• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın hat dökümanı ve gördüklerim ne yapmalıyım..

Bence bir yolunu bul ve diğer hattının dokümanına bakmaya çalış oradada mesajlar varsa ortada dir görüştüğü fakat sadece 2 mesaj ise pek ciddi birşey olabileceğini sanmıyorum.

benimki daha kötü gibiydi aslında.. siz gibi daha bir - iki aylık falandık. Ark.arama sitelerinde tesadüfen ark. görmüş bana söylemişti. Bende hemen sana birşey sorcam diye mesaj atmıştım kızgınlık sinir bagırma falan yok. Sorumda ilginçti aslında bende ne eksik diye sormuştum :anneadayı: oda afallamıştı durduk yere saçma soru gelince.. bende söylemiştim olayı.. inkar etmedi allahtan.. bir kaç gün küs kaldım gönlümü almaya çalıştı açıklamalar falan filan.. şimdilerde çok güveniriz birbirimize çünkü ilk başlarda benimde kafam karışıktı onunda karışıkmış belli ki dedim ve olayı görmezden geldim...
Nacizane sana tavsiyem de dediğim gibi eski kız ark. konuşuyormusun hiç arıyormu fln diye direk sor belki o unutmamıştır msj fln atıyordur diye merak ettim de...cevap ne gelir bilmem cevaba görede yön verirsin.. atmıyor derse izlemeye alırsın klasiktir ama telefonun senleyken masada bırakması büyük bir artı bana göre bunlara dikkat et.. Bi iki hafta veya bi ay geçsin tekrar açar bakarsın..
böyle yapmam iiyi olur sanırım cok tşk ederim yardımlarınız için birazdaha düşünüyüm bu sorup sormamak konusunda

Bence bir yolunu bul ve diğer hattının dokümanına bakmaya çalış oradada mesajlar varsa ortada dir görüştüğü fakat sadece 2 mesaj ise pek ciddi birşey olabileceğini sanmıyorum.
avea hattında sadece 2 mesaj ama diğer hattında nasıl bilmiyorum bir yolunu bulmamda baya zamanımı alır zaten :(

lütfen yorumlara ihtiyacım var farklı bakış açılarına ihtiyacım var yardm edermisiniz :KK43:
ilişkimiz 2 bucuk aylık ailesi felan tanştım herşey çok ciddi bir şekilde ilerliyor
ondan öncede tanışmışlığımız vardı zaten kendisi ile.
belki kız ona msj attı..oda ona bana yazma diye cvp vermek zorundada kalmış olabilir..2 msj ıda o yüzden atmıştır..buda bi bakış açısı

elbette benmde aklıma ilk bu geldi ama
erkek arkadaşım 2 hat kullanıyor
ya diğer hattından konuştularsa :KK43:
işte zaten sıkıntı ordan çıkıyor...genel hareketlerine bak..eğer gram şüphe varsa bişey diyemem..ama genel olarak zaten saf biri olduğunu söyledin..eğer telelefon dökümünden senin numara kontrolü yapabilceğini düşünümeyecek kadar safsa bu adam seni aldatmaz zanımca hatta böyleleri sevgilisiin üstüne çok düşer :KK49: ikinci olarak..adama güvenmeyen azıcıkta sen olmuşsun..bak sonra neler olmuş..o yüzden bu facebook vs hiç bi yer adres site sistem numaralarını sevgililer birbrine vermesin..sağlıklı ve güvenli ilişkiler için şart..hani kendimden biliyorum ikide bi kavga çıkmasın :KK55:

bak şimdi kız ona yazmiştır,oda cevap olarak yazma ilişkim var demiş olabilir,ama bu kurtla yaşanmaz,yak gemileri ve geç karşına sor,

böyle yapmam iiyi olur sanırım cok tşk ederim yardımlarınız için birazdaha düşünüyüm bu sorup sormamak konusunda

Ben de çok benzer bir olay yaşadim. Erkek arkadaşım (simdi 9 aylik eşim) ile ayni yerde calisiyorduk. Bir gun faceden çıkış yapmadan kalkip dişariya gitmis oturdum faceini inceledim ve surekli bir kızın profiline baktigini gordum. Hatta bir ona bir bana bakmış sürekli. Nasıl sorarim diye düşündüm ve bir cafeye cagirdim. Sana birsey soracagim ve verecegin cvp benim seninle devam edip etmemde cok etkili olacak ama etkili olan olay degil senin durustluhun olacak dedim. Senin benden once hoslandigin ve hala aklindan atamadigin biri var mi dedim niye falan dedi evet veya hayir cvp ver dedim. Evet dedi ne oldu diye sordu? Dedim arkadasim X filan cafede otururken yan masadaki kizlarin senden bahsettigini duymus ve o cocuk bizim arkadasa asiliyo durmadan faceden profiline bakiyomus falan demisler dedim.(o siralar faceden profiline kimler bakiyor gorebiliyosun diye bi muhabbet cikmisti). Bu bayaa utandi etti dedim onemli olan durust olmandi. Daha cok yeniyiz kafan karışık olabilir ama istersen bir kac gun kendini dinle ve varacagin karara gore yolumuza devam edelim dedim ben her iki kararina da saygi duyarim dedim. Asla zaman falan istemiyorum ben seni seviyorum ve sana boyle birsey yasattigim icin de ozur dilerim dedi. O olay oylece kapandi gitti.

