakmasinda tamam askili,sort,dekolteli seyler giyersin yaninda kardesin sonucta benimde var giyerim ama gidip kucagina oturmam,yaninda soyunmam yani.
Benim sevgiliminde kiz kardesi var sakalasirkar sevgilim onu kucaklar , vurur falan filan. Hatta ayni odada ayri yataklarda uyurlar. Ama beraber soyunmazlar yada ne bileyim kiz kardesi mini sortla gidip kucagina oturmaz, sevgilim onun belini sarmaz.
Yok artık ya herkes de fesatlık sende demiş.
Bu benim için de normal bir durum değil kimse kusura bakmasın.
Abi kardeş ilişkisinde sevgi olur ama böyle değil.
Benim için gerçekten çok çirkin o ne ya!?
İç çamaşırından bahsediyoruz.
İç çamaşırı!
Kardeş olması bir şey değiştirmez. İnsanda az utanma duygusu olur.
Koca kazık abisinin kucağında ne işi var?
Hem de sevgilisinin yanında. İnsanda bir çekinme olur.
Normalde yapıyorsa bile yapmamalı.
İşte böyle görümceler abisinin evliliğini kaldıramıyor.
Evlenince de gelir ortanızda yatar canım.
Kardeş ne olacak deriz hep beraber..
Kucaga oturması, sütyeniyle görmesi ya da aynı yatakta uyumaları ya da boxerle görmesi ayrı şeyler..
Garip olan zaten altta yazdıgım üstte olan degil :))
Aynı yatakta uyuyorlar mesela merak ediyorum olsaki erkek kardeşi erekte olsa ki genelde sabah erkekler ereksiyon halinde uyanabiliyor kız kardeşte bunu biran hissetse ne olacak ?
Burda yillar once bir konu acilmisti. Hanim diyor ki "Ben evde yoktum, sehir disindaydim. Esim annesine gitmis, orda banyo yapmis, ve annesine sirtini keseletmis." Hanim cildirmis, anasina nasil sirtini acarmis da keseletirmis o koca! Ve sizi temin ederim, 10 yorumdan en az 8 tanesi bu konu sahibine hak verip, bu nasil olur, ne yapmis bunlar gibi birseyler demisti. Ben durumu normal bulup, esas konu sahibini tuhaf bulanlar arasindaydim. O 10 kisiden 1-2'siydim yani.
Demek zihniyet kk'da da bayagi degismis. Ya da konu kaynana olunca yorumlar da 180 derece farkli oluyor, bilmiyorum. Anne-ogul arasinda olunca "ensest iliski" muamelesi goren seyin 10 kati kiz-erkek kardes arasinda olunca normal oluyor. Vay anasini arkadas.
Annenin oğlu 40 yaşına da gelse oğludur. Bunu anlayabilirim..
Ona bile ne tepkiler gelmiş, kardeş diye bu olaya bu kadar geniş bakılmasına hiç anlam veremedim ben.
Valla kızlar kimse kusura bakmasın.
Biz konu sahibini haklı da bulsak, haksız da bulsak bu konu; konu sahibi de dahil hiç birimizi ilgilendirmiyor.
İstediğiniz kadar ben de kızarım, hoş bulmam, edep vs vs. deyin tartışmaya açık bi'konu değil.
Kimse aman sevgilim hoş bulmuyo diye 20 küsür senelik kardeşine tavrını, samimiyetini değiştirecek değil.
Kaldıki konu sahibi daha adamın sadece sevgilisi şimdiden başlamış yengeliğe yok dar giydi, bilerek giydi, dikkat çekmeye çalıştı diye.
Mantıklı biri böyle düşünebilir mi, çok seviyesiz bi'yakıştırma bu çok çirkin hatta sevgilisi duysa direk ayrılma sebebi bence.
Bazı şeylerde haddimizi bilmemiz gerek adam zaten kardeşimle nasıl bir ilişkim olsun diye sormamış zira bu tartışma konusu olacak şey değil.
Ha "sevgilim şapşup annesini öpüyooğğ", ha "sevgilimin kızkardeşi çok vıcık vıcık" tamamen kıskançlık yani edeple falan alakası yok bunun.
Madem öyle edeple ilgili, edepsiz bi'aileye gelin gitmesin bence abi de memnun, kız kardeş de öyle ee daha ne?
Bence de sevgilisi rahatsız diye kimse kardeşi ile samimiyetini değiştirmez.
Zaten istese de yapamaz şu zamandan sonra. Kaç yaşına gelmişler bu insanların doğruları bu.
Ama bunu doğal bulmayan biri böyle insanların evine gelin gitmemeli.
Yani kesinlikle evlenmemeli. Çünkü ömür bunları görüp susarak geçmez. İmkanı yok.
Haa evlenirse de hiç ağlamasın sonra görmüş, bilmiş, isteyerek evlenmiş.
Görümcem aramızda yatıyor. Abisi ile yanımda sarılıp uyuyor. Birbirlerine şaplak atıyorlar diye çok ağlar sonra.
