- 29 Nisan 2015
- 161
- 30
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle yapmam iiyi olur sanırım cok tşk ederim yardımlarınız için birazdaha düşünüyüm bu sorup sormamak konusundabenimki daha kötü gibiydi aslında.. siz gibi daha bir - iki aylık falandık. Ark.arama sitelerinde tesadüfen ark. görmüş bana söylemişti. Bende hemen sana birşey sorcam diye mesaj atmıştım kızgınlık sinir bagırma falan yok. Sorumda ilginçti aslında bende ne eksik diye sormuştum oda afallamıştı durduk yere saçma soru gelince.. bende söylemiştim olayı.. inkar etmedi allahtan.. bir kaç gün küs kaldım gönlümü almaya çalıştı açıklamalar falan filan.. şimdilerde çok güveniriz birbirimize çünkü ilk başlarda benimde kafam karışıktı onunda karışıkmış belli ki dedim ve olayı görmezden geldim...
Nacizane sana tavsiyem de dediğim gibi eski kız ark. konuşuyormusun hiç arıyormu fln diye direk sor belki o unutmamıştır msj fln atıyordur diye merak ettim de...cevap ne gelir bilmem cevaba görede yön verirsin.. atmıyor derse izlemeye alırsın klasiktir ama telefonun senleyken masada bırakması büyük bir artı bana göre bunlara dikkat et.. Bi iki hafta veya bi ay geçsin tekrar açar bakarsın..
avea hattında sadece 2 mesaj ama diğer hattında nasıl bilmiyorum bir yolunu bulmamda baya zamanımı alır zatenBence bir yolunu bul ve diğer hattının dokümanına bakmaya çalış oradada mesajlar varsa ortada dir görüştüğü fakat sadece 2 mesaj ise pek ciddi birşey olabileceğini sanmıyorum.
belki kız ona msj attı..oda ona bana yazma diye cvp vermek zorundada kalmış olabilir..2 msj ıda o yüzden atmıştır..buda bi bakış açısılütfen yorumlara ihtiyacım var farklı bakış açılarına ihtiyacım var yardm edermisiniz
ilişkimiz 2 bucuk aylık ailesi felan tanştım herşey çok ciddi bir şekilde ilerliyor
ondan öncede tanışmışlığımız vardı zaten kendisi ile.
elbette benmde aklıma ilk bu geldi amabelki kız ona msj attı..oda ona bana yazma diye cvp vermek zorundada kalmış olabilir..2 msj ıda o yüzden atmıştır..buda bi bakış açısı
işte zaten sıkıntı ordan çıkıyor...genel hareketlerine bak..eğer gram şüphe varsa bişey diyemem..ama genel olarak zaten saf biri olduğunu söyledin..eğer telelefon dökümünden senin numara kontrolü yapabilceğini düşünümeyecek kadar safsa bu adam seni aldatmaz zanımca hatta böyleleri sevgilisiin üstüne çok düşer ikinci olarak..adama güvenmeyen azıcıkta sen olmuşsun..bak sonra neler olmuş..o yüzden bu facebook vs hiç bi yer adres site sistem numaralarını sevgililer birbrine vermesin..sağlıklı ve güvenli ilişkiler için şart..hani kendimden biliyorum ikide bi kavga çıkmasınelbette benmde aklıma ilk bu geldi ama
erkek arkadaşım 2 hat kullanıyor
ya diğer hattından konuştularsa
Canım bi bahane bul girmek için çabala aveaya bakabiliyorsan diğerinde bakarsın mutlakaavea hattında sadece 2 mesaj ama diğer hattında nasıl bilmiyorum bir yolunu bulmamda baya zamanımı alır zaten
böyle yapmam iiyi olur sanırım cok tşk ederim yardımlarınız için birazdaha düşünüyüm bu sorup sormamak konusunda
zaten kızın sevgilisii değilde tanıdığı eski bir arkadaşı olduğunu dile getirdi.. belkide ben yanlış düşündüm bilemiyorum2,5 ay guvenin oturması için çok erken güzel kardesim. o kıza da mesaj atmış yani kızdann bi kıvılcım alsa alev alabilir diye düşünür temkinli olurum.hemen kendinizı bu kadar kaptırmayın şu erkeklere zaman verin
O da bişey mi ben eşimin 7 senelik evliyim + 7 senelik flört toplamda 14 senelik birliktelikte mail,facebook gibi şifrelerini bilmiyorum.O da benimkini bilmez.İşin garibi merakta etmiyorum.2,5 ayda nasıl adamın tüm şifrelerini ele geçiriyorsunuz bana da taktik verin
5 aydır adamın hiçbir şifresi bırak mailini bile bilmiyorum yahu
Bitmiş bir ilişkiden sonra kız onu taciz etmiş o da istemediğini söylemek için cevap atmış da olabilir. Eski ilişkinin yeni ilişkiye taşınması, bahsedilmesi hoş değil. Sevgiliniz sizi değil onu tercih etse 2 değil 102 mesaj görürdünüz, telefonu didik didik kullanmayı da öğrenirdi. Belki atıyorum bir eyasını istemiştir, belki kız özledim diye mesaj atmıştır. Sizinki de ilişkisi olduğunu söylemiştir. Belli ki gece gelen mesajlara cevap vermiş sabah.
Ben olsam sormam, üstünde durmam. Zaten aldatsa ya da bi şey olsa illa önünüze çıkar.
Çok çok rahatsız olduysam açık açık sorardım ben bunu gördüm diye. Bence özgüvensiz olmayın onunla olmayı ya da onunla olamıyorsa yalnız kalmayı seçebilirdi. Şu an sizinle.
Sevgiler,