- 14 Ağustos 2018
- 19.226
- 72.046
-
- Konu Sahibi Durusu1993
30 yaşında biri için planladıklarını aşırı çocukça geldi bana. Hem de bir erkek için. Ne bileyim ben 27 yaşımdayım, hayatımdaki kişi gözlerimi bağlayıp bilmem kaç tane benim fotoğrafımı maske olarak takmış insanın arasına soksa çok da hoşlanmazdım. Bi de bu fotoğraflı maske işi bi 10 yıl falan önce modaydı sanırım, haberiniz olsun.
30 yasinda adama boyle sürpriz parti gereksiz degil mi? O maske olayi gecen oglumun izledigi cizgi filme vardi. Pepee arkadasi zuluya aynisini yapıyorduevde bir kucuk pasta, ustune bir mum, guzel bir yemek, kucuk de bir hediye, bitti gitti.
Benim sevgi dilim sürpriz ve hediyedir ama
bu kadarı benim için bile fazla.
Bu arada bu kadar detayda boğulmayın,
çok yorulursunuz.
Annesine söylemeyin ne alaka. Bir de karsinizdaki insanı iyi tanıyor musunuz ? Belki sürprizlerden hoşlanmayan biridir. Yüzü düşmesin. Bir de arkadaslarla eğlence düzenlemektense basbasa kutlamak daha hos olur sanki zaten az görüsüyormussunjz
Siz genede yüzünü maskelere bastırmayın o dediğiniz 15-16 yaslarinda güzel olurSuprizleri seven birisi ve sosyal kendi ark ortaminda fln seviyor yani öyle sosyal eglenceli ve arklariyla daha önce Böyle seyler yapyomus ki onlaedanda onay aldim isin maksadi sevdigi insanlsrla beraber toplanmak güzel yemekler güzel aktiviteler vs
Ayyy bu kısmı kaçırmışım fotoğraflı maske mii yapmayın konu sahibesi bana yapılsa ordan koşarak kaçardım30 yaşında biri için planladıklarını aşırı çocukça geldi bana. Hem de bir erkek için. Ne bileyim ben 27 yaşımdayım, hayatımdaki kişi gözlerimi bağlayıp bilmem kaç tane benim fotoğrafımı maske olarak takmış insanın arasına soksa çok da hoşlanmazdım. Bi de bu fotoğraflı maske işi bi 10 yıl falan önce modaydı sanırım, haberiniz olsun.
Evvel zaman içinde sevgiliyken daha, eşime sürpriz bir parti organize etmiştim. Annesine söylemek aklımın ucundan bile geçmemişti. :///
Ayyy bu kısmı kaçırmışım fotoğraflı maske mii yapmayın konu sahibesi bana yapılsa ordan koşarak kaçardım
O maskeli suratlar kına gecesinde oluyo ya
Doğum gününde neden kendi suratından 15 tane görsün ki insan? Saçma
Annesine söylemek kendini kvye sevdirme şeklin de ilginç
Süprz yaptın diye mi sevecek kv yani? Başka özelliğin yok mu?
Son olarak hem arkadaşlarıyla hem başbaşa kutlamak da abartı değil mi?
İlk sevgilin galiba..
hele sukur bi tane dogum gunu supriz parti yapan olmus, herkes cok tepki gödterdi burda cok cocukca fln.. esiniz nasil karsiladi? Yok demicem Zaten Annesine