- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.860
- 598
- 32
- Konu Sahibi sassyassyy
-
ev sahibi babam daha önce onlar oturuyordu burda. apartmandan içeri yanımda erkekle girsem ters ters bakıyor. erkek arkadaşımı da gündüzleri görüyor spor salonuna falan beraber gittiğimiz oluyor. bu sefer kaldığına şahit olunca adama bir şey oldu kendi kendine hesap sormaya başladı. ailemden vs gizli bir şey yapsam tamam da,bir de dönem içinde beraber yaşama fikrimiz var. adam sanırım bana hayatı zindan edecek o zaman.
Evi sat başka biyerde al diyecem ama elitmiş güya orasıizmirde nerdeyse hiç böyle şeyler başına gelmez
Ben de ev sahibini arayın o konuşsun diyecektim ev sahibi babanız olmasına rağmen bu ne yüzsüzlük yahu? Hiç tınmayın, babanız madem terslemiş bir daha gelip size öyle laf falan edemez. Ettiğinde de "Pardon siz ne diyorsunuz ya, kendi evimde istediğim kişiyi misafir ederim size hesap verecek değilim." deyin susturun. Ses çıkartmazsanız tepenize biniyorlar, babanızı da yumuşak yüzlü mü bulmuş ne yapmış. Park yeri olayını bilmiyorum ama misafire ayrılmış park yeri dışında park ettirmeyin derim şahsi fikrim.
babamın genel tavrı sakin ya. bana bile takmaaaa diyor o derecesinirlendiyse bile adam anlamamıştır.
bir daha olursa cidden babamı dinlemeyip cevabını vericem. park yeri konusunda alt komşu izin verdiği için koyuyoruz ama sanırım koymasak daha iyi olacak.
Konuyla alakasız ama yasamkent güzeldir severm eski sevgi anne barinagndaki köpuslerede besleme yapmayı unutmayalmyaşamkentte bir site direkt isim vermeyeyim.
aynı muhitteyiz hiç denk gelmedim bu tarz insanlara belki dikkat çekmiş olabilirsiniz. Ya da ne biliyim Cidden işi gücü olmayan boş insanlara siz denk gelmiş olabilirsiniz. Hiççç takılmayın Alsınlar çekirdeklerini sizi takip ededursunlar
Bu tarz insanlara karşı sessiz kalmak onlara fırsat vermek oluyor. Bende sözde şehir merkezinde bir sitede oturuyorum, apartmanın ses yalıtımı sıkıntılı, öğlen bana kalkıp elektrik süpürgesini kapat artık rahatsız oluyorum dediklerini biliyorum. Bir gün yine eşim evde yok, kuşun mu var dedi, papağanım var dedim. Söyle ona ötmesin cici kuş diye bağırıyor dedi, bir gülesim geldi suratına suratına... En son bir teptim, dedim yeter be, atlamıyorum, zıplamıyorum. Evimi süpürürken, kuşuma bakarken senden devlet izni mi alacağım yahu diye. Şimdi beni görünce yolunu değiştiriyor, bir daha ne geldi, ne de duvar yumrukladı. Babanızın size bir şey demiyorken, utanmadan sizi muhattap alması gerekirken babayı aramak nedir? Neyin ahlak bekçiliğidir bu? Vallahi taşınmayı düşünmeyin, rahatsız olan kendi gider. Orası sizin eviniz, siz onay verdikçe isteyen gider be gelir. Bu kadar basit. Hani böyle ahlak mahlak dedikodusu yaparlarsa gözünüze sokarcasına, dönüp yüzüme konuşun da boşa gitmesin laflar deyin, çıkışın. Tepenize çıkmasınlar. O tatlı canınızı da sıkmayın, değmez böylelerine.
İmam nikahlıyız sana ne kocam o benim deev sahibi babam daha önce onlar oturuyordu burda. apartmandan içeri yanımda erkekle girsem ters ters bakıyor. erkek arkadaşımı da gündüzleri görüyor spor salonuna falan beraber gittiğimiz oluyor. bu sefer kaldığına şahit olunca adama bir şey oldu kendi kendine hesap sormaya başladı. ailemden vs gizli bir şey yapsam tamam da,bir de dönem içinde beraber yaşama fikrimiz var. adam sanırım bana hayatı zindan edecek o zaman.
Evinize nasıl girip çıktığınız kimseyi ilgilendirmez, size yaptırımları da olamaz.aileniz sizi destekliyorken onlara şey yemek düşer. Üstünüze çok geldilerse ağızlarının payını vermeyi ihmal etmeyin. Kudursun otursunlar. Bu site hangi site bilmiyorum benzer çevrede oturuyoruz, komşularım kim tanımıyorum bile. Muhattap olmayın toplantılara da gitmeyin. Gerekirse onlar ulaşıyormuş zaten. zamanla başka oyuncak bulurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?