Geçenlerde evde otururken eskiler acildi ve arkadaslarin duymamisti demi o gun bana yalan soyledin dedi ben de evet dedim itiraf ettim :)))

Sen de boyle bir taktik sergileyebilirsin.

Bence kizin dogum gunuydu 10 mayista 00:00 da aradi ya kiz acmadi yada az konustular.
Ertesi gunde mesaj atti. 2 mesaj demissin ya.
Dogum gunun kutlu olsun dedi kiz tesekkur etti rica etti oda.
Kizi unutamadi buyuk ihtimal.

kendisine sordum su anda bu kız kim dedim enisi sormaktı
bu kuşkula yaşayamazdım çünkü bkalım ne olacak

eski bir arkadaş dedi kız için açıklaması öyle oldu bunun çalıştığı yerle ilgili araba üzerine onunla ilgili yardm olmuş muayene ile .. bunun için konuştuyduk vs dedi..

2,5 ay guvenin oturması için çok erken güzel kardesim. o kıza da mesaj atmış yani kızdann bi kıvılcım alsa alev alabilir diye düşünür temkinli olurum.hemen kendinizı bu kadar kaptırmayın şu erkeklere zaman verin En Büyük KK

2,5 ay guvenin oturması için çok erken güzel kardesim. o kıza da mesaj atmış yani kızdann bi kıvılcım alsa alev alabilir diye düşünür temkinli olurum.hemen kendinizı bu kadar kaptırmayın şu erkeklere zaman verin En Büyük KK
zaten kızın sevgilisii değilde tanıdığı eski bir arkadaşı olduğunu dile getirdi.. belkide ben yanlış düşündüm bilemiyorum

Bitmiş bir ilişkiden sonra kız onu taciz etmiş o da istemediğini söylemek için cevap atmış da olabilir. Eski ilişkinin yeni ilişkiye taşınması, bahsedilmesi hoş değil. Sevgiliniz sizi değil onu tercih etse 2 değil 102 mesaj görürdünüz, telefonu didik didik kullanmayı da öğrenirdi. Belki atıyorum bir eyasını istemiştir, belki kız özledim diye mesaj atmıştır. Sizinki de ilişkisi olduğunu söylemiştir. Belli ki gece gelen mesajlara cevap vermiş sabah.
Ben olsam sormam, üstünde durmam. Zaten aldatsa ya da bi şey olsa illa önünüze çıkar.
Çok çok rahatsız olduysam açık açık sorardım ben bunu gördüm diye. Bence özgüvensiz olmayın onunla olmayı ya da onunla olamıyorsa yalnız kalmayı seçebilirdi. Şu an sizinle.
Sevgiler,

2,5 ayda nasıl adamın tüm şifrelerini ele geçiriyorsunuz bana da taktik verin
5 aydır adamın hiçbir şifresi bırak mailini bile bilmiyorum yahu o_O
O da bişey mi ben eşimin 7 senelik evliyim + 7 senelik flört toplamda 14 senelik birliktelikte mail,facebook gibi şifrelerini bilmiyorum.O da benimkini bilmez.İşin garibi merakta etmiyorum.

Didiklediğini bilse kötü mü olur? Kızın sevgilisi olduğundan eminsen onun yaptığı senin yaptığını döver bence.

Bitmiş bir ilişkiden sonra kız onu taciz etmiş o da istemediğini söylemek için cevap atmış da olabilir. Eski ilişkinin yeni ilişkiye taşınması, bahsedilmesi hoş değil. Sevgiliniz sizi değil onu tercih etse 2 değil 102 mesaj görürdünüz, telefonu didik didik kullanmayı da öğrenirdi. Belki atıyorum bir eyasını istemiştir, belki kız özledim diye mesaj atmıştır. Sizinki de ilişkisi olduğunu söylemiştir. Belli ki gece gelen mesajlara cevap vermiş sabah.
Ben olsam sormam, üstünde durmam. Zaten aldatsa ya da bi şey olsa illa önünüze çıkar.
Çok çok rahatsız olduysam açık açık sorardım ben bunu gördüm diye. Bence özgüvensiz olmayın onunla olmayı ya da onunla olamıyorsa yalnız kalmayı seçebilirdi. Şu an sizinle.
Sevgiler,

Beni rahatsız etme diye bi cevabı bile kaale almak olarak görüyorum ben

A aa şimdi gördüm normal arkadaşmış :) geçmiş olsun

Back
X