• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın hat dökümanı ve gördüklerim ne yapmalıyım..

benim önerim ilişkiyi biraz ağırdan almaya başla bundan sonra. aileyle falan görüşme. takipte kal.

güven verdi bana diyorsan laf arasında mesela o kızla hiç görüştün mü ayrıldıktan sonra falan diyebilirsin. belki kız msj atmıştır unutamıyorum vs. arkadaşında herşey bitti lüften artık hayatımda biri var msj atma gb msj atmış falaan olabilir. sonuçta arama yapmamış. takipte kalıp ağzından laf almanı öneriyorum yani

açık açık konuşmalısın.
ilişkinizin yeni oluşu acaba aklımı karışık diye düşündürdü.

kız mı msj yazdı o mu bilinmez ayrıca msj 2 tane ile kalmış belki sorulması gereken birşey vardı direk kötü niyetli düşünmeyin, adam direk şifresini vermiş, sonra msjlaşmalar 10-20 tane değil dediğim gibi birşey sormak zorunda bile kalmış olabilir ama söyleyemez böyle bişeyi çünkü kadın milletiyiz direk yanlış anlarız :) siz bu olayı daha fazla büyütmeyin yoksa iyice kıskançlık içine girer olmayan birşey yaparsanız 2 msj yüzünden güveniniz sarsılabilir. oluruna bırakın bence..

Ciddi giden bir ilişkimiz var kendisi beyefendi saygılı efendi iyi birisi böyle olduğuna inanıyorum yaşlar 24 29.
Kendisi iki hat kullanıyor iş yerinde telefon yasak olduğu ,için birini dışarı koyuyor ikinci telini içeriye sokuyor bu şekilde konuşabiliyoruz Kullandıkları hattan birisi avea diğeri vodofone.
Her gece konuşuyoruz ediyoruz aveadan paket süresi gelmesen dakkası ve interneti bitti Ne zaman yenileceğini bilmiyordu
Benimde aklıma avea online işlemler geldi oradan bakabilirim dedim şifre vermen lazım yalnız dedim.
Şifre verdi direk girdim baktm paketin şu gün bitiyormuş dedim
fAKAT beni şeytan dürttü.. harcama detaylarına bakmak istedim
Ben hayatında olmadan yaklaşık 1 bucuk ay öncesi bitirdiği bir ilişkisi olduğunu söylemişti. 1 bucuk ay öncesine bakmak istedim.. Sürekli aynı numarala ile defalarca mesajlaşmalar yani bu kabak gibi belli o kız olduğu
Aveadan kim yazıp gönderdim kızın adı soyadı geldi direk face book üzerinden baktım kıza..
Her neyse Benimle konuştuğu aylara geldim ben hayatında var olduğum aylara o numarayla mesaj göremedim hızlı hızlı bakıyorum zaten varsada dikkatli bakamadım pek.
Ama 11 mayıs sabah 7 30 da 2 mesaj gönderimi olmuş o numaraya. ve 10 mayıs pazar günü
Süresi 00 00 olan arama Benim de içime bir kurt düştü Acaba bu kızla halen konuşuyor mu diye
Kendi kendisimi yedip durdum ona konduramıyorum böyle birşeyi..
Tabiki soramadım nasıl sorarım ki ben oraya pket gününe bakmak için giriyorum.. BUnları didiklemek için değil ki bilse kötü olur Çünkü ikimizde güven sorunumuzu aştığımızı düşünüyoruz.
Bana hemen şifre vermesinin nedenide böyle şeylerden pek anlamaz etmez bilmez telefon aldı kullanmayı bile bilmez falza. belki hat dökümanına bakıldından haberi yok
Daha detaylı bakacaktm ama internetim gitti başka giremedim
Ona mesaj gidiyor girince.
Şimdi napmalıyım kızlar bana yardım edermisiniz soramıyorum da ama içimede bir kurt düştü yol gösterin lütfen
bence güzelce anlat sor zaten çok yenisiniz ilerledikçe hem ayrılman zor olur hemde bunu takıp sürekli yüzüne vurursun sinirlenince en iyisi şimdi sormak çekinme hiç bir şey olmaz çekinmesi gereken o mantıklı bir açıklama yaparsa özür dilersin yeni olduğunuz böyle bir soru olduğunu tanıdıkça geçeceğini söylersin aynı durumda onunda aynı tepkiyi vereceğini söylersin bide

kız mı msj yazdı o mu bilinmez ayrıca msj 2 tane ile kalmış belki sorulması gereken birşey vardı direk kötü niyetli düşünmeyin, adam direk şifresini vermiş, sonra msjlaşmalar 10-20 tane değil dediğim gibi birşey sormak zorunda bile kalmış olabilir ama söyleyemez böyle bişeyi çünkü kadın milletiyiz direk yanlış anlarız :) siz bu olayı daha fazla büyütmeyin yoksa iyice kıskançlık içine girer olmayan birşey yaparsanız 2 msj yüzünden güveniniz sarsılabilir. oluruna bırakın bence..
canım o geçmişlerde gelenler değil sadece senin attığın aradığın gözüküyor

canım o geçmişlerde gelenler değil sadece senin attığın aradığın gözüküyor

tamam bende ondan dedim ki :) 2 msj son zamanlarda olan eskilerde baya varmış dediğine göre, ama onunlayken sadece 2 msjla kalmasa artniyet arardım tabi bence :)

