Olması gereken en alttaki onu planlamışlar doktorla ama üstteki olmuş şiş diyormuş masaj önerdi onu yapıyorBirbirinden farklı 4 burun ve iki farklı kişi var Gibi nedir anlamadım en sondaki fotoda burun iyi görünüyor ama üstteki biraz janjan kız burnu gibi
Bir kaç gün sonra birinci ay kontrolü var ameliyattaki ve planlanan forogflarlar arasında en üstte aldığı sonuç nasıl böyle olur anlamış değiliz canımCanım benim eşimde burun estetiği oldu omunda burnu yamuk duruyordu başlarda. Şiş olan kısma masaj yapması lazım. Çünkü o kısımda daha çok kıkırdak var masaj yaptıkça vucüt kabul ediyor şiş olan kısım inceliyor normalleşiyor. Ama senin arkadaşının burun ucu bazı fotolarda düşmüş gibi doktora gösterdiniz mi
Masaj yaptıkça düzelir daha çok yeni ameliyatıBir kaç gün sonra birinci ay kontrolü var ameliyattaki ve planlanan forogflarlar arasında en üstte aldığı sonuç nasıl böyle olur anlamış değiliz canım
Bilmiyorum ki iyi bi doktor dedi övdü baya birlikte yaptığı işlere baktık çok güzel işleri vardı neden böyle oldu anlamadıkKime ameliyat olmustu
Han gisi önce hangisi sonra anlayamadigim için.ameliyat fotoları gayet guzel
[/QUOTE pudra rengi tişört olan ameliyat sonrası
Bilmiyorum ki iyi bi doktor dedi övdü baya birlikte yaptığı işlere baktık çok güzel işleri vardı neden böyle oldu anlamadık
Evet var attımAmeliyat sirasinda cok iyi görünüyor ama burun sirtinda sorun olmus sanirim iyilesme sirasinda, kikirdakla alakali bi sorun olabilir onden görünümü var mi acaba
Yamuk durmuyor aslinda, burun sirtindaki bombelik iner mi bilmiyorum ama azalir diyr dusunuyorum 1 aylık surec cok yeni cunku ,önden kötü durmuyorEvet var attım
Yamuk durmuyor aslinda, burun sirtindaki bombelik iner mi bilmiyorum ama azalir diyr dusunuyorum 1 aylık surec cok yeni cunku ,önden kötü durmuyor
[/QUOTE
Bazen kendisinde bunu diyor ama çoğunlukla efkarlanıyor inmezse tekrar ameliyatta olmaz çok zor bi süreç geçirdi zaten doktoruda söyledi zor bi ameliyat olmuş ve 3.30 da girip 8 de çıktı ameliyattanYamuk durmuyor aslinda, burun sirtindaki bombelik iner mi bilmiyorum ama azalir diyr dusunuyorum 1 aylık surec cok yeni cunku ,önden kötü durmuyor
konuyu açan kişi resimdeki kişi gibi geliyor bana ama neyse.Canım doktorun yapamadığını masaj nasıl düzeltecek Offf çok kötü durumda sürekli ağlıyor
konuyu açan kişi resimdeki kişi gibi geliyor bana ama neyse.
Canım hesap doğrulama filan yapılabilir ben burda fikir almaya çalışıyorum moral verebilecek bişey arıyorumkonuyu açan kişi resimdeki kişi gibi geliyor bana ama neyse.