bilmem olabilir. daha önce başkasına gittiğini söyleyen erkekler oldu hayatımdaBir haltlar yiyor olabilir ayrıca hiçbir erkek başkası olsa ben başkasına gidiyorum diyecek karakterde olmaz bana saf geldiniz biraz
Önceki ilişkimdeki çocukta aynı şeyleri demişti bana psikolojim bozuk işten ayrıldım kendimi toparlayamıyorum. Gün içinde yazma gece konuşalım gün içinde modum yüksek olmuyor başlarda baya sizin gibi üzüldüm saf olduğum için sürekli iyi olması için çırpındım. Yok çocuğun hep modu aynı sürekli şey derdi hissizleştim herkese karşı kimseye bir şey hissedemiyorum sevgi aşk işlerini rafa kaldırdım ful modu bu en son ayrıldım. Ayrılır ayrılmaz başka bir kadınla beni aldattığını öğrenmiştim :) yani bir seçenek buluyorlar o seçeneklede işleri ciddileştirmeden senide yedekte tutuyorlar sorunlarım var biraz mola verelim diyerek sakın kanma. İnsan yaşamadan anlamıyor biliyorum ama o böyle değildir deme cidden biri vardır gözüne kestirdiği o ayrılmadan sen bitir.Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
Buradaki herkesin söylediği gibi, umarım değerlendirmeye aldığı başka kimse yoktur.ben 24 o 29
Ne kadar da MASUM. Kaç kere dedi ben başkasını seviyom diye? Şu heriflerin her yaparım ederim dediğine inanmayın.Böyle bir durum olsa paylaşacak birisi. Ya da başkası var ayrılalım diyecek birisi
ben de böyle düşünüyorum. ona nasıl ve hangi aralıklarla yazmalıyım biraz daha detay verir misiniz rica etsem?Bence ailesi veya isleriyle alakali bi durum. Erkekler bizler gibi kolay dokulemiyolar yalniz kalmak daha kolaylarina geliyor. Bence biraz zaman ver sabirli ol. Bi sure o yazmadan sık yazma ama hic yazmamazlikta yapma bu sefer de bak beni umursamiyor diye dusunur. Mesela gununu anlatabilirsin neler yaptigini vs.
Bu böyle bile olsa hiç ideal bir durum değil. Sorunları var diye ilk feda ettiği siz oluyorsanız böyle biriyle uzun yola çıkmadan önce 2 kere düşünün.Bence ailesi veya isleriyle alakali bi durum. Erkekler bizler gibi kolay dokulemiyolar yalniz kalmak daha kolaylarina geliyor. Bence biraz zaman ver sabirli ol. Bi sure o yazmadan sık yazma ama hic yazmamazlikta yapma bu sefer de bak beni umursamiyor diye dusunur. Mesela gununu anlatabilirsin neler yaptigini vs.
Kız haklı, yeni kişi aklına yatınca bence onu da der dürüstçe(!) Ama şimdi kızı daha tanımıyor. Belki beğenmeyecek, niye açık kapısını hemen kapasın.Ne kadar da MASUM. Kaç kere dedi ben başkasını seviyom diye? Şu heriflerin her yaparım ederim dediğine inanmayın.
Sorunlu insanlardan uzak durmak en sağlıklısı. Zamanını harcatma harcama. Yetişkin bir insan problemini uygun bir dille anlatır. Bu süreçte yapacağınız şey o yokmuş gibi hayatınıza devam etmek olsun. Bu bir taktik değil. Sizinle hayatını paylaşmayan insanı kendi haline bırakmanız ilişkiyi zorlamamaniz lazim. Özrünü kabul edin hayatta başarılar dileyin. Ömür çok kısa kıymetini bilin.Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"
Kesin konu sahibide ne kadar masumca düşünüyor. Tecrübe dediğimiz şey bu işte. Ben asla yemem mesela.Başkasının olduğu izlenimi aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?