• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın hat dökümanı ve gördüklerim ne yapmalıyım..

Kızlar nasıl uygun bir dille sorabilirim sizce.. sormak istiyorum ama nasıl soracağım bilmiyorum bilemedim :(

insanın içine kurt düşer haklısın ama anladığım kadarıyla ilişkiniz çok yeni ilişkinin başlarında böyle şeylerin olması çok normal iki insanın birbirini tanıması sevmesi güvenmesi alışması bir süreç gerektiren olgular.. o numarayla konuşma olmamış zaten mesajlarda o numaradan mesaj geldiyse belki cevap atmıştır atmak zorunda kalmıştır herşey olabilir. Bu olaylardan bir süre bana göre bahsetme ama lafın arasında eski kız ark.konuşup konuşmadığını sor cevaplarına göre tepkisini vs ölç. eger saklı birşeyler yapıyorsa hareketlerinden belli olur yanyana iken hareketlerini kontrol et. illaki bir kere daha kontrol etme fırsatı yakalarsın ozaman dokumanları biryere kaydet detaylı incele..

insanın içine kurt düşer haklısın ama anladığım kadarıyla ilişkiniz çok yeni ilişkinin başlarında böyle şeylerin olması çok normal iki insanın birbirini tanıması sevmesi güvenmesi alışması bir süreç gerektiren olgular.. o numarayla konuşma olmamış zaten mesajlarda o numaradan mesaj geldiyse belki cevap atmıştır atmak zorunda kalmıştır herşey olabilir. Bu olaylardan bir süre bana göre bahsetme ama lafın arasında eski kız ark.konuşup konuşmadığını sor cevaplarına göre tepkisini vs ölç. eger saklı birşeyler yapıyorsa hareketlerinden belli olur yanyana iken hareketlerini kontrol et. illaki bir kere daha kontrol etme fırsatı yakalarsın ozaman dokumanları biryere kaydet detaylı incele..
çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım en mantıklısı böyle yapmak diğer türlü herşey kötüye gidecek gibi çünkü.

2,5 ayda nasıl adamın tüm şifrelerini ele geçiriyorsunuz bana da taktik verin
5 aydır adamın hiçbir şifresi bırak mailini bile bilmiyorum yahu o_O

çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım en mantıklısı böyle yapmak diğer türlü herşey kötüye gidecek gibi çünkü.
iyi anlaşıyorsanız güzelim ilişkinizi bozmanın bir anlamı yok. Bende ilişkimin başlarında buna benzer bir şey yaşamıştım. Kestirip atmadım şuan altı aylık evliyiz bir buçuk yıldır da beraberiz.... Gözlerini üstünden ayırma ama kestirip de atma !

iyi anlaşıyorsanız güzelim ilişkinizi bozmanın bir anlamı yok. Bende ilişkimin başlarında buna benzer bir şey yaşamıştım. Kestirip atmadım şuan altı aylık evliyiz bir buçuk yıldır da beraberiz.... Gözlerini üstünden ayırma ama kestirip de atma !
sizinki nasıl olmuştu aCAba bahsedebilirmisiniz sonra nasıl bir yol izlediniz

2 bucuk ayda bu ne hiz aileler fln, nasil bi ikna kabiliyeti varki tAmMen guvendirebildi arkadas. Yavas gidin bence simdiden cok guveniyorum olayi basiniza is acar

Kızlar nasıl uygun bir dille sorabilirim sizce.. sormak istiyorum ama nasıl soracağım bilmiyorum bilemedim :KK43:

bence açık açık söyle o gün netten girince kurcaladım sayfayı tesadüfen böyle birşey gördüm nedir bu de

hemen kükrerse sen ne demek istiyosun beni tanımadın mı benden öyle birşey bekler misin olaylarına girerse bilki vardır öyle bişe

sakin sakin normal bir şekilde cevap verirse için rahat olsun

bu kadar takıldıysa aklına sor canım. benımle çıkmaya başladıktan sonra hiç o kıza msj attınmı de ama dürüst ol de.yada seni hiç rahatsız etti mi sana hiç msj attı mı aramızda yalan olmasın de

bu kadar takıldıysa aklına sor canım. benımle çıkmaya başladıktan sonra hiç o kıza msj attınmı de ama dürüst ol de.yada seni hiç rahatsız etti mi sana hiç msj attı mı aramızda yalan olmasın de
bilmiyorum sizce sorsam mı herşey kötü ye gidecek diye korkuyorum :(

