- 16 Haziran 2011
- 15.050
- 63.707
- 798
Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
ben 24 o 29
Yedekte tutacak sizi. Diğerini deneyecek olmazsa size dönecek.Böyle bir durum olsa paylaşacak birisi. Ya da başkası var ayrılalım diyecek birisi
Başka birisi. Onunla ayrıldık. YürütemedikBu adam, temmuz ayında hakkında konu açtığınız kişi mi; bir başkası mı ?
Başka birisi. Onunla ayrıldık. Yürütemedik
İlişkiniz çok yeni ki temmuzda başkası varmisz onu unutup yeni birini tanıma derken kaç haftadır var bu çocuk . Bu kadar kısa sürede kendi içine fln çekilmeler kesin başkası varBaşka birisi. Onunla ayrıldık. Yürütemedik
Başak hastalık hastası, hergün migreni tutar. Her gün bi yeri ağrır doğru mu?Toprak grubundan olduğunuzu tahmin etmiştim. Benim erkek arkadaşım da başak. Dediğim gibi sadece meraktan sordum. Vakit ayırdınız teşekkürler
Sen zaten bize inanmak istemiyorsun ki sana başka biri olabilir dikkatli ol çırpınma o erkek için hala ne yapmalıyım diye sorma diye akıl veriyoruz ama dinlememekte ısrar edip kim sevgiliniz için olumlu bir yorum yaparsa onu dinliyorsunuz. Burda biz ne desek boşa bence böyle durumlarda kötüyü düşünmek gerekiyor yoksa o yapmaz dediklerinden çok büyük darbe yiyorsun işte o zaman anlıyorsun böyle erkeklere güvenilemeyeceğini bu kadar güvenme sevgiline sadece sevgiline de değil hayatta hiç kimseye bu kadar güvenme bir anlam ara yaptığı şeylerde bir kuşkuyla bak.ben de sizinle aynı fikirdeyim. bazen insanların kendi içine çekilmeye ihtiyacı olabilir. ben sadece bu süreçte ne yapmalıyım diye sormuştum ama birçok kişi başkası var diye yazınca ben de gerildim şu an. yine de teşekkür ederim fikirlerini paylaştıkları için. sadece meraktan soruyorum, burcunuz nedir?
Bence o kişi babasından korktuğundan sizinle ayrıldı tercihi siz olmadınız maalesefBaşka birisi. Onunla ayrıldık. Yürütemedik
Bunu nereden çıkardınız? Emin olun aklımın bir köşesinde bu ihtimal de duruyor. Cevap vermemem umursamadığım anlamına gelmez. Umursamayacak olsam buraya yazmam başka insanların fikirlerini almak için.Sen zaten bize inanmak istemiyorsun ki sana başka biri olabilir dikkatli ol çırpınma o erkek için hala ne yapmalıyım diye sorma diye akıl veriyoruz ama dinlememekte ısrar edip kim sevgiliniz için olumlu bir yorum yaparsa onu dinliyorsunuz. Burda biz ne desek boşa bence böyle durumlarda kötüyü düşünmek gerekiyor yoksa o yapmaz dediklerinden çok büyük darbe yiyorsun işte o zaman anlıyorsun böyle erkeklere güvenilemeyeceğini bu kadar güvenme sevgiline sadece sevgiline de değil hayatta hiç kimseye bu kadar güvenme bir anlam ara yaptığı şeylerde bir kuşkuyla bak.
Canını sıkan bısey yok ya yeni bı lolıta bulmusErkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
başak mastergree yaptım 8 senedir sustumu susar ama çapkındır aşık değilse haberin olsunnnToprak grubundan olduğunuzu tahmin etmiştim. Benim erkek arkadaşım da başak. Dediğim gibi sadece meraktan sordum. Vakit ayırdınız teşekkürler
yok ya öyle olumsuz seyler cikacagini zannetmiyorum iliskinizde sarsintili durum var ve sen bundan bi haber olacaksin yok öyle dünya kadinlar dak 1 hisseder erkeginin kendisine olan askini sevgisini saygisini ilgisinin bittiginitabii ki. yani yalnız kalmak isteyen birinin üstüne gidemem zaten kim olursa olsun. umarım buradaki çoğunluğun dediği gibi bir durum çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?