Erkek arkadaşımın bir derdi var ve içine çekildi

aguuga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
34
9
1
25
Erkek arkadaşım anlatamayacağı bir şeylerin canını sıktığını söyledi. Biraz zaman istiyorum ve yalnız kalmak istiyorum dedi. Hatta yalnız kalma isteğinden dolayı seni bu duruma soktuğum için özür dilerim dedi. İlişkimizle alakalı değil sorun diye düşünüyorum çünkü bunu söylemeden ve icine çekilmeden hemen önce her şey çok iyiydi, iş veya ailesi olduğunu tahmin ediyorum. Kendisine saygı duyduğumu ve yapabileceğim bir şey varsa hemen haber vermesini ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Bu süreçte başka ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hatta mesajı da şu: "Bana biraz zaman verir misin şuan konuşmak için uygun bir zaman değil. Canımı sıkan bazı şeyler var anlatamayacağım, o yüzden yalnız kalmak istiyorum özür dilerim seni bu durumlara soktuğum için"

bi haltlar yiyor yada yemiş olabilir mi

seninle alakali bir durum degilse anlatabilirdi belkide aile icindeki olumsuz seyler vardir bilmeni istemedigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…