• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın bir derdi var ve içine çekildi

Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
Elimde çok iyi bi boğaz köprüsü var.

kafasını karıştıran biri var,ve aranızda karar veremiyoru olay bu.hiç bir erkek başka bir sorunu olduğunda sevgilisinine yalnız kalmak istiyorum demez.kusura bakmayın ama olay bu kadar net. eltimin kızının sevgilisi vardı 7 yıllık.cocuk kafam karışık biraz zaman ver dedi.kızcağızda işle alakalı sandı bekledi bir kaç ay.sonra adam pat ayrıldı.bi duydu ki o dediği zamanlar başkasını bulmuş karar verme aşamasındaymış beyefendi.

tutumundan dolayı ben de benimle alakası olduğunu düşünmüyorum zaten, daha bu sabah oldu zaten bu olay
gözlemle sadece mademki öyle istiyor birak kafasini dinlesin hic bir insan iliskilerinde bizim düsündügümüz gibi yüzde yüz degildir

gözlemle sadece mademki öyle istiyor birak kafasini dinlesin hic bir sey bizim düsündügümüz gibi yüzde yüz degildir
tabii ki. yani yalnız kalmak isteyen birinin üstüne gidemem zaten kim olursa olsun. umarım buradaki çoğunluğun dediği gibi bir durum çıkmaz.

Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
ciddi bir derdi olsa sana yeterince ilgi gösteremiyorum kusura bakma düzeleyim telafi ederiz der biraz mesafeli durgun olur ama ilişki devam eder kusura bakmayında ara verme sebebi başka kızlarla flört etmek istemesi olabilir. Onlardan sıkılıncada sana geri dönecek. Yemeyin bu durumu.

tabii ki. yani yalnız kalmak isteyen birinin üstüne gidemem zaten kim olursa olsun. umarım buradaki çoğunluğun dediği gibi bir durum çıkmaz.
umarım çıkmaz.ablan olarak söylüyorum üstüne gitme,hatta arama sorma.zaten öyle bir durum söz konusu değilse arayacaktır.ama maalesef öyle bir durum gibi görünüyor.ne zamandır görüşüyorsunuz ve bunu ne zaman dedi? ve dedikten sonra hiç yazdımı ? aradımı?

Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
Zaman zaman bende böyle kendi icime çekiliyorum. Ailemle ilgili bi sorun olduğunda, yada isim yada bazen kendi kafamda kurduklarım bile olabilir. Ama ben burcumdan ötürü ztn böyleyim. Kimseyle dert tasa paylaşmam. Esim de olsa blraz kenara cekilip müsade isterim.
Yani benim etrafımdaki insanlar bu ruh halima alıskın, siz daha önce böyle seyler yasadı isenşz normal
Hemen biri var olarak düsünmeyin.
Bir erkeğin tek sorunu her zaman baska bi kadın olamaz.
Biraz bekleyip tekrar konuşmayı deneyin
Lütfen baskı yapmayın bu zaman diliminde

Zaman zaman bende böyle kendi icime çekiliyorum. Ailemle ilgili bi sorun olduğunda, yada isim yada bazen kendi kafamda kurduklarım bile olabilir. Ama ben burcumdan ötürü ztn böyleyim. Kimseyle dert tasa paylaşmam. Esim de olsa blraz kenara cekilip müsade isterim.
Yani benim etrafımdaki insanlar bu ruh halima alıskın, siz daha önce böyle seyler yasadı isenşz normal
Hemen biri var olarak düsünmeyin.
Bir erkeğin tek sorunu her zaman baska bi kadın olamaz.
Biraz bekleyip tekrar konuşmayı deneyin
Lütfen baskı yapmayın bu zaman diliminde
ben de sizinle aynı fikirdeyim. bazen insanların kendi içine çekilmeye ihtiyacı olabilir. ben sadece bu süreçte ne yapmalıyım diye sormuştum ama birçok kişi başkası var diye yazınca ben de gerildim şu an. yine de teşekkür ederim fikirlerini paylaştıkları için. sadece meraktan soruyorum, burcunuz nedir?

Birini bulmuş takılacak birkaç gün bu süreçte arayın bakalım tepkisi aşırı mı olcak yoksa yine masum ve uysal mı. Erkeklerin ağır bi borcu yoksa başkada hiçbir şeyi kafasına takmazlar oda yani tefeciler falan peşindeyse 😃

Yedektesiniz üzgünüm.

Şu an sizden daha iyi olduğunu düşündüğü birini buldu ve yokluyor. Olursa oradan yürüyecek.

Eğer sizi gerçekten sevseydi size anlatmak sizle dertleşmek isterdi. Hiçbirini yapamayacak olsa bile varlığınızı yanında hissetmek isterdi. Sana anlatamam ama lütfen yanımda ol benden uzaklaşma sana ihtiyacım var derdi.

ben de sizinle aynı fikirdeyim. bazen insanların kendi içine çekilmeye ihtiyacı olabilir. ben sadece bu süreçte ne yapmalıyım diye sormuştum ama birçok kişi başkası var diye yazınca ben de gerildim şu an. yine de teşekkür ederim fikirlerini paylaştıkları için. sadece meraktan soruyorum, burcunuz nedir?
Cünkü benimde etrafımda esimde dahil alışmış olsalada genelde sikayetdir benle alakalı canımı sıkan bisey olduğunda kendime sığınak yaratır gücümü toplayana kadar cıkmam.
Benim burcum oğlak yükselenim yengec, oğlak asl duygusal değil, yengec ise duygularıyla yasar. Bu iki tezatlık sanırım bazen ağır geliyor, kendi icimde çözmeye çalışıyorum. Ozamanlar iletisim becerisi alasağı olmus bi kadına evriliyorum. Yalnız sizin konunuz sayesinde cok güzel bi özelestiri yaptım kendime🙏

Cünkü benimde etrafımda esimde dahil alışmış olsalada genelde sikayetdir benle alakalı canımı sıkan bisey olduğunda kendime sığınak yaratır gücümü toplayana kadar cıkmam.
Benim burcum oğlak yükselenim yengec, oğlak asl duygusal değil, yengec ise duygularıyla yasar. Bu iki tezatlık sanırım bazen ağır geliyor, kendi icimde çözmeye çalışıyorum. Ozamanlar iletisim becerisi alasağı olmus bi kadına evriliyorum. Yalnız sizin konunuz sayesinde cok güzel bi özelestiri yaptım kendime🙏
Toprak grubundan olduğunuzu tahmin etmiştim. Benim erkek arkadaşım da başak. Dediğim gibi sadece meraktan sordum. Vakit ayırdınız teşekkürler

Back