Erkek arkadaşımın beğendiği video

neyapmaliyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
279
127
103
24
5 aydır devam eden güzel bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Sevildigimi her daim hissettiriyor. Uzak mesafe ilişkisi içerisindeyiz. Her neyse erkek arkadaşım bana daha önce bir ilişkisi olmadığını ciddi birisiyle görüşmediğini söylemişti. Instagram da gezerken bu videoyu beğendiğini gördüm. neden bu videoyu beğendiğini sorduğumda hatırlamadığını o niyetle beğenmediğini ilki olduğumu söyledi ama halihazır bir ilişki içindeyken bu videonun beğenilmesi beni mahvetti. Regl dönemindeyim ayrıca kulak zarı ameliyatı oldum yataktan çıkamıyorum bu sebeplerden dolayı mı duygusal davrandım bilemiyorum. Kendimi çok kötü hissettim. Fikirlerinizi alabilir miyim. Ben bu videoda birisine aşık olduğunu ve unutamadığını sezdim ( daha önce de buna benzer bir video begenmisti ilk aşklar unutulmaz diye sorduğumda ilk aşkım sensin demişti )

2 taraflı bakıyorum şuan olaya,

Kötü tarafından bakarsam, haklı olabilirsin

İyi tarafından bakarsam, bazen insanlar (yaşınız kaç bilmiyorum) takipçi/etkileşim olsun diye akışta çıkan her şeyi beğeniyor- imiş. Böylelikle görünürlük artıyor.

Yine de beklemede kal 👀

e kimseyle cikmadim demis, birine asik olmadim dememis ki. ne yapsin adam agac kavugunda seninle tanismayi mi beklesin?
buna mi yikildin? allah baska dert vermesij
videoyu beyenen 212.000 insan neyini begendiyse seninki de onu beğenmiştir.
cok sacma sapan şeyleri dert edinmeye yer ariyorsunuz bence

e kimseyle cikmadim demis, birine asik olmadim dememis ki. ne yapsin adam agac kavugunda seninle tanismayi mi beklesin?
buna mi yikildin? allah baska dert vermesij
videoyu beyenen 212.000 insan neyini begendiyse seninki de onu beğenmiştir.
cok sacma sapan şeyleri dert edinmeye yer ariyorsunuz bence
Haklısınız ama demek ki onu unutamamis ki bunu beğeniyor başkası aklındaysa onun hayatında yerim yok olmamalı demek ki unutturamadim

5 aydır devam eden güzel bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Sevildigimi her daim hissettiriyor. Uzak mesafe ilişkisi içerisindeyiz. Her neyse erkek arkadaşım bana daha önce bir ilişkisi olmadığını ciddi birisiyle görüşmediğini söylemişti. Instagram da gezerken bu videoyu beğendiğini gördüm. neden bu videoyu beğendiğini sorduğumda hatırlamadığını o niyetle beğenmediğini ilki olduğumu söyledi ama halihazır bir ilişki içindeyken bu videonun beğenilmesi beni mahvetti. Regl dönemindeyim ayrıca kulak zarı ameliyatı oldum yataktan çıkamıyorum bu sebeplerden dolayı mı duygusal davrandım bilemiyorum. Kendimi çok kötü hissettim. Fikirlerinizi alabilir miyim. Ben bu videoda birisine aşık olduğunu ve unutamadığını sezdim ( daha önce de buna benzer bir video begenmisti ilk aşklar unutulmaz diye sorduğumda ilk aşkım sensin demişti )

Kendimi sizin yerinize koydum. Maalesef huzursuz eden birşey sezdim. Kadınlar hislerinde hiç yanılmaz bence. Şüphe tek gerçektir derler ya. Aynen öyle. Sizinle mutsuz demiyorum bakın. İllaki mutludur huzurludur ama geçmişte bırakmak zorunda olduğu birşeyler var sanırım. Geçmiş henüz geçmemiş gibi.

Kendimi sizin yerinize koydum. Maalesef huzursuz eden birşey sezdim. Kadınlar hislerinde hiç yanılmaz bence. Şüphe tek gerçektir derler ya. Aynen öyle. Sizinle mutsuz demiyorum bakın. İllaki mutludur huzurludur ama geçmişte bırakmak zorunda olduğu birşeyler var sanırım. Geçmiş henüz geçmemiş gibi.
Çok teşekkür ederim empati yaptığınız için beni anladığıniz için kalbim çok acıyor ağlamaktan dikişlerim ağrıdı

İlki olabilirsiniz ama belki geçmişte aşamadığı, olayın sadece sohbette kaldığı sevgili olamadığı biri vardır. Ya da mesela nasıl hiç aldatılmamış biri, aldatılma ile ilgili bir gönderi hoşuna gittiği için (mizahi-ders verici video) beğenirse onun da o tarz bir şey olabilir.

