Siz bu adamla yüz yüze görüştünüz mü ? İnternet üzerinden mi tanıştınız ?Erkek arkadasimla 2 aydır sevgiliyiz. Yani tam olarak güvendiğim tanidigim biri değil. Bazen bazı şeylerde çok ısrar ediyor ve ben iskilleniyorum. Mesela 8 yaşında bir kız kardeşim var bende 23 yaşındayım. Geçen günlerde kardesimle aynı model saç kesimi yaptık kahkül ve küt kesim. Erkek arkadaşıma bundan bahsettim beni gördü kardeşimi de merak etti fotoğraf gönderdim süreli olarak, annem ben kız kardeşim ve ninemin olduğu toplu bir fotoğrafı. Kardeşimi görüp çok tatlı olduğunu aynı bana benzediğini söyledi. Ve kardesimin oldugu fotoyu 3-4 defadır süresiz olarak atmami söylüyor bende çok ısrar edince atmadım. Yani benim saç modelimi gördü kardeşimin de benimkiyle aynı olduğunu gördü tekrar tekrar niye istiyor olabilir bilemedim aklıma da türlü kötü dusunceler geliyor. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu davranisina ya da kötü düşüncelere kapılmali miyim onun hakkında bilmiyorum sizlerin tecrubelerinize güvenerek sormak istedim. Yani olay basit elbette ama işte güven problemlerim var çok fazla ve ona karşı ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bazen. Niyetini anlayamıyorum.
İnternet üzerinden tanistik görüntülü konusuyoruzSiz bu adamla yüz yüze görüştünüz mü ? İnternet üzerinden mi tanıştınız ?
Gerçek hayatta görmediğiniz, tanımadığınız bir adam için "erkek arkadaşım - sevgilim" tanımlarını kullanmamalısınız.İnternet üzerinden tanistik görüntülü konusuyoruz
Anım benim kaçarak uzaklaş. İErkek arkadasimla 2 aydır sevgiliyiz. Yani tam olarak güvendiğim tanidigim biri değil. Bazen bazı şeylerde çok ısrar ediyor ve ben iskilleniyorum. Mesela 8 yaşında bir kız kardeşim var bende 23 yaşındayım. Geçen günlerde kardesimle aynı model saç kesimi yaptık kahkül ve küt kesim. Erkek arkadaşıma bundan bahsettim beni gördü kardeşimi de merak etti fotoğraf gönderdim süreli olarak, annem ben kız kardeşim ve ninemin olduğu toplu bir fotoğrafı. Kardeşimi görüp çok tatlı olduğunu aynı bana benzediğini söyledi. Ve kardesimin oldugu fotoyu 3-4 defadır süresiz olarak atmami söylüyor bende çok ısrar edince atmadım. Yani benim saç modelimi gördü kardeşimin de benimkiyle aynı olduğunu gördü tekrar tekrar niye istiyor olabilir bilemedim aklıma da türlü kötü dusunceler geliyor. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu davranisina ya da kötü düşüncelere kapılmali miyim onun hakkında bilmiyorum sizlerin tecrubelerinize güvenerek sormak istedim. Yani olay basit elbette ama işte güven problemlerim var çok fazla ve ona karşı ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bazen. Niyetini anlayamıyorum.
Kanlı canlı görmediğin adama sevgilim dememelisin. Ne idüğü belirsiz adam o şu anİnternet üzerinden tanistik görüntülü konusuyoruz
Merhaba, gerçek hayatta görüp tanıdığım kişi için de kullanmıştım ama cok kötü sonuclanmisti. Yani ben gerçek hayatta gördüğüm kişileri de taniyamayabiliyorum zaten. Bu şekilde hayatımda nasıl biri olacak onu da bilmiyorum.Gerçek hayatta görmediğiniz, tanımadığınız bir adam için "erkek arkadaşım - sevgilim" tanımlarını kullanmamalısınız.
Anınızı anlatır mısınız merak ettimAnım benim kaçarak uzaklaş. İ
Evet haklısınız benim de aklımda bu düşünceler var.Küçücük kız kardeşinin resmini elalemin adamına atma bence.Adamı ne kadar tanıyosun belki fotoğrafı başka bişeylere shoplayacak.Devir kötü,temkinli olmak lazım.
