Erkek arkadaşımın içinden kaynana çıktı

Basligi ve nickinizi görünce esya konusunu hemen hatirladim
Ince dusunmek güzel ama her detaya takilmak asiri yorucu ve sorun zaten kendisinin dusunmesi degil bunu size yansitmasi
O adam cok nazli tripli bir seydir nedense kafamda canlanan model bu
Kararsiz ve elestirel aman hic cekilmez yaa daha ergenlikten cikamamis
Evlenince cok sorun yasarsiniz bu çocukla (adam/beyefendi demek agir geldi bana çocuk daha cok oturdu).
Evlilik öncesi aman icinde kalmasin olaylarini cok duydum ona bir sey diyemem de nisanliniz sizi cok darlar
Anneannemin ceyiz evlenmeden kullanilmaz dedigi kafada birisi çünkü nisanliniz

Evet çok haklısınız. Seçenek çok olunca işin içinden çıkamıyoruz. Ben bundan sonra dediğiniz seçenekleri azaltmaya çalışacağım

Ailesiyle ilişkileri iyi. Kendini çok net ifade ediyor. Fikirlerini de çekinmeden söylüyor. Hatta her şeye gereğinden fazla müdahale ediyor. Benim giyeceğim kıyafet, saçım ve makyajima kadar. Ben de o kadarına izin vermiyorum, sinirleniyorum
Daha önce kendisine kıyafet almak için beraber çıktığımızda da beni bunalttiğı zamanlar olmuştu. Çok kararsız. Harika oldu şahane oldu diyerek onu ikna etmem gerekiyor. Sen bilirsin dediğimde işler kötüye gidiyor.

Eşim başak burcu.. Bu Şarkıda ki feryat eden ibo benim
Bana basak insanlari çoğunlukla sıkıcı geliyor cok soru soruyorlar detaylarda bogulup ana fikri kaciriyorlar dogru düzgün muhabbet bile kurulamiyor. Ha bazisi da murebbiye gibiler herseyi ben bilirim modunda. Bu arada kadin erkek genel söylüyorum ben detaylara cok takılıp o ne bu neden böyle diyenlerden sıkılıyorum.

Benim evde bir yengeç var töbe görmedim bir inceliğini detaycılığını iyi mi kötü mü ona da karar veremedim henüz
Ben ev eşyasına cok takildigi icin evcimen diye düşünerek yengec dedim, gerci boğa dedi konu sahibi, o da geleneklerine aşırı baglidir.

Ben ev eşyasına cok takildigi icin evcimen diye düşünerek yengec dedim, gerci boğa dedi konu sahibi, o da geleneklerine aşırı baglidir.
Benim yengeç evcimen de değil olmaz olsun öyle yengeç
Kesin başak naaa buraya yazıyorum

Bu durum beni rahatsız ediyor ama. Detaycı olması sizi yormuyor mu?
Bazen yoruyor, üzerine bir de benimki düzen ve temizlik konusunda takıntılı. Her şey nizami olmalı onun için :) mükemmeliyetçi malesef... İlk evlendiğimizde bu durum ilk 3 ay çok gözümü korkutmuştu ama zamanla ben onu biraz rahatlığa alıştırdım o beni biraz daha düzenli olmaya itti derken orta yolda buluştuk :)))

Bir de yeni ev heyecanı olduğu için bu kadar işin içine giriyordur nişanlında, zamanla azalır diye düşünüyorum, yine devam eder ara ara ama bu duyguyu bu kadar yoğun hissetmezsin

Ben de öyle umuyorum. Çünkü önceden de detaylara takılırdı ama bu kadar değil

Ben de öyle umuyorum. Çünkü önceden de detaylara takılırdı ama bu kadar değil
Üzülme, heyecanlandığı için yapıyordur belki de dediğim gibi, hem inan bana hiç bir şeye karışmayan ruhsuz bir adamdan çok çok daha iyi böylesi. Keyif almaya bak, çok güzel zamanlardasınız <3

İnsanları çok takmayın bence her evlilik hazırlığı yaşayan insanlarda böyle şeyler olur üzmeyin kendinizi rahat bırakmaya çalışın biraz

Nasıl yani siz onun mu beğenip karar vermesini istiyorsunuz? Yoksa sizin mi istediğiniz olsun istiyorsunuz? Anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…