Erkek arkadaşımın doğum günü süprizi?? Yorumlarinizi bekliyorum

Kusura bakmayın ama fazla romantik komedi filmi izlemişsiniz bence.
Önceki konunuzdan anladığım sevgiliniz daha mantık insanı, "birbirimizi tanıyoruz yeaa, çok da abartmayalım" modunda. Ama siz tam tersi, aşkı çiçek böcek, güneş bulut sanma modundasınız.
Kendinizi bu kadar paralamayın, üzülürsünüz.

Topluca kutlayacaksanız kutlayın ama içerik de çok çocukça. Sevgilim bana böyle bir kutlama hazırlasa, gözlerimi bağlasa, insanları yüzlerinde kendi yüzüm basılı maskelerle görsem başkası adına utanma olayını iliklerimde hissederim.
Ve tabii ki annesine haber vermeyin. "Ben oğlunuz için kendimi paralıyorum" demek dışında hiçbir amacı yok.

Haklisiniz fakat bu kutlamayi daha öncedend istiyodum Sonra Evet bazi tartismalar oldu Sonra dyzeldik. Bir kac hafta öncesi arklarina haber vermistim ztn böyle bisey dusuniyorum diye oyuzden ayarlayipta yapmamak daha tuhaf olur. Maske olayini belki atlarim ama maksat arklarla güzel bi yemek pasta güzel muzik bir iki aktivite vs baska bisey degil fazla abartmicam evet birdahada Böyle Bisey yapmicam. Oda benim dogum gunumde bisetler hazirladi kdndi evinde ve beraber bi otel&spa ya gittik onun sehrinde. Bende öyle güzel bi ani olsun istedim

Sevgilinizin 30 yaşında olduğunu yazdınız değil mi yanlış okumadım?
Onun için değil de daha çok annesinin takdirini kazanmak için hazırlık yapıyor gibisiniz.

Sevgilinizin 30 yaşında olduğunu yazdınız değil mi yanlış okumadım?
Onun için değil de daha çok annesinin takdirini kazanmak için hazırlık yapıyor gibisiniz.

dogry okudunuz, burda herkes annesini cagiricagmi dusunmus öyle degildi sadece böyle bi organize etmeyi dysunuyorum arklar arasi diye ama ona hic bisey demicem hatta orda oldugmuda bilmesin bi kac gun kalicam cunku bu ikidebir geliyor diue dysunmesin.

Yoo annesini çağıracağınızı falan düşünmedim. Hoşuna gider, mutlu olur diye söyleyecekmişsiniz de gereksiz yani, kayınvalide adayına hoş görünmek bu kadar önemli mi?
Attığınız her adımda da annesinin ne düşüneceğini hesaplıyorsunuz, bu yorumda da olduğu gibi. İlginç, ne diyeyim.

Bana gereksiz bi eğlence gibi geldi yaşlandım mi acaba başbaşa bi pasta alip 1 hediyeyle kutlasaydnız annesini hele hiç karıştırmayın bana göre değil ama böyle sürprizler

Beh Behlül maskesi takan Nihal Ziyagil ve arkadaslari konsepti offff

Yok ztn o dusuncemi attim vazhectim beni seven zsten beni sever ekstra bisey yapmama gerek Yok. Sagolun

Bana gereksiz bi eğlence gibi geldi yaşlandım mi acaba başbaşa bi pasta alip 1 hediyeyle kutlasaydnız annesini hele hiç karıştırmayın bana göre değil ama böyle sürprizler

onu ztn yapilir kendi aramizda kucuk bisey oyuzden ark ortaminda yapiyolar Böyle seyler oyuzden güzel olur diye dusundum.Yakin arklari da cok onayladi

Bir ev partisi falan yapabilirsiniz,ama kendisi böyle şeylerden hoşlanıyorsa.Kendinizi eğlendirmek ya da ne bileyim ''bak senin için çabalıyorum''u göstermek olmasın amacınız,geceniz felaket bir şekilde bitebilir çünkü.
Maske işini falan da yapmayın rica ediyorum.İnsanlar toplansınlar,ortalama bir müzik hafif dans sohbet,biraz içki cips çerez falan doldurun işte.Bir de pasta kesersiniz bitti gitti.
Ayrıca annesine bir şey söylemeyin,ne alaka anne ?

Size bir tavsiye
Erkek ailesine karşı Evlenince yapmıcanız şeyleri sevgili yA da nişanlıyken de asla yapmayın beklenti oluşmasın
Kv her Doğum gününde beklentiye girip davet bekleyip somurtursa bunun sebebi öncesi yaptığınız şirinlikler olur

Yok kendim icin degil icimden gelerek yapiyorum güzel bi hatira olsun ustiyorum. Maske isini bosvericem onu oraya sadece görurucem supriz diye dedigniz gibi Hafif yemek, pasta cips icki vs olucak arklarida yardim edicek. Öyle sade suslemeler olucak Zaten

Bende 30 a yeni girdim. Anlattığın tarzda bir kutlama bana biraz çocukça geldi.
İkiniz beraber kutlasanız ya da en yskın arkadaşlar ve siz olup atıştırmalı biraz içmeli ortam olabilir.
Ama anne olayını hiç anlamadım. Bence söylemeyin ne gerek var ki. Sevdiğimi anlasın oğlunu diye diyorsunda kim aa party yapcakmış kesin oğlumu çok seviyordur der ki. Bana gereksiz geldi anneye söyleme olayı.

Annesine haber vermek sende gel demek değil mi?
Biz doğum günü kutlucaz haberin olsun ama arkadaşlarla seni istemiyoruz denmez yani..
Çok saçma annesine söyleyeyim de gözüne gireyim diye düşünmek.. Annesi de size bisiklet alsın o zaman, bu iyi davranışınız için yani

annesine haber vermeniz çok gereksiz.
ama yok ben illa soyleyecegim kendimi göstereceğim diyorsaniz siz bilirsiniz

iyi dusunmussunuz ama asiri abarti degil mi?
ben arkadaslarini falan duzgun tanimadan istemem boyle bir sey yapmayi.

ayrica ben de yapmistim ama sevdigi 5-6 arkadasini davet edip yemek yemistik sonra baktim bana cok yorgunluk oldu ondan da bu sekilde bir karsilik almadigim hissettim ve bi daha yapmadim.

ay en korkugum sey adamin evine anahtarla falan girmeyin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…