• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımin cadı annesi

Bence ayrilmalisin o aileler yüzündende evliliginizde pek huzurlu olmaz erkek arkadasin da buna izin veriyorsa bastan kendi ailenle konus öyle karar ver kayinvaliden görümcen seni istemiyor sövüyor yüzsüzce davraniyor degiscek mi? Hic degismez bastan kendi ailenle konus ondan sonra kendi kararini verirsin sirf seviyorsun diye evliliginiz de huzur olacagi sanma gecmis olsun simdiden

Namusuna laf edilmis ve küfür yemişsin ama sen hala kendi kıyafetini kendi alan, bohçaya laik gorulmemekten bahsediyorsun. Yazik...
Benimde basima geldi yataklara düştüm geberdim ağlamaktan ama bitti. Karşıma öyle biri çıktıkı, kayinvalidem bana en pahalı elbiseyi alıp en güzel bohçaları hazirlatti. Bana altın takarken bile sen daha iyilerine layıksın dedi :nazar:
Kendine yazik etme ayril

T Tarcinli12 ,

Zaten erkek arkadasimin benimle konusmasina karsilar ve herseyinede karisiyorlar. Ne kadar ben karistirmam evlenince sana kimse birsey diyemez desede cok korkuyorum.

Yorumun için cok tesekkür ederim

@Blacksee55,

Elbette aklim elbisede culda cabutta değil, ama zoruma giden seylerden biride bunlardi o yuzden yazmak istedim.

Senin adina cok sevindim. Benim derdim herseyin en iyisi en pahalisi olmasi değildi. Iyi veya kötü düsünüp ilgi gosterilmesiydi. Ama buda yetmiyormus gibi birde küfür edildi. Demek istedigim buydu.

Yinede teşekkür ederim

@Blacksee55,

Elbette aklim elbisede culda cabutta değil, ama zoruma giden seylerden biride bunlardi o yuzden yazmak istedim.

Senin adina cok sevindim. Benim derdim herseyin en iyisi en pahalisi olmasi değildi. Iyi veya kötü düsünüp ilgi gosterilmesiydi. Ama buda yetmiyormus gibi birde küfür edildi. Demek istedigim buydu.

Yinede teşekkür ederim
Kimsenin akli elbisede onda bunda degil. Ben hicbirsey beklemeden bana bunlar yapildi. Hic birzaman ben boyle birsey yasayamicam artik diyordum. Bunalima girmistim. Inan bende kendimi rezil ettim, onsuz olamam dedim ağladım zirladım ama Allaha şükür bitti. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Sen o ailenin içine neden girmek istiyorsunki. Ayrıl kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin, şuan normal düşünemiyorsun. Inan senin icin hersey DAHA güzel olacak... o aile ile olmaz. Sana kufur ederlerken nerdeydi. Laf soyletmicekmis. Sen bu dediklerine inaniyormusun. Keşke benimde başımda birileri olsaydi, olmaz onunla unut deselerdi. Benim başımdakiler sabret olacak biraz daha sabret dediler. Psikolojimi bozdular. Herkesin bende takdir ettiği özgüvenim yerle bir oldu. Aciz salak birsey olmustum. Sen buna asla izin verme. Hicbirsey iyi olmayacak çünki

Kimsenin akli elbisede onda bunda degil. Ben hicbirsey beklemeden bana bunlar yapildi. Hic birzaman ben boyle birsey yasayamicam artik diyordum. Bunalima girmistim. Inan bende kendimi rezil ettim, onsuz olamam dedim ağladım zirladım ama Allaha şükür bitti. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Sen o ailenin içine neden girmek istiyorsunki. Ayrıl kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin, şuan normal düşünemiyorsun. Inan senin icin hersey DAHA güzel olacak... o aile ile olmaz. Sana kufur ederlerken nerdeydi. Laf soyletmicekmis. Sen bu dediklerine inaniyormusun. Keşke benimde başımda birileri olsaydi, olmaz onunla unut deselerdi. Benim başımdakiler sabret olacak biraz daha sabret dediler. Psikolojimi bozdular. Herkesin bende takdir ettiği özgüvenim yerle bir oldu. Aciz salak birsey olmustum. Sen buna asla izin verme. Hicbirsey iyi olmayacak çünki

Cok teşekkür ederim,
biliyorum haklisin hemde cok. ben kendimle icin icin öyle savasiyorumki. Caresiz oldugumu bir daha mutlu olamayacağimi düsünüyorum. Ailemde bu kadar karşiyken zaten birlikte olamayacagimizin farkindayim aslinda.

