Erkek arkadaşımın burnu neden böyle oldu? (Fotoğraflı)

Doktoru biliyorum. Antalya da ses dalgalari ile yapiyor. Bende dusundum ama guvenemedim nedense.

umarim duzelir.

Canım bazılarının ilk haftada dümdüz oluyor bu şiş yer çok sert diyor ödem sert olur mu?
Ödem azaltıcı jeller falan oluyor çok bilgim yok bir arkadaşım yaptırmıştı uzun zaman önce. Doktoruyla bir görüşsün belki o jellerden falan tavsiye eder. İnşallah ödemdir ya hem o kadar para verip hem ağrı sızı çekip istediği sonucu alamazsa çok üzücü olur

Doktoru biliyorum. Antalya da ses dalgalari ile yapiyor. Bende dusundum ama guvenemedim nedense.

umarim duzelir.
İnşallah canım biz şuan doktora suç bulmak icin erken diye düşünüyoruz 3. Ayda bakıcaz görüştünüz mü doktorla ?

İnşallah düzelir şuan bi bombe var önden de belli oluyor yandan da önceden burnuyla daha barışıktı şuan değil

İnşallah düzelir şuan bi bombe var önden de belli oluyor yandan da önceden burnuyla daha barışıktı şuan değil
Valla erkek arkadaşının burnu önden 1 ay için gayet iyi bence .
Ooooo beni görmeliydiniz ki , bir burn deliğim daha geniş , yusyuvarlak havada bir uç .
Düzeldi Allahtan ama bu süreç çok sabır istiyor .
Aynaya baktıkça psikolojim bozulurdu benim de .

Kemik kısmındaki bombeyi bilemedm ama , onu muhakkak göstersin doktora.

Yan profildeki üst şişlik ödemdir diye düşünüyorum .
Ama burun sırtındakini kontrol etsn doktor bence .

Geçmiş olsun .

arkadaşlar ödem ama o burun sırtındaki bombe çok düzelmez kıkırdakla alaklı bir durum, zamanla ödem indikce ters V deformitesi olabilir, fazla kıkırdan alınmış olabilir

ödemli burun hiç mi görmediniz

masaj yaparken açık açık hissettiğini oranın kemik kadar Sert olduğunu ve mesaj yaparken sağ ve sol kanatta da aynı şekilde sertlik olduğunu söylüyor bende çok üzülüyorum kesşke olmasaydı em azından eski burnuna alışıkdı ve bu kadar takmıyordı

doktor ödemlerin kemik kadar sert olabileceğini söylemişti. bir düzelme oldu mu bilmiyorum ama ödemler çok yanıltıcı olabiliyor

Slm suan ayni dert bendede var malesef ve delirmek üzereyim umarim bana yardim edersiniz….burun delikleriniz ne Zaman düzeldi tam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…