Erkek arkadaşımın Babasının Üç gün sonra ölüm Yıldönümü. Onu nasıl teselli edeceğim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askmm

Ziyaretçi
kızlar sizden yardım istiyorum
erkek arkadaşımın babası 30 mayıs 2007 de wefat etti ve 3 gün sonra 2. senesi olcak erkek arkadaşım çok kötü ve ben onu teselli edecek kelime bulamıyorum ne yapayım ne diyebilirim ona bende çok üzülüyorum

canım..cok düşüncelisin gerçekten..ama sanırım bu durumu teselli etcek bişey yk..ne bi söz ne bi davranıs..

Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun... :Saruboceq:

Yapabileceğin tek şey acısını paylaşmak, onu da yapıyorsun belli ki.

Allah sabır versin Canım...

sağolun teşekkür ederm Allah askıma sabırlar versn artk nasıl teselli edicem ama blmyorum

Teselli etme sadece yanında olduğunu bilsin...
Ben teselli etmeye karşıyım.Çünkü bazı insanlar tesalli edeyim derken karşısındakini daha çok üzüyorlar..
3 hafta önce dedem vefat etti.Babannem perişan ağlıyor.Allahım bana ve çocuklarıma sabır ver diyor sürekli..Biride gelmiş teselli ediyor sen bırak çocuklarını onların evi var barkı var kendine üzül..Onlar evlerine gidecek sen yalnız kalacaksınn..Teselli ediyor aklınca..Ama çıkar tabancayı vur olsun bitsin..Yada gelirler sarılırlar oda kötüdür.Teselli etmek için sarılmayın daha kötü yapıyor insanı.Bunları yaşadığım için anlatıyorum..

Sadece yanında ol ona yeter..

Bunun tesellisi olmaz ki canım ya, eminim elinden geleni zaten yapıyorsundur.
Allah rahmet eylesin, bu durumda çok fazla yapılacak bir şey yok zaten.
En fazla dikkatini dağıtmaya çalışabilirsin, olmadı ölümden, yokluğundan bahsetmek yerine babasıyla ilgili güzel hatıralarını anımsamasını, konuşulacaksa bu tip şeylerden konuşmasını sağlayabilirsin.

oncelıkle allah rhmet eylesin ama sunu soylım bazen tesellı etmek işe yaramıyor
sadece yanında olduğunu hissettri yeterlı

sadece en büyük acılarında yanında olduğunu ve hep olacağını hissettir bu ona yeter...

evet hep yanındayım zaten onun yazık kıyamam çalışamıyor bile senağlama

Back
X