Erkek arkadaşımın doğum günü süprizi?? Yorumlarinizi bekliyorum

geçen konundan sonra bu adam için bu kadar detaylarda boğulma diyorum.konunun başında ciddi ilişki demişsin de adama evlilik imasını açtığında bile içinden canavar çıkıyo.annesini falan da karıştırma 30 yaşındaki adamın doğumgünü süprizine.kendinden fazla ödün veriyosun üzülüceksin

Umarım sürpriz seviyordur, maskelerle karşılanmak falan... Evlilik teklif etmeyecekseniz gözün de bağlamayın. İlla toplu doğum günü kutlanacaksa daha şık bir şeyler yapmaya çalışın bence.

Son düzenleme:

Arkadaslariyla böyle seyleri kutluyolarmis ve sevdigi yakin oldugu arkadaslari olucagi icin sevinicegni dusunuyorum lakin yakin arklari cok oynayladi cok güzel bi dusunce diue, onlardan cok yardim alip organize edicem

30 yasinda adama boyle sürpriz parti gereksiz degil mi? O maske olayi gecen oglumun izledigi cizgi filme vardi. Pepee arkadasi zuluya aynisini yapıyordu evde bir kucuk pasta, ustune bir mum, guzel bir yemek, kucuk de bir hediye, bitti gitti.

Isin maksadi komik olsun diye ve arkadaslari fln ve o öyle yapiyolarmis kendi aralarinda daha önce ki onunla kendimde kutlicam basbasa

Suprizleri seven birisi ve sosyal kendi ark ortaminda fln seviyor yani öyle sosyal eglenceli ve arklariyla daha önce Böyle seyler yapyomus ki onlaedanda onay aldim isin maksadi sevdigi insanlsrla beraber toplanmak güzel yemekler güzel aktiviteler vs

Evvel zaman içinde sevgiliyken daha, eşime sürpriz bir parti organize etmiştim. Annesine söylemek aklımın ucundan bile geçmemişti. :///

Siz genede yüzünü maskelere bastırmayın o dediğiniz 15-16 yaslarinda güzel olur

Ayyy bu kısmı kaçırmışım fotoğraflı maske mii yapmayın konu sahibesi bana yapılsa ordan koşarak kaçardım

O maskeli suratlar kına gecesinde oluyo ya
Doğum gününde neden kendi suratından 15 tane görsün ki insan? Saçma
Annesine söylemek kendini kvye sevdirme şeklin de ilginç
Süprz yaptın diye mi sevecek kv yani? Başka özelliğin yok mu?
Son olarak hem arkadaşlarıyla hem başbaşa kutlamak da abartı değil mi?
İlk sevgilin galiba..

Evvel zaman içinde sevgiliyken daha, eşime sürpriz bir parti organize etmiştim. Annesine söylemek aklımın ucundan bile geçmemişti. :///

hele sukur bi tane dogum gunu supriz parti yapan olmus, herkes cok tepki gödterdi burda cok cocukca fln.. esiniz nasil karsiladi? Yok demicem Zaten Annesine

Maksat ortami yumusatmak eglendirmek ve sevgilimin sasirmasi... evde öyle kucuk bisey yada dusarda basbasa bi yemek ama asil sey tum sevdigi dostlarla beraber olmasi. Ilk ciddi anlamda sevgilim evt

hele sukur bi tane dogum gunu supriz parti yapan olmus, herkes cok tepki gödterdi burda cok cocukca fln.. esiniz nasil karsiladi? Yok demicem Zaten Annesine

Yani böyle maskeli fotoğraflı falan değildi bizimki.
Ben, kardeşim çok alkol almış filanca mekanda arıza çıkarmış polisler gitmeden oraya gidip onu toplar mısın diye alel acele aramıştım telaşlı gibi. :)Eşim mekana daldığında çocukluk arkadaşlarımız, üniden arkadaşlarımız müsait olan herkesi orda buldu. :) İlk 5 dakika hepimize sayıp sövmek, sonraki 5 dk sigara içip kalbini tutmakla geçti. Çok korkmuş. Ama ilerleyen saatlerde eğlencenin dibine vurduyduk.

Çok abartılı geldi program ama annesine söylemeyin bence. Zaten 1 gün sonra olacakmış bu parti ilk gün olsun anneleriyle. Annesinin partide ne işi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…