Erkek arkadaşımın burnu neden böyle oldu? (Fotoğraflı)

Eski burnu çok güzelmiş tam erkek burnu yakışan yüzünü de ince gösterecek bir burun sonraki top gibi tostopak ve çok kötü olmuş kadın burnu gibi bunu nasıl plânlamışlar bir erkek de bu kadar kavisli kısa burun hiç güzel durmuyor daha şiş indikçe küçücük kipkisa kalır üzgünüm hiç begenmedim

Eski burnu çok güzelmiş tam erkek burnu yakışan yüzünü de ince gösterecek bir burun sonraki top gibi tostopak ve çok kötü olmuş kadın burnu gibi bunu nasıl plânlamışlar bir erkek de bu kadar kavisli kısa burun hiç güzel durmuyor daha şiş indikçe küçücük kipkisa kalır üzgünüm hiç begenmedim
Bunu planlamışlar bu kısa ve kavisli değil ki ama aldığı hal beni de endişeye düşürüyor açıkçası bende beğenmedim ama bunu söyleyemiyorum
EC5ABDCF-45A9-4948-9EBB-616F9DFEAF26.jpeg

Merhabalar. Erkek arkadaşım bundan 1 ay önce burun ameliyatı oldu. Doktoru bandajları çıktıktan sonra çok şiş olduğunu gidip iğne yaptırması gerektiğini söylemiş. Kendisi de yaptırdı ama burnum yamuk,top gibi ve büyük gözüküyor diyor. Açıkçası bende öyle görüyorum o üzülmesin diye yok diyorum ama daha çok üzülüyor bu sefer beni salak yerine koymayım diye kızıyor. Doktoru 3 aya kadar ineceğini söylemiş nasıl insin diyor yamuk olan yer kemik gibi sert artık bu kaynamıştır diyor. Kızlar aranızda bu durumu yaşayan varsa deneyimini yazabilir mi ?
Aslında ameliyathanedeki Fotoğraflar planlanan burna benziyor. Yani sonradan bir darbe falan mı aldı da böyle oldu ? Kendi burnu da iyiymiş erkeklerde kavistense kemer daha güzel duruyor.

Birde çocuğun yüzünü kesip sadece burnunh atsaydn ne diye fotosunu atarsın kendi görse tanıdık biri görse buraya sadece kadınlar mı bakiyor sanıyorsun snein bu yaptığını sevgim yapsa direk ayrilirim

yamukluk falan yok da bir erkeğe göre fazla kibar olmamismi burun🙄 hiç yakistiramadim..birde hala yamuk falan diye irdeliyor bıraksın birazda yamuk dursun az bişey ki görünürde o da yok ,

Ameliyattan sonraki genel şişlik gibi geldi bana. 6 aya kadar anca toparlamıyor mu zaten ameliyattan sonra?

X