Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşündüm ilk başta çok kalkık ama o kalkıklık indi burun sırtında şişme olduKız burnu zannettim ilk başta
En son resimde oturmuş gibi yeniyse toparlanır
Oda bunu söyleyip duruyor zaten çok sert olduğunu ve ödemin bu denli sert olmayacağınıPudra son haliyse çok fazla düzelmez maalesef
Toparlanır bnce korkulacak bi durum yokBende öyle düşündüm ilk başta çok kalkık ama o kalkıklık indi burun sırtında şişme oldu
Ah canım ya bide inandırabilsek buna karması bozulup hep başına geliyorToparlanır bnce korkulacak bi durum yok
Pudra son haliyse çok fazla düzelmez maalesef
Bunu planlamışlar bu kısa ve kavisli değil ki ama aldığı hal beni de endişeye düşürüyor açıkçası bende beğenmedim ama bunu söyleyemiyorumEski burnu çok güzelmiş tam erkek burnu yakışan yüzünü de ince gösterecek bir burun sonraki top gibi tostopak ve çok kötü olmuş kadın burnu gibi bunu nasıl plânlamışlar bir erkek de bu kadar kavisli kısa burun hiç güzel durmuyor daha şiş indikçe küçücük kipkisa kalır üzgünüm hiç begenmedim
Evet burda uzun ve güzel duruyor malesef olmamış ya revizyon yada öyle minnak bir burunla devam edecekBunu planlamışlar bu kısa ve kavisli değil ki ama aldığı hal beni de endişeye düşürüyor açıkçası bende beğenmedim ama bunu söyleyemiyorumEki Görüntüle 2704959
Aslında ameliyathanedeki Fotoğraflar planlanan burna benziyor. Yani sonradan bir darbe falan mı aldı da böyle oldu ? Kendi burnu da iyiymiş erkeklerde kavistense kemer daha güzel duruyor.Merhabalar. Erkek arkadaşım bundan 1 ay önce burun ameliyatı oldu. Doktoru bandajları çıktıktan sonra çok şiş olduğunu gidip iğne yaptırması gerektiğini söylemiş. Kendisi de yaptırdı ama burnum yamuk,top gibi ve büyük gözüküyor diyor. Açıkçası bende öyle görüyorum o üzülmesin diye yok diyorum ama daha çok üzülüyor bu sefer beni salak yerine koymayım diye kızıyor. Doktoru 3 aya kadar ineceğini söylemiş nasıl insin diyor yamuk olan yer kemik gibi sert artık bu kaynamıştır diyor. Kızlar aranızda bu durumu yaşayan varsa deneyimini yazabilir mi ?
Kesinlikle erkeklerde hiç kavis olmamalı olacaksa kemer olmalıAslında ameliyathanedeki Fotoğraflar planlanan burna benziyor. Yani sonradan bir darbe falan mı aldı da böyle oldu ? Kendi burnu da iyiymiş erkeklerde kavistense kemer daha güzel duruyor.
Daha bismillah bir aylık burunBir kaç gün sonra birinci ay kontrolü var ameliyattaki ve planlanan forogflarlar arasında en üstte aldığı sonuç nasıl böyle olur anlamış değiliz canım
Teşekkürler canımBence burnu oldukça doğal ve güzel duruyor. Moralinizi bozmayın kesinlikle. Geçmiş olsun.
Nasıl yok ya patates gibi burnu varyamukluk falan yok da bir erkeğe göre fazla kibar olmamismi burun hiç yakistiramadim..birde hala yamuk falan diye irdeliyor bıraksın birazda yamuk dursun az bişey ki görünürde o da yok ,
Canım bazılarının ilk haftada dümdüz oluyor bu şiş yer çok sert diyor ödem sert olur mu?Ameliyattan sonraki genel şişlik gibi geldi bana. 6 aya kadar anca toparlamıyor mu zaten ameliyattan sonra?