Bir kardeş olarak ne var bunda diye düşünenler, eş rolünü üstlenip kocasını kardeşi ile o hallerde görsün,
o anlayışlılığı hep beraber mumla ararız ayrıca buna da eminim.
herkesin doğrusu yanlışı kendine ve yetişme tarzına göredir.faat'ın dediği gibi bu ailenin tavrı konu sahibine uymuyorsa evlenmeyecek.bunun için adamı mı bırakayım demeyecek
bu nedir ya bide şaplak atmış,böyle abi kardeş ilişkisi olmaz
nedemek boxerle resim çekmeler beraber yatmalar sonuçta bunlar kızkardeş değilki
daha dikkatli davranmaları gerekir
hoş bi manzara değil
sizde hoşlanmadıysanız ilişkinizi bitirin,bi mecburiyetiniz yok bu adamla birlikte olmaya
şimdiden rahatsızlık duymuşsunuz,ileride daha çok yakınırsınız...
Abi kardeş değil mi bunlar? asklı bluzla gezsin yanında nolmuş? benim de abim var yanında kısa kolluyla gezince noluyo yani ayıp mı. boxer demişsiniz abim yazın mesela şort gibi olan boxerlarla gezer evde üstü çıplak ben hiç anormal karşılamıyorum ben mi yanlış anlıyorum acaba sizi? bence sizinki tamamiyle kıskaçlıktan kaynaklanan bişey. sizin düşünceniz farklı olabilir ama kaç yıllık kardeşi hakkında böyle konuşmanız yanlış.sonuçta onlar kardeş. aralarında abi-kardeş ilişkisinden başka bişey olamaz.
Yok artık ya herkes de fesatlık sende demiş.
Bu benim için de normal bir durum değil kimse kusura bakmasın.
Abi kardeş ilişkisinde sevgi olur ama böyle değil.
Benim için gerçekten çok çirkin o ne ya!?
İç çamaşırından bahsediyoruz.
İç çamaşırı!
Kardeş olması bir şey değiştirmez. İnsanda az utanma duygusu olur.
Koca kazık abisinin kucağında ne işi var?
Hem de sevgilisinin yanında. İnsanda bir çekinme olur.
Normalde yapıyorsa bile yapmamalı.
İşte böyle görümceler abisinin evliliğini kaldıramıyor.
Evlenince de gelir ortanızda yatar canım.
Kardeş ne olacak deriz hep beraber..
herkesin doğrusu yanlışı kendine ve yetişme tarzına göredir.faat'ın dediği gibi bu ailenin tavrı konu sahibine uymuyorsa evlenmeyecek.bunun için adamı mı bırakayım demeyecek
erkek kardeşim yok ama bana bu durum çok acayip geldi açıkcası, banyo şakası falan ben kızkardeşlerimle yapmıyorum yani ki abimle yapayım. İlla aralarında cinsel bişey olacak diye demiyorum bunu o açıdan asla bişey diyemem ama şımarıklık yani, kızkardeşlerimin yanında bile giyinirken utanırım.
Ben bu davranisin arkasinda bir art niyet görmüyorum, ama diger yorumlardaki gibi yetistirilis tarzina bagliyorum.
Benim abim yok ama olsa asla böyle davranmazdim, cünkü ben böyle yetistirilmedim. Babamin yaninda herzaman kiyafetime dikkat ederim mesela.
Islamda kiz-erkek kardesler 3 yasindan sonra ayni odada yatmalarini dogru bulunmuyor, kaldiki bunlar bu durumun baya ilerisine gidiyorlar.
Yine basta dedigim gibi, bunlar kardesler ve (dogru bulmasam bile) asla birbirlerine yanlis düsünceler tasimiyorlardir.
Yetistirilme tarzina bagliyorum ve senin bundan sonran düsünmen gereken, sen böyle bir aileye gelin gidersen mutlu olurmusun. Bu gördüklerin sadece kücük bir ayrinti. Evlendikten sonra kim bilir daha ne gibi sana göre degisik, onlara göre normal olan seyler göreceksin.
Bu sekilde mutlu olabilirmisin diye düsün :44:
Bunun nasıl bir yetiştirilme tarzı olabilir ki? Hani askılıyla gezmeyi falan anlarım normal şeyler ama popoya şaplak vurmak nedir? Kucağa oturmalar falan? İlla art niyet aramaktan ziyade zaten göze batan davranışlar bence. Bnim eşim kardeşimin yanında popoma şaplak vursa, ben gitsem kucağın otursam saygısız damgası yeriz. Halbuki kocam canım ne var di mi? Kardeş kardeşe yapınca nasıl normal olabiliyor ki...
Biz de kardeşimle çok samimiydik hatta şu ilkokul öncesi dönemlerde aç bakayım senin popon nasıl benimli böyle diye bakardık... ama büyümeye başlayıp özel alanlarını fark edince mesafeyi de korumalı insan...
Bana normal gelmedi şahsen... bir de aralarında bir şey olamaz diyenlere de şaşarım ensest ilişkiler hiç yaşanmıyor sanki. Bence de olamaz ama yapan da yapıyor işte.
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...
fazlaca laubali kardeşlermiş.benim iki oğlum car yetişkin.evladım oldukları halde donla tumanla görmedim..bazı aile içinde garip ilişki içinde olanları duyuyoruz..valla ne bileşim ki.zamana birak bakalım ne çıkacak altından üstünden
Bu ne yahu okuyunca cok tuhaffima gitti
Benim de abim var abimin yanind oturusuma kalkisima giyinisime cok dikkat ederim.abiside olsa kardeşide olsa biraz edep olmasi lazim canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..
19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..
Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim
Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum
erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.
Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...