- 18 Haziran 2015
- 10
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi 123serap123
Aynen ya bak bır erkek arkdaşım benı çok seviyordu evlenelıim dıye Israr Israr kabul ettim çok Değişti,bır arkdaşımıda evlenelim dıyen adam kız kabul edince terk etti,ama tuhaf îlan evlenelim dıyen onlarİşin içine evlilik gibi ciddi meseleler girince erkekler değişmeye başlıyor
Ya onlar aslında sizi denemeye çalışıyorlar. Bakıyorlar kızlar evlenmeye hevesli hemen kaçıyorlar. Sen yok ben daha birkaç sene düşünmüyorum deseydin bak nasıl pervane olucaktı o zaman etrafında...Aynen ya bak bır erkek arkdaşım benı çok seviyordu evlenelıim dıye Israr Israr kabul ettim çok Değişti,bır arkdaşımıda evlenelim dıyen adam kız kabul edince terk etti,ama tuhaf îlan evlenelim dıyen onlar
Ya aslında öle değil şeker,benımki üç yıla yakın kesınlıkle duşunmuyom dedım,başka Şehre gıtcektım asla dedım,oda çok istedı,neyse evet dedım,360 derce döndü,o iyi adam gıttı,arkadaşımda ıkı yıl sonra tamam dedı,bence Nasılsa evlenmıyor dıye öle yapıyolarya ,sonra iş cıddı kaçıyorlarYa onlar aslında sizi denemeye çalışıyorlar. Bakıyorlar kızlar evlenmeye hevesli hemen kaçıyorlar. Sen yok ben daha birkaç sene düşünmüyorum deseydin bak nasıl pervane olucaktı o zaman etrafında...
Tamam işte aynı şey... Sen tamam diyince Kaçıyor... Önce senin istemediğini bildiği için ısrar ediyor sen ok diyince kaçıyor...Ya aslında öle değil şeker,benımki üç yıla yakın kesınlıkle duşunmuyom dedım,başka Şehre gıtcektım asla dedım,oda çok istedı,neyse evet dedım,360 derce döndü,o iyi adam gıttı,arkadaşımda ıkı yıl sonra tamam dedı,bence Nasılsa evlenmıyor dıye öle yapıyolarya ,sonra iş cıddı kaçıyorlar
Bacım bı yerde tamam deyıp evlenmıyormu bu mıllet,bıze gelenmı kaçıyoraman sonradan iyi olmuş dıyon zatı,ama bunun formulü yokTamam işte aynı şey... Sen tamam diyince Kaçıyor... Önce senin istemediğini bildiği için ısrar ediyor sen ok diyince kaçıyor...
İşte maalesef önceden kötü niyetlinin pek anlaşılamıyor niyeti.. İlla bu gibi şeyler olunca anlaşılıyor... Konu sahibi arkadaş da sevgilisinin nasıl biri olduğunu anlamış oldu maalesef denemeden anlaşılmıyor tanışma süreci de o yüzden var zaten ilişkilerde... Konu sahibi şanslıymışki gerçek yüzünü çabuk görmüşBacım bı yerde tamam deyıp evlenmıyormu bu mıllet,bıze gelenmı kaçıyoraman sonradan iyi olmuş dıyon zatı,ama bunun formulü yok