Sana iple bagli degil istese birakip ona geridoner senle olduguna gore seni tercih etmis 2 mesak cok bisey ifade etmez

Suphelencegin bi şey olsaydı 2 mesajla kalmazdı bence
Devamı olurdu

Sorsan bi dert, sormasan baska dert :(
Icin icini yer simdi senin yaa...
Ben olsam dayanamaz sorardim gibi geliyor ama neyin dogru oldugunu bilemedim.

aynen bir de eski sevgili sonuçta
yani ama birde ya birşey sorması gerektiyse düşüncesini atamyorum aklıman, aslında alsa karşısına, ya ben eski sevgilime mesaj attım sebebi bu bu bu bu dese hiç sorun olmayacak belki, aman bizde söyleseler sorun söylemeseler sorun :D bilmiyorum valla ya :D

mesajlar görülmüyor değil mi?ya da öyle bi durum söz konusu olabilir mi. konuşma dökümanı çıkar mı, genel olarak soruyorum arkadaşlar

canım telden anlamaz şifresini de o yüzden rahatça verdi diyorsun ya, arama dökümanını didiklediğini de anlamaz belki direk karşıma çıktı dikkatimi çekti fln desen en azından bu yoldan yürüyebilirsin biraz geliştir işte dediğimi :) ama haklısın şüphe insanı yer bitirir...

Ciddi giden bir ilişkimiz var kendisi beyefendi saygılı efendi iyi birisi böyle olduğuna inanıyorum yaşlar 24 29.
Kendisi iki hat kullanıyor iş yerinde telefon yasak olduğu ,için birini dışarı koyuyor ikinci telini içeriye sokuyor bu şekilde konuşabiliyoruz Kullandıkları hattan birisi avea diğeri vodofone.
Her gece konuşuyoruz ediyoruz aveadan paket süresi gelmesen dakkası ve interneti bitti Ne zaman yenileceğini bilmiyordu
Benimde aklıma avea online işlemler geldi oradan bakabilirim dedim şifre vermen lazım yalnız dedim.
Şifre verdi direk girdim baktm paketin şu gün bitiyormuş dedim
fAKAT beni şeytan dürttü.. harcama detaylarına bakmak istedim
Ben hayatında olmadan yaklaşık 1 bucuk ay öncesi bitirdiği bir ilişkisi olduğunu söylemişti. 1 bucuk ay öncesine bakmak istedim.. Sürekli aynı numarala ile defalarca mesajlaşmalar yani bu kabak gibi belli o kız olduğu
Aveadan kim yazıp gönderdim kızın adı soyadı geldi direk face book üzerinden baktım kıza..
Her neyse Benimle konuştuğu aylara geldim ben hayatında var olduğum aylara o numarayla mesaj göremedim hızlı hızlı bakıyorum zaten varsada dikkatli bakamadım pek.
Ama 11 mayıs sabah 7 30 da 2 mesaj gönderimi olmuş o numaraya. ve 10 mayıs pazar günü
Süresi 00 00 olan arama Benim de içime bir kurt düştü Acaba bu kızla halen konuşuyor mu diye
Kendi kendisimi yedip durdum ona konduramıyorum böyle birşeyi..
Tabiki soramadım nasıl sorarım ki ben oraya pket gününe bakmak için giriyorum.. BUnları didiklemek için değil ki bilse kötü olur Çünkü ikimizde güven sorunumuzu aştığımızı düşünüyoruz.
Bana hemen şifre vermesinin nedenide böyle şeylerden pek anlamaz etmez bilmez telefon aldı kullanmayı bile bilmez falza. belki hat dökümanına bakıldından haberi yok
Daha detaylı bakacaktm ama internetim gitti başka giremedim
Ona mesaj gidiyor girince.
Şimdi napmalıyım kızlar bana yardım edermisiniz soramıyorum da ama içimede bir kurt düştü yol gösterin lütfen
Arama süre olarak yada ücret olara oo.oo yazması karşı tarafı aradığı fakat görüşme yapılmadığı anlamıba geliyo. Sanırım aramış fakat karsı taraf açmamış. Belliki konuşuyolar. Diğer hattınada bakardım ben olsam. Ayrıca hiçte ayıp değil böyle bişeyi sorgulamak

2 mesajla bitmezdi aralarinda birsey olsa diye düşünmüyorum ben. Belki kiz istemiyor ve sevgilin onunla konusmaya calisiyor olabilir. kizi aramis ama kiz acmamis demekki faturaya 00.00 yansimis muhtemelen. Belki vodafone hattindan da aramis ya mesaj atmistir. Bir sekilde bi yerde oturdugunuzda falan tekrar online islemlerden inceleyebiliyorsan incele 2 hattida

O sana güvenip şifresini vermiş ama sen ona karşı güven sorunu yaşıyorsun, hem de onun özelini karıştırıyorsun? Sen de onun güvenini sarsmış oluyorsun böylelikle.. Karşıdan beklediğimiz şeyi kendimiz de uygulasak ne güzel olur değil mi?

Back
X