Ne kadar erkek arkadasim ailesinden farkli diye kendimi kandirsamda armut dibine düşer ve evlendigimizde dahada kötü seyler olacağinin farkindayim. Ama yillarimi verdiğim birinden de hemen kopamiyorum. Sanki saplandim kaldim. Allahim beni bu durumdan kurtarir inşallah.

Cok teşekkür ederim,
biliyorum haklisin hemde cok. ben kendimle icin icin öyle savasiyorumki. Caresiz oldugumu bir daha mutlu olamayacağimi düsünüyorum. Ailemde bu kadar karşiyken zaten birlikte olamayacagimizin farkindayim aslinda.

Ne kadar erkek arkadasim ailesinden farkli diye kendimi kandirsamda armut dibine düşer ve evlendigimizde dahada kötü seyler olacağinin farkindayim. Ama yillarimi verdiğim birinden de hemen kopamiyorum. Sanki saplandim kaldim. Allahim beni bu durumdan kurtarir inşallah.
Inşallah kurtulursun canım ne diyim...
2 çocukla 20 yıllık kocalarından ayrılanlar var. Sen bile bile kendini ateşe atma. Hayırlısı olsun hakkinda

Cok teşekkür ederim,

ailesine şimdi söz geçiremeyen ileridede geçiremeyecek malesef. yıllarını verdiğin birinden hemen kopamaman normal sevginin yanında alışkanlıktan vazgeçmekte gerekiyor. fakat kendine o şansı ver evet kolay olmayacak ama ileride vazgeçmen daha da zorlaşacak. kaybettiklerinde artacak. senin yanında olabilecek bir adam olsaydı bu olaylarda tepkisini koyardı. aileni karşına sakın alma zaten onlar senin mutluluğun için herşeyi başta kabul etmişler onların his ve tecrübelerine güven yolunu çiz. şimdi mutsuz olacaksın ama ileride iyi ki diyeceksin. tıpkı bizler gibi

ailesine şimdi söz geçiremeyen ileridede geçiremeyecek malesef. yıllarını verdiğin birinden hemen kopamaman normal sevginin yanında alışkanlıktan vazgeçmekte gerekiyor. fakat kendine o şansı ver evet kolay olmayacak ama ileride vazgeçmen daha da zorlaşacak. kaybettiklerinde artacak. senin yanında olabilecek bir adam olsaydı bu olaylarda tepkisini koyardı. aileni karşına sakın alma zaten onlar senin mutluluğun için herşeyi başta kabul etmişler onların his ve tecrübelerine güven yolunu çiz. şimdi mutsuz olacaksın ama ileride iyi ki diyeceksin. tıpkı bizler gibi

Malesef haklisin ne annesine nede kardesine söz gecirebiliyor. Söz gecirmeyi birakin beni koruyamiyor ve oda bunu cok iyi biliyor. Artik uzak duracagim ne kadar zor olsada konusmuyorum.

Desteğin icin cok teşekkür ederim...

daha evlenmeden koruyamıyosa evlendikten sonra hiç korumaz die düşünüyorum.bu huzursuzluk içerisinde evlenip her gün üzüleceğine ayrıl 3-5 gün üzül bence.

Canım iyi ki buraya yazdın.
Aynı benim ayrıldığım eski eşimin ailesi anlattığın
Bak gözünü karart ve ayrıl.
Çünkü bu aile bu adam sana huzur vermez.
Seni nasıl ezdirtebiliyor. ...
Aile çirkefın önde gideni.
Aklını başına al sevgi mevgi bitiyor bi noktadan sonra.
Canlı ornegiyim karşında.
Evliligimi bitirdiler benim oglanın aklına girip.
Çok benziyo hersey.
Sen sen ol bu aileden uzak dur.
Yoksa çok pismanliklar edersin ve buraya konu açıp durursun

