- Konu Sahibi sassyassyy
Ya takma kafana boşver ona neymiş sanki . Gene bişey derse de sanane de geç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirdir kardesim nikasiz beraberlikler ne zamandir medeniyet oluyor da babalar da laf diyenlere kiziyor zaman nasil hizla akiyor dün ayiplanan seyler nasil normal sayiliyor aklimda deli sorulaaarr..???? Geri kafalilikmis vay be bende konu acmisim oysaki birde kutlamali bunlari milletin gozune sokmali normal birsey mis gibi colul cocuga da ornek olmali cok geri kaldmm cookkk
Kullanıcı adına bayıldım ehehehSANANE
Konu sahibi siz de aynen böyle diyeceksiniz. Bu ne ahlaksızlık ya, komşuların hayatınızı dikizlediği yetmiyor, bir de gözünüzün önünde dedikodu yapıyorlar utanmadan babaya bile laf söylüyorlar. Babanızı takdir ettim. Herkes böylelerine ağzının payını verecek, yavaş yavaş bitireceğiz bu zihniyeti.
Bidaha karşılaşırsan Ferman Akgül dır dır şarkısını aç dinletdün gece erkek arkadaşım bende kaldı. gece 1 gibi gelip direkt yattık 8'de de çıktık. sabah üst komşu gördü sorguya çekti. sonra babamı aramış. babamdan cevabını almış. babam buna sizi ilgilendirmez tarzı konuşmuş.
sitede açık otopark geniş ama her daireye 1 araçlık kapalı otopark yapmışlar,benim alt komşumun arabası olmadığı için gelince arkadaşlarım falan onun yerine bırakıyor. bugün eve geldim otopark girişine "HERKES KENDİ ALANINA PARK ETSİN. MİSAFİRİ OLAN KENDİ ARABASINI ÇIKARSIN" yazılmış. yönetici de sabah bana laf eden herif.
ben bu akşam üstü köpeğimi dolaştırmaya çıkardım,çimlerde oynadık falan gayet keyifliyiz sabah tartıştığım adamın eşi,yanında birkaç kişiyle daha banklarda oturup dedikodumu yapıyor. kulağımın duyacağı yükseklikte "sevgilisiymiş...yaaa babası da bişey dememiş...yuh o adam bi de okumuş olacak. ar edep kalmamış..." diye konuşuyorlar.
hiç ses etmedim kafamı çevirdim gittim. ama sinirlerim aşırı derecede bozuldu. bir kez daha olursa ben bu insanlara ne tepki vereceğim? babam ısrarla muhatap olma diyor. ama bir şey demedikçe içim içimi yiyor. taşınmak istiyorum ama ev benim taşınamıyorum.
not:bu arada burası mahalle falan değil bildiğiniz ankaranın sözde elit ama içindeki insanların çoğu leş olan bir sitesi.
Söyle ona ötmesin cici kuş diye mi of ne insanlar var yaBu tarz insanlara karşı sessiz kalmak onlara fırsat vermek oluyor. Bende sözde şehir merkezinde bir sitede oturuyorum, apartmanın ses yalıtımı sıkıntılı, öğlen bana kalkıp elektrik süpürgesini kapat artık rahatsız oluyorum dediklerini biliyorum. Bir gün yine eşim evde yok, kuşun mu var dedi, papağanım var dedim. Söyle ona ötmesin cici kuş diye bağırıyor dedi, bir gülesim geldi suratına suratına... En son bir teptim, dedim yeter be, atlamıyorum, zıplamıyorum. Evimi süpürürken, kuşuma bakarken senden devlet izni mi alacağım yahu diye. Şimdi beni görünce yolunu değiştiriyor, bir daha ne geldi, ne de duvar yumrukladı. Babanızın size bir şey demiyorken, utanmadan sizi muhattap alması gerekirken babayı aramak nedir? Neyin ahlak bekçiliğidir bu? Vallahi taşınmayı düşünmeyin, rahatsız olan kendi gider. Orası sizin eviniz, siz onay verdikçe isteyen gider be gelir. Bu kadar basit. Hani böyle ahlak mahlak dedikodusu yaparlarsa gözünüze sokarcasına, dönüp yüzüme konuşun da boşa gitmesin laflar deyin, çıkışın. Tepenize çıkmasınlar. O tatlı canınızı da sıkmayın, değmez böylelerine.
ev sahibi babam daha önce onlar oturuyordu burda. apartmandan içeri yanımda erkekle girsem ters ters bakıyor. erkek arkadaşımı da gündüzleri görüyor spor salonuna falan beraber gittiğimiz oluyor. bu sefer kaldığına şahit olunca adama bir şey oldu kendi kendine hesap sormaya başladı. ailemden vs gizli bir şey yapsam tamam da,bir de dönem içinde beraber yaşama fikrimiz var. adam sanırım bana hayatı zindan edecek o zaman.
Konuyu okur okumaz aynısını düşündüm. Ankara'da hiç duymadım böyle bir şey. Bir de içlerinde yaşasaydım ne yapardım demiş. Ben apartmanda kim oturuyor kim girip çıkıyor bilmiyorum.Arsa sahibi varoşlardir onlar.
baban da çok rahat bir insanmış. neden olursa olsun kızını rahatsız edip taciz ediyorlar ordan sadece takma diyor ağızlarının payını veremiyor gelip. seni sahipsiz görüyorlar tabiki de bunları söylerler daha da söylemeye devam edecekler.
Konu sahibi sen yanlis hatirlamiyorsam yan komsudan sikayetciydin dimi hani su yanlislikla kapini zorlayan cocuk
O konu noldu ?
Bi de gercekten millete ne yaa off belki benim erkek kardesim geliyo o zmn da mi dedikodu yapacaklar