- 3 Haziran 2024
- 287
- 350
- 23
Bu tür kızların dünyadan haberleri yok kiBiz mi çok fesatız yoksa bunlar mı çok rahat bilemedim. Ben sosyal medyaya bile koymuyorum.kaldı ki lavuğa atmış kaç kere.
Bu tür kızların dünyadan haberleri yok ki
Hayat lay lay lom. Ben 23 yaşında insta kullanmıyorum isim gücüm yok sosyal medyada aşk mı ariycam saçma saçma sapan şeyler
Anım değil kız klavyeAnınızı anlatır mısınız merak ettim
evet haklısın herkes de aynı hayat şansı olmayabilir. İnternetten biri ile tanıştıysan başkası ile de tanışabilirsin. bakmaya devam et.Evet ama gerçek hayatta da biriyle tanışma imkanım yok ki. Bir erkek arkadaşım yok. Ailem karşı zaten böyle şeylere. Ve benim için uygun gördükleri kisilerle de anlasabilecegimi düşünmüyorum cok dindar kisiler olacaktır. Ama bu kişi hakkinda söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Zaten sonlandirmayi dusunuyorum
O surekli aile yasantisi ile ilgili videolar gonderiyordu, kardeşlerinin fotoğraflarıni gördüm cok kez, bende sorun olmaz diye düşündüm ama işte ısrarlı olarak istemesi beni de huylandirdi.e sen tanımadığın görmediğin güvenmediğin bi adama neden aile fotonu atıyorsun ki? garip garip şeyler. dünya bi toz bulutu da bizim mi haberimiz yok?
Evet sonlandırdım. Tesekkur ederimBu işte birşey var ve sen çok bilinclisin boşuna suphelenmemissin bırak engelle gec
Gercek hayatta da tanışabilirim zamanla ancak gercek hayattaki kisiye de ev hayatını gormedigim sürece nasıl guvenebilirim onu da bilmiyorum ki. Turlu turlu durumlar var. Tehlike konusunda haklısınız sadece 4-5 senedir hayatımda kimse olmadigi için nasıl olur diye konusmak istedim.Güzelim bak ailen muhafazakar olabilir, dışarıda erkek arkadaşa izin vermiyor olabilir ama bu durum senin sosyal medya üzerinden biriyle arkadaş olman anlamına gelmez. Çünkü gerçekten çok tehlikeli.
Yapabileceğin en mantıklı ilişki varsa gittiğin okul ve iş ortamın da insanlarla tanışmak. Hiç mi arkadaş çevren yok. Mutlaka sosyal hayatın, iş ortamın vardır.
Gerçek hayatta biriyle tanışman imkansız diye bir şey yok ki. Mutlaka karşına biri çıkar.
Helal olsunEvet sonlandırdım. Tesekkur ederim
Dışarıda biriyle tanışınca karakterinden, huyundan suyundan zaten tanıdıkça nasıl bir erkek olduğunu anlarsın. Ailesiyle de tanışınca nasıl bir ev ortamında büyüdüğünü anlarsın.Gercek hayatta da tanışabilirim zamanla ancak gercek hayattaki kisiye de ev hayatını gormedigim sürece nasıl guvenebilirim onu da bilmiyorum ki. Turlu turlu durumlar var. Tehlike konusunda haklısınız sadece 4-5 senedir hayatımda kimse olmadigi için nasıl olur diye konusmak istedim.
Ben bu kisi çok rahat ve sürekli aile yasantisini benimle paylaşıyor diye sorun etmedim galiba. Ta ki fotoğraf için 2-3 defa ısrar edene kadar öyle olunca bende huylandim zaten.
Bir kız haberlere çıkmıştı. Sosyal medya da tanıdığı erkek kızın hesabını çalıp, kişisel bilgilerine ulaşmış. Kızda zamanında TC kimliğini söylemiş. Kızın üzerine kredi çekmişÖyle şeyler duyuyoruz görüyoruz ki şüphelenmemek elde değil. Bana garip geldi açıkçası. Bir de internetten tanışıyor olmanız işi daha korkutucu hale getiriyor. Bence asla güvenmeyin.