Canım iyi ki buraya yazdın.
Aynı benim ayrıldığım eski eşimin ailesi anlattığın
Bak gözünü karart ve ayrıl.
Çünkü bu aile bu adam sana huzur vermez.
Seni nasıl ezdirtebiliyor. ...
Aile çirkefın önde gideni.
Aklını başına al sevgi mevgi bitiyor bi noktadan sonra.
Canlı ornegiyim karşında.
Evliligimi bitirdiler benim oglanın aklına girip.
Çok benziyo hersey.
Sen sen ol bu aileden uzak dur.
Yoksa çok pismanliklar edersin ve buraya konu açıp durursun

Sirf annesi inat yaptiği icin eski erkek arkadasimda bana tavir yapti. Nisan olacak bir gün öncesinden bana "annem inat yapiyor kiyafetini kendin hallet dedi". Bu beni nisandan vazgecirmeye yetti.
Demekki ilerdede annesinin dediklerinden cikmayacakti, bu beni cok korkuttu! Evlendikten sonra ben kimsenin istediği gibi hareket etmek istemiyorum, kendi ailemi kurup kendi kararlarimi vermek istiyorum. Annesinin inadi nazi beni ilgilendirmez. Nisan alis verisini kiyafetini gectim insan nisan yerini arayip sormaz mi ya? Kadin dedigim dedik bir insan. Ne oğlunu nede baskasini gördü gözü. Nisanin iptal olmasina surekli kendinin ne kadar üzuldugunu söyledi. Erkek arkadasim ailesini son kez alip benim ailemle konusmaya geldi ama kadin kavgaya gelmis. Oğluna beni hala istedigi icin beddualar etti "keşke ölseydin de bugünleri görmeseydim" gibi seyler söyledi.

Cocuğun bu sözlerden sonra yüz ifadesini anlatamam... ama kadinda acima yok.

Cani
Sirf annesi inat yaptiği icin eski erkek arkadasimda bana tavir yapti. Nisan olacak bir gün öncesinden bana "annem inat yapiyor kiyafetini kendin hallet dedi". Bu beni nisandan vazgecirmeye yetti.
Demekki ilerdede annesinin dediklerinden cikmayacakti, bu beni cok korkuttu! Evlendikten sonra ben kimsenin istediği gibi hareket etmek istemiyorum, kendi ailemi kurup kendi kararlarimi vermek istiyorum. Annesinin inadi nazi beni ilgilendirmez. Nisan alis verisini kiyafetini gectim insan nisan yerini arayip sormaz mi ya? Kadin dedigim dedik bir insan. Ne oğlunu nede baskasini gördü gözü. Nisanin iptal olmasina surekli kendinin ne kadar üzuldugunu söyledi. Erkek arkadasim ailesini son kez alip benim ailemle konusmaya geldi ama kadin kavgaya gelmis. Oğluna beni hala istedigi icin beddualar etti "keşke ölseydin de bugünleri görmeseydim" gibi seyler söyledi.

Cocuğun bu sözlerden sonra yüz ifadesini anlatamam... ama kadinda acima yok.
Canım kurtulmussun ya bildiğin beni anlatiyosun.
Nolur bir hata yapıp bu adamla devam etme .
Bak sonra dizine vurursun çok aglarsin geri dönüşü olmaz.
Anaci ana kuzusu işte bu aynı benim eski eşim.
Sevgi aşk bakma bunlara.
İnan bana bu dünyada benim kadar duygusal bi insan yoktur ... ben bile keşke diyorum keşke evlenmeseydim.
Aşk bitiyor.
Senin sevgin içinde oluyo ama o adi herif hareketleriyle zaten pişman ediyo.
Yasin kaç okuyo musun canım.
Önüne bak .
Ortada kalmadin sen .
Böyle erkeklerden de uzak dur .
Beni dostun bil kardeşin bil.
Dediklerimi yap canım .
Annenin allah korkusu yok olsa yapmaz bunu .
Böyle adamlara değer vermemek gerek.
İçinde yasa acini inan unutursun gider .
Ben bile unuttum düşün. . Çoğu şeyi yazmıyorum.

Karşına efendi senin kıymetini bilecek anneyi babayı eşi ayırt edecek biri çıkar illa ki....
Canını sıkma hayat devam ediyor.
Uzak dur ondan.
Şu an konusuyomusun?

