Doktoru biliyorum. Antalya da ses dalgalari ile yapiyor. Bende dusundum ama guvenemedim nedense.Merhabalar. Erkek arkadaşım bundan 1 ay önce burun ameliyatı oldu. Doktoru bandajları çıktıktan sonra çok şiş olduğunu gidip iğne yaptırması gerektiğini söylemiş. Kendisi de yaptırdı ama burnum yamuk,top gibi ve büyük gözüküyor diyor. Açıkçası bende öyle görüyorum o üzülmesin diye yok diyorum ama daha çok üzülüyor bu sefer beni salak yerine koymayım diye kızıyor. Doktoru 3 aya kadar ineceğini söylemiş nasıl insin diyor yamuk olan yer kemik gibi sert artık bu kaynamıştır diyor. Kızlar aranızda bu durumu yaşayan varsa deneyimini yazabilir mi ?
Ödem azaltıcı jeller falan oluyor çok bilgim yok bir arkadaşım yaptırmıştı uzun zaman önce. Doktoruyla bir görüşsün belki o jellerden falan tavsiye eder. İnşallah ödemdir ya hem o kadar para verip hem ağrı sızı çekip istediği sonucu alamazsa çok üzücü olurCanım bazılarının ilk haftada dümdüz oluyor bu şiş yer çok sert diyor ödem sert olur mu?
İnşallah canım biz şuan doktora suç bulmak icin erken diye düşünüyoruz 3. Ayda bakıcaz görüştünüz mü doktorla ?Doktoru biliyorum. Antalya da ses dalgalari ile yapiyor. Bende dusundum ama guvenemedim nedense.
umarim duzelir.
İnşallah düzelir şuan bi bombe var önden de belli oluyor yandan da önceden burnuyla daha barışıktı şuan değilÖdem azaltıcı jeller falan oluyor çok bilgim yok bir arkadaşım yaptırmıştı uzun zaman önce. Doktoruyla bir görüşsün belki o jellerden falan tavsiye eder. İnşallah ödemdir ya hem o kadar para verip hem ağrı sızı çekip istediği sonucu alamazsa çok üzücü olur
patates yamuk mu oluyor ? şiş burunlara denmezmi ?Nasıl yok ya patates gibi burnu var
Valla erkek arkadaşının burnu önden 1 ay için gayet iyi bence .İnşallah düzelir şuan bi bombe var önden de belli oluyor yandan da önceden burnuyla daha barışıktı şuan değil
Yan profildeki üst şişlik ödemdir diye düşünüyorum .İnşallah düzelir şuan bi bombe var önden de belli oluyor yandan da önceden burnuyla daha barışıktı şuan değil
İnşalalh öyledirFazlasıyla ödemli ya . İner bence
arkadaşlar ödem ama o burun sırtındaki bombe çok düzelmez kıkırdakla alaklı bir durum, zamanla ödem indikce ters V deformitesi olabilir, fazla kıkırdan alınmış olabilir
ödemli burun hiç mi görmediniz
Canım bazılarının ilk haftada dümdüz oluyor bu şiş yer çok sert diyor ödem sert olur mu?
doktor ödemlerin kemik kadar sert olabileceğini söylemişti. bir düzelme oldu mu bilmiyorum ama ödemler çok yanıltıcı olabiliyormasaj yaparken açık açık hissettiğini oranın kemik kadar Sert olduğunu ve mesaj yaparken sağ ve sol kanatta da aynı şekilde sertlik olduğunu söylüyor bende çok üzülüyorum kesşke olmasaydı em azından eski burnuna alışıkdı ve bu kadar takmıyordı
Valla erkek arkadaşının burnu önden 1 ay için gayet iyi bence .
Ooooo beni görmeliydiniz ki , bir burn deliğim daha geniş , yusyuvarlak havada bir uç .
Düzeldi Allahtan ama bu süreç çok sabır istiyor .
Aynaya baktıkça psikolojim bozulurdu benim de .
Kemik kısmındaki bombeyi bilemedm ama , onu muhakkak göstersin doktorS
1. Yılımı doldurduktan sonra gayet oturdu benim burnum . Mutluym şu an .Slm suan ayni dert bendede var malesef ve delirmek üzereyim umarim bana yardim edersiniz….burun delikleriniz ne Zaman düzeldi tam??
offf bu kadar uzunmu sürdü....benim 2 ay oldu ve sol burun deligim yukari cekiyor ve buda ilk görüste cok belli oluyor...hic gecmicekmis gibi delirmek üzereyim....1. Yılımı doldurduktan sonra gayet oturdu benim burnum . Mutluym şu an .