- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.092
- Konu Sahibi sassyassyy
Sen şu babası arkadaşına hasta olmadığı halde rapor veren kızsın değil mi?
Konuyu hatırlarsanız babam arkadaşıma rapor vermedi. Şuanki durumla alakasını da çözemedim gerçi sorunuzun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen şu babası arkadaşına hasta olmadığı halde rapor veren kızsın değil mi?
Ancak dolaylı yollardan varlığı ispatlanandan bahsetmedim ben, tam olarak sizin de kast ettiğiniz gibi doğrudan gözle görünenden bahsettim. Sizin görülebildiğini iddia ettiğiniz şey akıl değil, beyin. Tıpkı aşkın da elle tutulup gözle görülür bişey olmamasına rağmen varlığından şüphe duyulmadığı gibi. Ezberlenmiş birkaç klişe replikle bu işin içinden çıkabileceğimizi sanmıyorum. Kaldı ki yeri de ne bu konu ne de bu platform. O yüzden kibar tavrınız için tekrar teşekkür ederek konuyu daha fazla uzatmıyorum.Akıl beyinden kaynaklanır, beyindeki nöronların işleyişi ve sonuçlarını bilim sayesinde görebiliyoruz. Rica ederim.
Doğruyu söylersen ban yersin yemişsinde kardeşim yazacak çok şeyim var ama .. deymez .
Rabbim yâr ve yardımcınmız olsun amin inşallah
Sen şeyin ikizi misin adı neydi... hani doğuda yaşayıp spor salonlarına giden fiziği tipi muhteşem güzel olan tüm erkeklerin dikkatini çeken ve onu haketmeyen ortadoğulu insanlarla yaşamak zorunda olan kız?
Pislik dedikoduculardün gece erkek arkadaşım bende kaldı. gece 1 gibi gelip direkt yattık 8'de de çıktık. sabah üst komşu gördü sorguya çekti. sonra babamı aramış. babamdan cevabını almış. babam buna sizi ilgilendirmez tarzı konuşmuş.
sitede açık otopark geniş ama her daireye 1 araçlık kapalı otopark yapmışlar,benim alt komşumun arabası olmadığı için gelince arkadaşlarım falan onun yerine bırakıyor. bugün eve geldim otopark girişine "HERKES KENDİ ALANINA PARK ETSİN. MİSAFİRİ OLAN KENDİ ARABASINI ÇIKARSIN" yazılmış. yönetici de sabah bana laf eden herif.
ben bu akşam üstü köpeğimi dolaştırmaya çıkardım,çimlerde oynadık falan gayet keyifliyiz sabah tartıştığım adamın eşi,yanında birkaç kişiyle daha banklarda oturup dedikodumu yapıyor. kulağımın duyacağı yükseklikte "sevgilisiymiş...yaaa babası da bişey dememiş...yuh o adam bi de okumuş olacak. ar edep kalmamış..." diye konuşuyorlar.
hiç ses etmedim kafamı çevirdim gittim. ama sinirlerim aşırı derecede bozuldu. bir kez daha olursa ben bu insanlara ne tepki vereceğim? babam ısrarla muhatap olma diyor. ama bir şey demedikçe içim içimi yiyor. taşınmak istiyorum ama ev benim taşınamıyorum.
not:bu arada burası mahalle falan değil bildiğiniz ankaranın sözde elit ama içindeki insanların çoğu leş olan bir sitesi.
Ancak dolaylı yollardan varlığı ispatlanandan bahsetmedim ben, tam olarak sizin de kast ettiğiniz gibi doğrudan gözle görünenden bahsettim. Sizin görülebildiğini iddia ettiğiniz şey akıl değil, beyin. Tıpkı aşkın da elle tutulup gözle görülür bişey olmamasına rağmen varlığından şüphe duyulmadığı gibi. Ezberlenmiş birkaç klişe replikle bu işin içinden çıkabileceğimizi sanmıyorum. Kaldı ki yeri de ne bu konu ne de bu platform. O yüzden kibar tavrınız için tekrar teşekkür ederek konuyu daha fazla uzatmıyorum.
Işte kötülükle dedikoduyla beslenen tipler bunlarHem karışıyorlar hem de babayi asagilamaya calisiyorlar. Özgürlüğü kisitlamak da yetmiyor. Onu hakaretle taclandirmak da tadi tuzu galiba.
Ailem ankaralıelit dediğime bakmayın dağ başı. valla ben ankaranın iç kesimlerinde olsam kafayı yerdim herhalde. izmirle ankara farkı...
Bence de niye kız taşınıyor madem bu kadar rahatsızlar onlar taşınsinInatlarina erkek arkadasinizi eve davet edin babanız bişey deniyor elaleme ne hiç üzülmeyinüç beş cahil lafina
sana göre normal olabilir ama toplum hala bunu kaldırabilmis degil burdaki kızlarada ahyran kaldın sanki hergün bekar kızların aynı evde adamlarla yad arkkek arkadaslarına kalmalarını görmüs gibi yoru yapmıslar senden korktular heraldedün gece erkek arkadaşım bende kaldı. gece 1 gibi gelip direkt yattık 8'de de çıktık. sabah üst komşu gördü sorguya çekti. sonra babamı aramış. babamdan cevabını almış. babam buna sizi ilgilendirmez tarzı konuşmuş.
sitede açık otopark geniş ama her daireye 1 araçlık kapalı otopark yapmışlar,benim alt komşumun arabası olmadığı için gelince arkadaşlarım falan onun yerine bırakıyor. bugün eve geldim otopark girişine "HERKES KENDİ ALANINA PARK ETSİN. MİSAFİRİ OLAN KENDİ ARABASINI ÇIKARSIN" yazılmış. yönetici de sabah bana laf eden herif.
ben bu akşam üstü köpeğimi dolaştırmaya çıkardım,çimlerde oynadık falan gayet keyifliyiz sabah tartıştığım adamın eşi,yanında birkaç kişiyle daha banklarda oturup dedikodumu yapıyor. kulağımın duyacağı yükseklikte "sevgilisiymiş...yaaa babası da bişey dememiş...yuh o adam bi de okumuş olacak. ar edep kalmamış..." diye konuşuyorlar.
hiç ses etmedim kafamı çevirdim gittim. ama sinirlerim aşırı derecede bozuldu. bir kez daha olursa ben bu insanlara ne tepki vereceğim? babam ısrarla muhatap olma diyor. ama bir şey demedikçe içim içimi yiyor. taşınmak istiyorum ama ev benim taşınamıyorum.
not:bu arada burası mahalle falan değil bildiğiniz ankaranın sözde elit ama içindeki insanların çoğu leş olan bir sitesi.
sana göre normal olabilir ama toplum hala bunu kaldırabilmis degil burdaki kızlarada ahyran kaldın sanki hergün bekar kızların aynı evde adamlarla yad arkkek arkadaslarına kalmalarını görmüs gibi yoru yapmıslar senden korktular heralde
komsularını yadırgamam bence cok elit yerde oturursun o zaman baska ama komsu iliskileri olan sokak tarzı yerde oturdun mu ille olur böyle seyler apartmanda giren cıkan belli olmuyo diye