Merhaba kızlar. Önceden başka hesabım vardı burada aktiftim. Daha sonra girmemeye başladım. Şifresini unuttuğum için yeni hesap açtım. Daha önce görüştüğüm tanıştığım insanlar oldu. Hayatımda hiç sevgi nedir bilmezdim. Sorunun bende olduğunu düşünürdüm. Duygusuz birisi miyim diye sorgulardım. Yaklaşık 1 buçuk sene önce birisi çıktı karşıma. İlk zamanlar hoşlantı daha sonra derin bir sevgi oluştu içimde ona karşı. Gittikçe bu sevgi durumu arttı. Açıkçası evlilik düşünüyoruz. Kendisinde en çok hoşuma giden şey merhametli, vicdanlı bir insan olması. Benim için çok önemli birşey bu. Para bir şekilde kazanılır ama merhamet vicdan daha sonradan oluşmaz. Konuşkan güler yüzlü birisi. Bayada haraketli enerjiktir. Aslında bende çok enerjik birisiydim ama depresyon durumu yüzünden durgunlaştım. Okul hayatı, aile hayatı, iş hayatı derken. Annem çok zor birisidir. Biraz anlaşmakta zorluk yaşıyoruz. Bende çok duygusal birisiyim.Neyse aslında konular bu değil. Erkek arkadaşım daha önce 3 senelik ilişkisinde fena şekilde aldatılmış. Bir çok kişiyle görüşmüş kız. Bi önceki ilişkisinde de aldatılmış. Aldatılmanın nasıl kötü birşey olduğunu biliyor. Ve hep bu konuda ne kadar kötü süreç yaşadığını bir daha aynısını yaşamak istemediğini söyler bana. Bende zaten öyle birşey yapacak birisi değilim. Etrafında hiç kız yoktur. Aslında bir kaç kız arkadaşı var ama görüşmüyorlar. İnstagramda öyle kızları takip eden birisi değil. Tabi yapacak olan her türlü yapar orası ayrı. Ama o güveni öyle bir verdi ki bana. Ya bu kişi bana bunu yapmaz. Hem nasıl birşey biliyor, aynı şeyi bana yaşatmaz diyorum. Sürekli beni arar, gün içinde mesajlaşırız. Görüştüğümüzde telefonunu saklamaz. Bir yere gittiğinde haber verir. Ben ona derim bak haber vermek zorunda değilsin. Ama yine de haber verir o an vermese bile ya şuradaydım diye bilgilendirir. Ben öyle ya bana dakikasında mesaj atacaksın kafasında değilim. Anlayışlı olmaya çalışırım her zaman. En son ki buluşmamızda İnstagramda mesajlardaydı. Bir sürü erkek arkadaşı mesaj atmış bak hiç cevap vermeye vaktim olmuyor diye gösterirken yaklaşık 1 ay önce bir kıza selam yazdığını gördüm. İkinci mesaj atılmamış çünkü kızın mesaj davetini kabul etmesi lazım. Ben tabi bi an afalladım. Birden dudağım titredi zaten aşırı ağlak birisiyim ağlamaya başladım. Direkt kafamda birisiyle tanışmak istiyor düşüncesi belirdi. Tüm güvenim sarsılmış gibi hissettim. Hesabını gösterdi kızı takip etmiyor herhangi bir durum hikaye beğenesi yapmamış. Kız sağlık sektöründe belli. O sırada başka tanımadığı insanlara atttığı mesajları gösterdi. Dedi ben yorumlarda görüp birşeyler sormak için yazıyorum. Ya direkt konuya giriyorum. Yada selam merhaba yazıp ikinci mesajı atıyorum. Burada ikinci mesajı atamamışım. Neden yazdım tam olarak hatırlamıyorum ama tanışmak için yazmadım, büyük ihtimal bi yorumda gördüm sormak için yazmışımdır dedi. İşte saçı dökülüyor onun için mesaj yazdığım kişiler oldu ne kullandınız diye sormak için. Yada fiyat ücret sormak için yazdığım oluyor dedi. İşte tanışmak için olsa ya takip ederdim ya birşeyini beğenirdim. Telefonumu bile saklamıyorum böyle birşey yapacak olsam mesajları açıp gösterir miyim dedi. Bilmiyorum kafam o kadar karıştı ki. Dedi böyle birşey için yazsam üzülmem ama şuan kendimi çok salak bi konuma düşürdüm. Seni asla kaybetmek istemiyorum. İşte bu durumu yaşattığı için özür diledi. Yeminler etti annesinin kızkardeşinin üzerine. Dedi istersen hesap şifremi vereyim. Dedim versen ne olacak yapacak olan bir yolunu bulur yinede yapar. Ayy kızlar bilmiyorum kafam o kadar karıştı ki. Bi yanım güvenmek istiyor. Bi yanım çok kırıldı. Bana bunu yapmaz dediğim insandan şuan yapmaz diyemiyorum yapabilir ihtimal diyorum. Birde etrafımda çok fazla eşlerini, sevgililerini aldatan insanlar var. Evlilik düşündüğüm birisi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.