Erkek arkadaşımın kendi kişisel tercihlerimle ilgili bir şeye karışmasına ya da bunun için üzgün durmasına anlam veremiyorum ben onun hiç bir şeyine karışmıyorum özel alanımdan bahsettiğimde bunu hep sevgi eksikliğine onu hayatında bir yere koymama bağlıyor ama ben sadece zamanında sınırlarını çok ihlal ettirmiş biri olarak ve terapiyle bunun farkındalığını kazanarak sevgilim dahi olsa belli başlı konulara karıştırmıyorum tepki gösteriyorum. Sonra ben aşırı tepki gösteriyor oluyorum eğer bu ilişkimize zarar vermiyorsa bunu yapmak istemiyorum en basiti ben oruç tutmak istemiyorum bunu yapmak içimden gelmiyor kendimi mutsuz hissediyorum ama sırf toplum baskısı evdekiler yüzüne tutuyorum bazen sırf istemesemde erkek arkadaşımda aynısını düşünüyor tutmak istemediğimde nasihatlar veriyor bende karışma dediğimde hayatında hiç söz sahibi değilim ve tartışmalar çıkıyor . Sonrada ben seni değiştirmeye çalışmıyorum
söylüyor oluyor hep bu tarz şeyler üzerinden kavga ediyoruz bende bu konuda hassasım özel hayatıma özgürlüğüme kimseyi katmak istemiyorum yeni yeni kendim için bir şeyler yaparken gerçekten çok üzgünüm çok modum düşüyor böyle şeylerden dolayı kavga edince siz ne düşünüyorsunuz bunun gerçekten sevgi eksikliğiyle alakası var mı ;(
söylüyor oluyor hep bu tarz şeyler üzerinden kavga ediyoruz bende bu konuda hassasım özel hayatıma özgürlüğüme kimseyi katmak istemiyorum yeni yeni kendim için bir şeyler yaparken gerçekten çok üzgünüm çok modum düşüyor böyle şeylerden dolayı kavga edince siz ne düşünüyorsunuz bunun gerçekten sevgi eksikliğiyle alakası var mı ;(