Erkek arkadaşımın bir derdi var ve içine çekildi

Bu adam, temmuz ayında hakkında konu açtığınız kişi mi; bir başkası mı ?

Günahına girmeyelim ama genelde herkesin başına gelen şey. Biriyle görüşüyor olabilir, görüşmüyor da olabilir ama insan hayatındaki kişiyle sadece ele ele tutuşup gezmek için mi birlikte oluyor ? Sevgiliden bir şey saklanmaz. Saklanıyorsa seni herhangi bir ilişkisi gibi görüyor. Başka biri olmasa bile benim için büyük sıkıntı olan biteni anlatmamasi ve ara vermek istemesi

Toprak grubundan olduğunuzu tahmin etmiştim. Benim erkek arkadaşım da başak. Dediğim gibi sadece meraktan sordum. Vakit ayırdınız teşekkürler
Başak hastalık hastası, hergün migreni tutar. Her gün bi yeri ağrır doğru mu?
Onlar daha cok icine kapananlardır yani benim etrafımdaki başaklar öyle hep.

Sen zaten bize inanmak istemiyorsun ki sana başka biri olabilir dikkatli ol çırpınma o erkek için hala ne yapmalıyım diye sorma diye akıl veriyoruz ama dinlememekte ısrar edip kim sevgiliniz için olumlu bir yorum yaparsa onu dinliyorsunuz. Burda biz ne desek boşa bence böyle durumlarda kötüyü düşünmek gerekiyor yoksa o yapmaz dediklerinden çok büyük darbe yiyorsun işte o zaman anlıyorsun böyle erkeklere güvenilemeyeceğini bu kadar güvenme sevgiline sadece sevgiline de değil hayatta hiç kimseye bu kadar güvenme bir anlam ara yaptığı şeylerde bir kuşkuyla bak.

Adamın kendi icinde vermesi gereken kararlar var, ne yazık ki geleceğe dair bu karar da siz yoksunuz .
Biraz bekleyin ama bu sizin hayriniza olmayacak,tekrar dönsede daha sonra yavaş yavaş uzaklaşacak.
Ne olduğunu anlamadan bir bakmışsınız ortada adam yok.
Siz siz olun kendinizden başka kimseye bu kadar gözü kapalı güvenmeyin.

Bu tarz şeyler içime güven vermiyor . Altından baskasiylabir nişan söz de çıkabilir . İnsan dert zamanı sevdiğini yanında ister ilişki budur . Ne alaka yani seni alandan çıkartıyor ? Manasız ve şüpheli

Bunu nereden çıkardınız? Emin olun aklımın bir köşesinde bu ihtimal de duruyor. Cevap vermemem umursamadığım anlamına gelmez. Umursamayacak olsam buraya yazmam başka insanların fikirlerini almak için.

Devamında ilişkiye ara verelim diye giderse şaşırma.sizinle ilgili değilse anlatsın belki bir çaresini bulursunuz biraz müsade ederdim sonra bu böyle gitmez neyse anlat derdini derdim.ya benim ex erkek arkadaş gaspa uğradı baya ağzı burnu kırılmıştı ondan sonra ameliyat falan oldu psikolojik bunalıma girdi bu süreçte asla benim yardımcı olmama falan müsade etmedi birkaç ay sonra bende sıkıldım derdin ne dedim?bilmiyorum dedi istersen ara verelim bende ayrılalım yani ara vermekle uğraşamam dedim.ayrıldıktan kısa süre başkalarıyla yattığını falan duydumkısacası insan sevdiğine derdini anlatır bence anlatmıyorsa seni yanında istemiyorsada yapacak birşey yok sabrının sınırına bağlı müsade edeceğin süre.

Canını sıkan bısey yok ya yeni bı lolıta bulmus

“Seni bu durumlara soktuğum için” ne demek o olmasa iyimser düşünülür de bu can alıcı.

tabii ki. yani yalnız kalmak isteyen birinin üstüne gidemem zaten kim olursa olsun. umarım buradaki çoğunluğun dediği gibi bir durum çıkmaz.
yok ya öyle olumsuz seyler cikacagini zannetmiyorum iliskinizde sarsintili durum var ve sen bundan bi haber olacaksin yok öyle dünya kadinlar dak 1 hisseder erkeginin kendisine olan askini sevgisini saygisini ilgisinin bittigini

yani çok yeni bir ilişkide içine kapanmalar falan saçma
derdini anlatmayacaksa ben neyim burada ben bu adamın nesiyim diye düşünürdüm
tamam erkekler bazen sorun anlatmaktan dert anlatmaktan nefret eder ama hepsi için geçerli değil
ve çok büyük çok ciddi bişi olması lazım böyle yapmaları için dert anlamında diyorum
hiç başıma gelmedi ama ben olsam hiç sesimi çıkarmam, arayıp sormam madem yalnızlık istedi onu en iyi şekilde yalnız bırakırım
o yazmadığı sürece asla yazmam mesela
ama ilişkiden de umudumu keserim açıkçası çünkü üyelerin yazdığı gibi de olabilir
hatta genelde öyle bişi çıkıyor bu yalnız kalma isteklerinin altından
ben bazen hayatımda istemediğim sevgili adaylarıma uydurmuşumdur bu bahaneyi
ya bu aralar benim hayatım biraz karışık, hayatımı düzene sokmam lazım falan filan deyip uzaklaştırdığım olmuştur
ama onlar sevgilim değildi onlara hiçbişi borçlu değildim ve varlıkları hayatımda yük ediyordu
lakin hoşuma giden birisi karşıma çıkınca da tüm dertlerimi unutup o insanı hayatımda istiyordum mesela
insanın sevgilisi kendisine yük olmaz, adamın bu dediği şey aslında bu anlama da geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…