- 29 Mayıs 2021
- 13.140
- 85.206
- 36
-
- Konu Sahibi kayipmuziknotasii
Dayanamadım. Yazacağım.
Oh oh ne kadar hoş, trollendik galiba.
E sen çıkardın ortaya canım. Ben tanımıyorum bile üyeyiEğer sensen, gerçekten yazıklar olsun. Sana dünden beri dökmediğim dil kalmadı.
Benden bu kadar. Bu artık hata değil seçimdir!
** hanımlar nolur alıntı yapmayın. İnanın çok sinirliyim ve hayal kırıklığına uğramış durumdayım.
Son mesajımdır.
Bu ahiretlikler yine toplanmış, kurtuluşum yok mu bunlardan diyordur kesin.Dayanamadım. Yazacağım.
O çünkü. Bahsettiğim kişi. Ben de gördüm baktığını. Bu kadarı tesadüf olamaz.
Yuh ya
Ay sakin ol Otrera. İyi niyetlisin hepsi bu, yüklenme kendine.Ben gerçekten çok aptalım kızlar. Haddinden fazla empati kurup merhamet gösteriyorum bence. Sonuç? Hüsran.
Yazıklar olsun. İyi geceler herkese.
Ben gerçekten çok aptalım kızlar. Haddinden fazla empati kurup merhamet gösteriyorum bence. Sonuç? Hüsran.
Yazıklar olsun. İyi geceler herkese.
Katip daha konuya yorum bile yapmamiş. Tak diye profiline girmesiDayanamadım. Yazacağım.
O çünkü. Bahsettiğim kişi. Ben de gördüm baktığını. Bu kadarı tesadüf olamaz.
Yuh ya
Herkesler taniyormuş bir ben bilemedimOh oh ne kadar hoş, trollendik galiba.
Yalnız değilsinHerkesler taniyormuş bir ben bilemedim
Haklısın. Ama işte bari zekamı hafife almasa keşke. Her şey ortada yani şak diye anlaşılıyor kim olduğuYa ne takıyorsun Otricim? Amaan. Herkes kendi hayatını yaşar, canın çekmiş el uzatayım demişsin özel olarak ilgilenmişsin. E şundan sonrasını sallasana, sinirlenilecek şey mi allasen?
Abla sözü dinlemiyorsunAl işte.
Gerçekten yazık. Saatlerime yazık. Anlamıştım onun olduğunu.
Hadi ben kaçırdım da senden nasıl kaçtı Calcim yaaYalnız değilsinözel ilgilenenler kendini paralayanlar da varmış
Ya dün bir konu vardı, hepimizin tanıdığı bir üyeydi. Bu konunun içeriği ile çok benziyor.Herkesler taniyormuş bir ben bilemedim
Dün evde temizlik yaptım işe gitmeyince o ara açılmış konu galiba jajajajHadi ben kaçırdım da senden nasıl kaçtı Calcim yaa
Yok yav geceydi. İkiye kadar uğraştım sonra pes edip yattımDün evde temizlik yaptım işe gitmeyince o ara açılmış konu galiba jajajaj