- 19 Eylül 2022
- 20
- -38
- 27
- Konu Sahibi herhangibiri986
3 yıl siyahi biriyle ilişkim oldu. Şuan ben 25 o 35 yaşında. Belki beni yargılayacaksınız ama gerçekten zor bir dönemden geçiyorum ve birilerinin fikirlerine ihtiyacım var. Başlarda istemediğim ve beğenmediğim biriydi. Neden birlikte oldun diyeceksiniz çünkü ben üniversite okurken ailem bana maddi açıdan destek sağlamıyordu, çok zor günler geçirdim çoğu zaman aç kaldım. O sıralar çalışamadım da okuyordum ve cesaretim yoktu. Sonra erkek arkadaşımla tanıştığımda her şey bir anda değişti. İlk 2 sene her şey güzelken o sürede cinselliği evlilikten sonra düşündüğümü ona söyledim ve onun için çok zor olmasına rağmen kabul etti. Bana çok yoğun ilgi gösterirdi, zor zamanlarımda hep yanımda olurdu maddi ve manevi açıdan. Fakat ilişkimiz evlilik üzerine kuruluydu, ben okul bitince ona evleneceğimi söylemiştim, bekledi. Fakat sonunda ailemin onu beğenmeyeceği ve istemeyeceği korkusuyla 3 yılın sonunda ailem seni istemiyor dedim ve ayrıldık. Çok üzüldü ve araya başka bir kız girdi. O hayatına devam etmeye çalışıyorken ben kendimi onsuz ölecek gibi hissettim sanki boşluktaydım. Hem ev kiram gelmişti hem de benimle ilgilenen, seven biri yoktu. Arada konuşuyorduk ben evine gittim ve ağladım tekrar beraber olalım diyerek kızı silmesini istedim, sildi. Sevgilimin hataları da oldu. İlişkiye devam etmemize rağmen bazı kızlar eklemiş bir kızın numarasını almış. Bunları öğrenince ona olan güvenim sarsıldı. Kavga edip ağlayıp ayrıldım. Fakat olmadı yine iletişim halindeydik hep pişman olduğunu ve düzelteceğini söylerdi ben inanmadım. Sonra ofis açmaya karar verdi ve beni de patron yapacağını söyledi. İlklerde kabul ettim fakat hala güvenmiyordum. Son zamanlarda sosyal medyadan beğendiğim biri yazdı zengindi ve yakışıklıydı. Sevgilime onu istemediğimi söyleyip bu kişiyle konuşmaya başladım, bana hata yaptığımı geleceğimi düşünmem gerektiğini ve birlikte çalışalım diye ısrar etti. Ben beğendiğim kişiyi tercih ettim ama onun da niyeti cinsellikmiş. Olmadı ve yine sevgilime döndüm, yine kabul etti son şansım olduğunu söyledi. O da hayatına başkasını almış cinsellik yaşamış. Onu benim için bırakmak istiyor şuan konuşuyorlar. Bana şart koştu ya aileme ondan bahsedeceğimi ya da cinsellik istediğini söyledi. Ben hala ailemi düşünüyorum erkeklere güvenim kalmadı sevgilimle evlenirsem mutlu olabilir miyim bilmiyorum sonuçta çok beğenmediğim biri ama maddi ve manevi açıdan yanımda olacağını düşünüyorum. Ofiste yine beni patron yapacağını söyledi ve şuan çalışma iznine ihtiyacım var ve ev kiram bitiyor. Ailem iş bulup çalışmamı ve para vermeyeceklerini söylüyor. Fakat çok az zamanım kaldı iş de hemen bulunmuyor. Bağımlı olmuşum resmen ondan ayrılınca her şey bitecekmiş gibi geliyor sizce şartlarını kabul edip devam etmeli miyim, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Okuduğunuz için teşekkürler.