Yazik vallahi yazık böyle şeyleri okuyunca rabbim kız evlat verme diyorum yahu ne meraklisiniz kocaya gidip kendinizi ezdirmeye ana baba evinde rahat mı batıyor sizlere ne oluyor sana bir elbiseyi çok goren kadın eşya alır mı evine gelince Güleryüz gösterir mi bak anana babama yazık binbir emekle büyütüyor sizleri yapma aklını başına al kendini ateşe atma koca dediğin her yerde her zaman bulunur buldumcuk olma zamana bırak daha koşma su çocuğun peşinden bak yarın Birgün bu çocukla evlenirsin ccok pişman olursun bu yazdıklarımı iyi belle

O terbiyesiz kardesi kufur edince ne yapti nisanlin?

O olaydan sonra uzun bi sure konusmadik kendisi beni engelledi. Konustugumuzdada bana ilk söyledigi sey "senin yüzünden oldu ailemin hic bir sucu yok" oldu. Sonra ben ona sikayette bulunacağim dedigim icin kardesini korumak istedi ve kücük kiz kardesim sana küfür etti diye diretti. Oysaki ben o kadar emindimki kimin yaptigindan. Ilk etapta şok oldugum icin karsilik veremedim, karsilik dediysem bende ona küfür edecek degildim. Bir zaman sonra kiz kardesini instagramdan buldum ve icimdekileri öfkeyi indirmek icin yazdim. Özür dilemek söyle dursun üste cikti ve beni tehdit etti! Nasil insan olduğunu sen burdan anla...

Cani

Canım kurtulmussun ya bildiğin beni anlatiyosun.
Nolur bir hata yapıp bu adamla devam etme .
Bak sonra dizine vurursun çok aglarsin geri dönüşü olmaz.
Anaci ana kuzusu işte bu aynı benim eski eşim.
Sevgi aşk bakma bunlara.
İnan bana bu dünyada benim kadar duygusal bi insan yoktur ... ben bile keşke diyorum keşke evlenmeseydim.
Aşk bitiyor.
Senin sevgin içinde oluyo ama o adi herif hareketleriyle zaten pişman ediyo.
Yasin kaç okuyo musun canım.
Önüne bak .
Ortada kalmadin sen .
Böyle erkeklerden de uzak dur .
Beni dostun bil kardeşin bil.
Dediklerimi yap canım .
Annenin allah korkusu yok olsa yapmaz bunu .
Böyle adamlara değer vermemek gerek.
İçinde yasa acini inan unutursun gider .
Ben bile unuttum düşün. . Çoğu şeyi yazmıyorum.

Karşına efendi senin kıymetini bilecek anneyi babayı eşi ayırt edecek biri çıkar illa ki....
Canını sıkma hayat devam ediyor.
Uzak dur ondan.
Şu an konusuyomusun?

Ilk zamanlar cok üzüldüm kendimi harap ettim ama artik alisiyorum ve iyikide nisan olmamis diyorum.

Evet hem okuyorum hemde calisiyorum. Ben simdiye kadar ailemin durumunun iyi olmasina ragmen kimseden birsey beklemedim istemedim. Erkek arkadasim askerdeyken durumu yoktur diye onuda surekli arayan ben oldum. Hala öğrenciyim ve buna rağmen ben kalktim onun yanina gittim ama ne yazikki nisan kiyafetim olsun istedim güzel bi animiz olsun istedim diye satilik oldum. Son konusmamizda bile benim cok sey istedigimi ima etti. Oysaki ne ailem nede ben altin veya taki gibi seyler beklemedik. Bi evlenme teklifi bile almadim.

Cok sükür yeni yeni farkina variyorum ben beni hak etmeyen birisi icin cabalamisim emeklerimi zamanimi bosa harcamisim. Bir nisan kiyafeti yuzunden basima gelmeyen kalmadi. Üstelik annesi 200tlye her yerde elbise var diyerek benim ödemis oldugum elbisenin fiyatini sorguladi. Buda yetmezmis gibi bizzat eski erkek arkadasim hersey bittikten sonra terziye gidip elbisenin fiyatini sorup beni rezil etti.

