Erkek arkadaşımın davranisi hakkinda

Biz mi çok fesatız yoksa bunlar mı çok rahat bilemedim. Ben sosyal medyaya bile koymuyorum. kaldı ki lavuğa atmış kaç kere.
Bu tür kızların dünyadan haberleri yok ki
Hayat lay lay lom. Ben 23 yaşında insta kullanmıyorum isim gücüm yok sosyal medyada aşk mı ariycam saçma saçma sapan şeyler

Hiç hoş değil neden istiyor küçücük kızın fotoğrafını hadi tüm aileni görmek için istedi diyelim bi kere neyse bence direkt uzaklaş

e sen tanımadığın görmediğin güvenmediğin bi adama neden aile fotonu atıyorsun ki? garip garip şeyler. dünya bi toz bulutu da bizim mi haberimiz yok?

evet haklısın herkes de aynı hayat şansı olmayabilir. İnternetten biri ile tanıştıysan başkası ile de tanışabilirsin. bakmaya devam et.

e sen tanımadığın görmediğin güvenmediğin bi adama neden aile fotonu atıyorsun ki? garip garip şeyler. dünya bi toz bulutu da bizim mi haberimiz yok?
O surekli aile yasantisi ile ilgili videolar gonderiyordu, kardeşlerinin fotoğraflarıni gördüm cok kez, bende sorun olmaz diye düşündüm ama işte ısrarlı olarak istemesi beni de huylandirdi.

Öyle şeyler duyuyoruz görüyoruz ki şüphelenmemek elde değil. Bana garip geldi açıkçası. Bir de internetten tanışıyor olmanız işi daha korkutucu hale getiriyor. Bence asla güvenmeyin.

Gercek hayatta da tanışabilirim zamanla ancak gercek hayattaki kisiye de ev hayatını gormedigim sürece nasıl guvenebilirim onu da bilmiyorum ki. Turlu turlu durumlar var. Tehlike konusunda haklısınız sadece 4-5 senedir hayatımda kimse olmadigi için nasıl olur diye konusmak istedim.
Ben bu kisi çok rahat ve sürekli aile yasantisini benimle paylaşıyor diye sorun etmedim galiba. Ta ki fotoğraf için 2-3 defa ısrar edene kadar öyle olunca bende huylandim zaten.

Dışarıda biriyle tanışınca karakterinden, huyundan suyundan zaten tanıdıkça nasıl bir erkek olduğunu anlarsın. Ailesiyle de tanışınca nasıl bir ev ortamında büyüdüğünü anlarsın.
Evlenmeden önce aynı evde yaşayıp onu tanımak, evde ki halini görmek daha mantıklı ama muhafakazar çevreler de mümkün değil.
Zaten erkeklerin çoğu evlilikten sonra ev içinde değişiyorlar. Yinede dışarıda tanışmak daha doğru. En azından yüzünü sesini bilirsin, iş yerini ailesini görürsün. Çünkü konuşurken beden diline bakınca anlarsın zaten yüz yüze görüşmek iyi mi kötü mü belli eder
Sosyal medya üzerinden her erkek kolayca yalan söyler. Evli mi sabıkalı mı dolandırıcı mı bilemezsin. Hesabını çalabilir, kişisel bilgilerine ulaşabilir. Üzerinde kayıtlı banka kartlarına ulaşabilir, TC kimliğini öğrenebilir üzerine kredi çekebilir. Çok var böyle haberlere çıkanlar. Ailesini anlatır sana yalan yanlış bilemezsin ne kadarı doğru.
Kız kardeşinin fotoğrafını istemesi zaten belli direkt sapik Allah bilir ekran görüntüsünü de almıştır.Sakın bir daha sosyal medyada biriyle tanışma.

Öyle şeyler duyuyoruz görüyoruz ki şüphelenmemek elde değil. Bana garip geldi açıkçası. Bir de internetten tanışıyor olmanız işi daha korkutucu hale getiriyor. Bence asla güvenmeyin.
Bir kız haberlere çıkmıştı. Sosyal medya da tanıdığı erkek kızın hesabını çalıp, kişisel bilgilerine ulaşmış. Kızda zamanında TC kimliğini söylemiş. Kızın üzerine kredi çekmiş asparagas haber mi bilmem ama korkutucu ya sosyal medyadan biriyle tanışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…