İki mesaj, sadece iki mesaj ; bunu takıntı haline getirmeyin lütfen.
Birşey okumuştur faceden geçmiş olsun demiştir, tebrik etmiştir , içi yanmıştır veryansın yapmıştır ; bir sürü neden olabilir. Sadece iki mesajı bu kadar büyütmemeniz gerekir.
Eğer o güveni verdiyseniz birbirinize bu konuyu açmayın sakın ve kafanızdan atın.
Yeni bitmiş bir ilişkinin ara ara sıkıntıları olacaktır elbette. Tamamen unutmamasına normal. Bir şarkıda , gittiğiniz bir yerde bile aklına gelebilir.

İki mesaj, sadece iki mesaj ; bunu takıntı haline getirmeyin lütfen.
Birşey okumuştur faceden geçmiş olsun demiştir, tebrik etmiştir , içi yanmıştır veryansın yapmıştır ; bir sürü neden olabilir. Sadece iki mesajı bu kadar büyütmemeniz gerekir.
Eğer o güveni verdiyseniz birbirinize bu konuyu açmayın sakın ve kafanızdan atın.
Yeni bitmiş bir ilişkinin ara ara sıkıntıları olacaktır elbette. Tamamen unutmamasına normal. Bir şarkıda , gittiğiniz bir yerde bile aklına gelebilir.
evet 2 mesaj dediğiniz gibi bu kafaya takılacak birşey değil cok cok haklısınız
ama dedim gibi erkek arkadaşım iki hat kullanıyor ya diğer hattnda konuşmalar varsa konuştularsa.. bu kafama takılıyor düşünmeden edemiyorum bunu :(

Yeni bir mesajlaşma. Ne sorun ne belli edin. Yine bir bahaneyle girip kontrol edersiniz, ya da yanınızda olduğu bir günde.
Birşey varsada gizler, uyandırmayın.

hayır kıza sormayacağım direk kızn isimini verip seviglime mi sorsam sence canım tekrar bakamam çünkü tekrar baktım zaman mesaj gidiyor teline işte giriş yapıldı diye onuda yapamıyorum ay valla catlıcam.

O zaman haberim yok ,açık kalmış dersiniz.

Yeni bir mesajlaşma. Ne sorun ne belli edin. Yine bir bahaneyle girip kontrol edersiniz, ya da yanınızda olduğu bir günde.
Birşey varsada gizler, uyandırmayın.
çok tşk ederimm eğer kendimi tutabilrsem sormayacam bunu ama tutamassam başka bir yolla sormayı denycm
çok tşk ederim yorumunuz için

sizinki nasıl olmuştu aCAba bahsedebilirmisiniz sonra nasıl bir yol izlediniz
benimki daha kötü gibiydi aslında.. siz gibi daha bir - iki aylık falandık. Ark.arama sitelerinde tesadüfen ark. görmüş bana söylemişti. Bende hemen sana birşey sorcam diye mesaj atmıştım kızgınlık sinir bagırma falan yok. Sorumda ilginçti aslında bende ne eksik diye sormuştum :anneadayı: oda afallamıştı durduk yere saçma soru gelince.. bende söylemiştim olayı.. inkar etmedi allahtan.. bir kaç gün küs kaldım gönlümü almaya çalıştı açıklamalar falan filan.. şimdilerde çok güveniriz birbirimize çünkü ilk başlarda benimde kafam karışıktı onunda karışıkmış belli ki dedim ve olayı görmezden geldim...
Nacizane sana tavsiyem de dediğim gibi eski kız ark. konuşuyormusun hiç arıyormu fln diye direk sor belki o unutmamıştır msj fln atıyordur diye merak ettim de...cevap ne gelir bilmem cevaba görede yön verirsin.. atmıyor derse izlemeye alırsın klasiktir ama telefonun senleyken masada bırakması büyük bir artı bana göre bunlara dikkat et.. Bi iki hafta veya bi ay geçsin tekrar açar bakarsın..

Back
X