- 31 Temmuz 2009
- 10.483
- 52.437
-
- Konu Sahibi Durusu1993
İyi eğlenceler dilerim sizeArk ortaminda yapiyolar Böyle seyler oyuzden ve en yakin arklarida onayladi güzel bi ani olsun istiyorum Zaten toplanip yemek fln yenir pasta vs bir iki aktivite fln öyle
Kusura bakmayın ama fazla romantik komedi filmi izlemişsiniz bence.
Önceki konunuzdan anladığım sevgiliniz daha mantık insanı, "birbirimizi tanıyoruz yeaa, çok da abartmayalım" modunda. Ama siz tam tersi, aşkı çiçek böcek, güneş bulut sanma modundasınız.
Kendinizi bu kadar paralamayın, üzülürsünüz.
Topluca kutlayacaksanız kutlayın ama içerik de çok çocukça. Sevgilim bana böyle bir kutlama hazırlasa, gözlerimi bağlasa, insanları yüzlerinde kendi yüzüm basılı maskelerle görsem başkası adına utanma olayını iliklerimde hissederim.
Ve tabii ki annesine haber vermeyin. "Ben oğlunuz için kendimi paralıyorum" demek dışında hiçbir amacı yok.
Sevgilinizin 30 yaşında olduğunu yazdınız değil mi yanlış okumadım?
Onun için değil de daha çok annesinin takdirini kazanmak için hazırlık yapıyor gibisiniz.
Yoo annesini çağıracağınızı falan düşünmedim. Hoşuna gider, mutlu olur diye söyleyecekmişsiniz de gereksiz yani, kayınvalide adayına hoş görünmek bu kadar önemli mi?dogry okudunuz, burda herkes annesini cagiricagmi dusunmus öyle degildi sadece böyle bi organize etmeyi dysunuyorum arklar arasi diye ama ona hic bisey demicem hatta orda oldugmuda bilmesin bi kac gun kalicam cunku bu ikidebir geliyor diue dysunmesin.
Behlül maskesi takan Nihal Ziyagil ve arkadaslari konsepti offff30 yaşında biri için planladıklarını aşırı çocukça geldi bana. Hem de bir erkek için. Ne bileyim ben 27 yaşımdayım, hayatımdaki kişi gözlerimi bağlayıp bilmem kaç tane benim fotoğrafımı maske olarak takmış insanın arasına soksa çok da hoşlanmazdım. Bi de bu fotoğraflı maske işi bi 10 yıl falan önce modaydı sanırım, haberiniz olsun.
Yoo annesini çağıracağınızı falan düşünmedim. Hoşuna gider, mutlu olur diye söyleyecekmişsiniz de gereksiz yani, kayınvalide adayına hoş görünmek bu kadar önemli mi?
Attığınız her adımda da annesinin ne düşüneceğini hesaplıyorsunuz, bu yorumda da olduğu gibi. İlginç, ne diyeyim.
Bana gereksiz bi eğlence gibi geldi yaşlandım mi acaba başbaşa bi pasta alip 1 hediyeyle kutlasaydnız annesini hele hiç karıştırmayın bana göre değil ama böyle sürprizler
Evet yaa. Bak bu çok doğru. Tabi istisnaları vardır.Çünkü genelde erkek anneleri kıskanç olur.. Sevinmiş görünse bile içten içe kıskanır
Bir ev partisi falan yapabilirsiniz,ama kendisi böyle şeylerden hoşlanıyorsa.Kendinizi eğlendirmek ya da ne bileyim ''bak senin için çabalıyorum''u göstermek olmasın amacınız,geceniz felaket bir şekilde bitebilir çünkü.
Maske işini falan da yapmayın rica ediyorum.İnsanlar toplansınlar,ortalama bir müzik hafif dans sohbet,biraz içki cips çerez falan doldurun işte.Bir de pasta kesersiniz bitti gitti.
Ayrıca annesine bir şey söylemeyin,ne alaka anne ?
maske kismini belki atlarim, sevgilimede o supriz gununden 1gun önce aksam ustu dogum gununde ona gelicem supriz diye yada evinin anahtari var supriz diye arayabilirim.. ertesi gun parti gunundede gun icerisinde ordan tanidigim 1-2 ark var ordan tanidigim onlarla göruducem diyip gizli arklariyla hazirliga devam edicem sonrada eve gelip hic bi yere gitme kücük bi suprizim var diyip hem ben kendim hazirlayip hem ona gömlek fln biseyler giydiricem... nasil?