Allah bir daha böyle gönlü dar insanlarla karsilastirmasin. Dilerim sende cok cok mutlu olur ve yasadiklarini unutursun. Maalesef ne kadar zaman gecsede iz kaliyor

Yazik vallahi yazık böyle şeyleri okuyunca rabbim kız evlat verme diyorum yahu ne meraklisiniz kocaya gidip kendinizi ezdirmeye ana baba evinde rahat mı batıyor sizlere ne oluyor sana bir elbiseyi çok goren kadın eşya alır mı evine gelince Güleryüz gösterir mi bak anana babama yazık binbir emekle büyütüyor sizleri yapma aklını başına al kendini ateşe atma koca dediğin her yerde her zaman bulunur buldumcuk olma zamana bırak daha koşma su çocuğun peşinden bak yarın Birgün bu çocukla evlenirsin ccok pişman olursun bu yazdıklarımı iyi belle

Cok haklisin ama ben o zamanda simdide kimsenin pesinden kosmadim. Ailem benim icin herseyin en iyisini ister bundan süphem yok bu yüzden onlarin istediği gibi olsun istedim. Onlar beni uyarmakla cok hakliydilar bende onlarin söylediginden cikmadim.

Elbette hersey bi nisan kiyafeti değildi ama ne bana nede aileme değer verildi. Daha ben nisan icin türkiyeye gitmeden annesi gelinliği kiralar mi diye sorduruyordu oğluna. Ve eminimki gelinligimide kendim karsilayacaktim.Annesi kendisinden baskasini dusunmeyen cok konusan ama sacma sapan konusan bir insan.

Ilk zamanlar cok üzüldüm kendimi harap ettim ama artik alisiyorum ve iyikide nisan olmamis diyorum.

Evet hem okuyorum hemde calisiyorum. Ben simdiye kadar ailemin durumunun iyi olmasina ragmen kimseden birsey beklemedim istemedim. Erkek arkadasim askerdeyken durumu yoktur diye onuda surekli arayan ben oldum. Hala öğrenciyim ve buna rağmen ben kalktim onun yanina gittim ama ne yazikki nisan kiyafetim olsun istedim güzel bi animiz olsun istedim diye satilik oldum. Son konusmamizda bile benim cok sey istedigimi ima etti. Oysaki ne ailem nede ben altin veya taki gibi seyler beklemedik. Bi evlenme teklifi bile almadim.

Cok sükür yeni yeni farkina variyorum ben beni hak etmeyen birisi icin cabalamisim emeklerimi zamanimi bosa harcamisim. Bir nisan kiyafeti yuzunden basima gelmeyen kalmadi. Üstelik annesi 200tlye her yerde elbise var diyerek benim ödemis oldugum elbisenin fiyatini sorguladi. Buda yetmezmis gibi bizzat eski erkek arkadasim hersey bittikten sonra terziye gidip elbisenin fiyatini sorup beni rezil etti.

Allah bir daha böyle gönlü dar insanlarla karsilastirmasin. Dilerim sende cok cok mutlu olur ve yasadiklarini unutursun. Maalesef ne kadar zaman gecsede iz kaliyor
Canim benim Sağol. ...
Çok sevindim senin adına ki maşallah söz dinleyen asi biri değilsin. Sen de gerçekleri görmusssun.
Her şey geçecek hiç canını sıkma . Ona dair ne varsa herseyi at.
Hem okuyup hem çalışıp bide bu beyefendiyle anasiyla ugrasmissin.
Kendine önce sen değer vereceksin ben bunu öğrendim.
Genç yaşımda evlendim ana kuzusu olduğunu bile bile.
Benim gözüm kör olmuştu askimdan.
Ama sonra gördüm ki aşk mask kalmamış bende . Beni anasiyla yiyip bitirmisler.
Gençliğimin içine ettiler. Ne hayallerim vardı
.
Ama ben bitirdim yani onları sevindirmedim. Şimdi inan ki çok mutluyum ve keşke evlenmeseydim diyorum hep
Olacağı varmış nasip buymus.
İstiyorum ki başka insanlar böyle yapmasın.
Bır erkek ailesine saygılı sevgili olmalı ana asla ana sözüyle sana tavrı degismemeli.
Yolun bahtin açık olsun.
Bundan sonra karşına çıkacak yeni adaylarda daha dikkatli ol.
Kendini kaptırmadan sadece tanımaya çalış.

Back