Evet ama gerçek hayatta da biriyle tanışma imkanım yok ki. Bir erkek arkadaşım yok. Ailem karşı zaten böyle şeylere. Ve benim için uygun gördükleri kisilerle de anlasabilecegimi düşünmüyorum cok dindar kisiler olacaktır. Ama bu kişi hakkinda söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Zaten sonlandirmayi dusunuyorumgercek sevgilin olsa yine normal diyebilirdim. benim de eski sevgilimin yeğenine kanim cok kaynamisti, kirmizi surat mavi gözler falan aynı eski sevgilimdi. "adamin geni güzel, dogursam buna benzer" falan diye düşündüm heralde ben de cocugun baska fotosunu istemistim.
sevgilimin de çocukluk fotolarina bayiliyorum, ikimizin telefonunda da birbirimizin cocukluk fotolariyla dolu bir album var. yani benjm sevgilim bana deseydi gönderirdim, hic de yanlis anlamazdim.
amaaaaa
siz bu adami tanimiyorsunuz. internette alalade bir insan. kadinlara dmden yazan, görüntülü konusan
ve ısrarla kardes fotosu istiyor. belki de pedofilidir. belki bu hep bahsedilem photoshopla cocuklari ciplak hale getiren serefsizlerdendjr.
suphesi bile yeter, ayril gitsin.
zaten düzgün bir adam olsa iki ayda en azindan bir kere gelirdi seni gormeye, bir kafede tanisirdiniz
Erkek arkadasimla 2 aydır sevgiliyiz. Yani tam olarak güvendiğim tanidigim biri değil. Bazen bazı şeylerde çok ısrar ediyor ve ben iskilleniyorum. Mesela 8 yaşında bir kız kardeşim var bende 23 yaşındayım. Geçen günlerde kardesimle aynı model saç kesimi yaptık kahkül ve küt kesim. Erkek arkadaşıma bundan bahsettim beni gördü kardeşimi de merak etti fotoğraf gönderdim süreli olarak, annem ben kız kardeşim ve ninemin olduğu toplu bir fotoğrafı. Kardeşimi görüp çok tatlı olduğunu aynı bana benzediğini söyledi. Ve kardesimin oldugu fotoyu 3-4 defadır süresiz olarak atmami söylüyor bende çok ısrar edince atmadım. Yani benim saç modelimi gördü kardeşimin de benimkiyle aynı olduğunu gördü tekrar tekrar niye istiyor olabilir bilemedim aklıma da türlü kötü dusunceler geliyor. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu davranisina ya da kötü düşüncelere kapılmali miyim onun hakkında bilmiyorum sizlerin tecrubelerinize güvenerek sormak istedim. Yani olay basit elbette ama işte güven problemlerim var çok fazla ve ona karşı ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bazen. Niyetini anlayamıyorum.
İnternet üzerinden tanistik görüntülü konusuyoruz
Üstelik bir de gelmiş burada konu açmış engelleyecegineInternet üzerinden tanışma, yüz yüze hiç görüşme olmaması ve küçüçük çocuğun resmini sürekli istemesi. Eee başka ???
Üstelik bir de gelmiş burada konu açmış engelleyeceginehayır belli ki adam pedefoli. Sonuçta hiç yüz yüze görmediği birinin psikolojisini nereden bilebilir
Güzelim bak ailen muhafazakar olabilir, dışarıda erkek arkadaşa izin vermiyor olabilir ama bu durum senin sosyal medya üzerinden biriyle arkadaş olman anlamına gelmez. Çünkü gerçekten çok tehlikeli.Evet ama gerçek hayatta da biriyle tanışma imkanım yok ki. Bir erkek arkadaşım yok. Ailem karşı zaten böyle şeylere. Ve benim için uygun gördükleri kisilerle de anlasabilecegimi düşünmüyorum cok dindar kisiler olacaktır. Ama bu kişi hakkinda söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Zaten sonlandirmayi dusunuyorum