Sizce bitirmelimiyim kalbim çok acıyor içeriğine bakmadım adamın konuşma tarzı hoşuma gitti dedi inanmadım tabi ama çok kötü hissediyorum 🥺
Uzak mesafe ilişkisi dediğin için mesajla değil de telefonla konuşarak neler hissettiğini söyle. Eğer unutamadığın biri varsa ben devam edemem de. Tabi sen bilirsin ama zor bir durum iki taraf için de. Sen içinden nasıl geliyorsa canın ne istiyorsa onu yap. Kimse senden daha önemli değil. Ciddi ciddi konuşun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama dediğim gibi karşı taraftakinin unutamadığı biri varsa hiç unutmayacaktır

İlki olabilirsiniz ama belki geçmişte aşamadığı, olayın sadece sohbette kaldığı sevgili olamadığı biri vardır. Ya da mesela nasıl hiç aldatılmamış biri, aldatılma ile ilgili bir gönderi hoşuna gittiği için (mizahi-ders verici video) beğenirse onun da o tarz bir şey olabilir.
Unutamadığı biri var muhakkak😢 sizce ne yapmaliyim

Haklısınız ama demek ki onu unutamamis ki bunu beğeniyor başkası aklındaysa onun hayatında yerim yok olmamalı demek ki unutturamadim
eeee sen de bu adamdan ayrildiktan sonra onu yuzde yuz unutamayabilirsin, bazen aklina mutlu anılarınız gelebilir. ne yapacaksin kendini manastira kapatip bakire rahibeler gibi dünyadan elini etegini cekecek misin?
ne arabesk bir bakis acisi ya.
he evet yerin yok hayatinda fi tarihinde sevmis kavusamamis. bir ömür mutlu olmaya hakki yok kimsenin 🧿🧿🧿 mukemmel bir kafa
benim hayatim romantik film gibi kimler geldi kimler gecti, gençliğimi tadini çıkara çıkara yaşadım. tabii ki anılarımı unutmadim, bazen bir olayda aklima gelir beni gulumsetir. ama hayatimdaki insan ruh eşim, kimseyi onun tirnagina degismem. ayni sekilde ben onu buldugumda otuzlarinin basindaydi. merak edip de sormadim - tek bir sevgilisinden haberim var sadece . eminim hayatina baska insanlar gitip cikmistir ama umrumda bile degil. sonucta hayatinin sonuna kadar birlikte olmayi planladığı insan benim. neden aşkimizin tadini çıkarmak varken gecmisin gölgesinde yasayalim ki?

Unutamadığı biri var muhakkak😢 sizce ne yapmaliyim
Benim tanıdığım bir erkek vardı devamlı melankolik takılırdı, Kuzey Güney dizisinde bu kardeşlerden biri aldatıldığı için elinde çiçek bekliyordu ya o fotoğrafı profil fotoğrafı yapıyordu. Böyle aldatılma-eski sevgili ile ilgili gönderiler beğenirdi. Ama sorsan iki tane konuştuğu kız olmuş öyle uzun ilişki falan yapmamış. Duygusal, melankolik biri de olabilir. Kesin diyemeyiz sen de bence kesin gözüyle bakmamalısın.

Kadınlar hislerinde yanılmıyorsa neden bu kadar yanlış ilişki, evlilik var ortada? Madem bu kadar mükemmeliz his konusunda işe yaramaz adamları sevgili, eş diye hayatlarımıza sokmak yerine anında fark edip şutlamamız lazım. Bu his olayı çok abartılıyor.
Biri beğendiğim videoya kadar hesap sorsa ben soğurdum kendisinden.
Sevgiliniz kaç yaşında bilmiyorum ama sevgilisi, sevdiği biri olmuştur, olmaması zor. Ben kendimle alakası olmayan paylaşımları da beğeniyorum, bunun hesabını kaç yıllık eşime de vermem yani. Ne boğucu durumlar. Bunun için dikişleriniz ağrıyacak kadar ağlamaniz çok sağlıksız bu arada.

Son düzenleme:
Kadınlar hislerinde yanılmıyorsa neden bu kadar yanlış ilişki, evlilik var ortada? Madem bu kadar mükemmeliz his konusunda işe yaramaz adamları sevgili, eş diye hayatlarımıza sokmak yerine anında fark edip şutlamamız lazım. Bu his olayı çok abartılıyor.
Biri beğendiğim videoya kadar hesap sorsa ben soğurdum kendisinden.
Sevgiliniz kaç yaşında bilmiyorum ama sevgilisi, sevdiği biri olmuştur, olmaması zor. Ben kendimle alakası olmayan paylaşımları da beğeniyorum, bunun hesabını kaç yıllık eşime de vermem yani. Ne boğucu durumlar. Bunun için dikişleriniz ağrıyacak kadar ağlamaniz çok sağlıksız bu arada.
Biz de medyum değiliz tabi 😅ama karşındaki bir insanın hareketi bir şeyler hissettiriyor örnekteki gibi. Bazen de bile bile göz yumuyoruz sevdiğimizden.

Çok teşekkür ederim empati yaptığınız için beni anladığıniz için kalbim çok acıyor ağlamaktan dikişlerim ağrıdı
Ama ilişkiniz 5 aylık. Daha çok yeni. Yıllarınızı vermemişsiniz henüz. Çok da yıpratmayın kendinizi ya. Şuan sizinle beraber olmak istediği için sizinle. Ona zaman tanıyın. 5 ay çok kısa bir süre.

Biz de medyum değiliz tabi 😅ama karşındaki bir insanın hareketi bir şeyler hissettiriyor örnekteki gibi. Bazen de bile bile göz yumuyoruz sevdiğimizden.
Müneccimlik değil de kadelar hislerinde yanılmaz varlıkların çok daha doğru tercihler yapması gerekiyor diye düşünüyorum. 😁 hissedip göz yumduktan sonra da neyleyim öyle hissi.

Back