Erkek arkadasimin annesi.....

valla kusura bakmayında anne haklı..hiçte öyle bencil falanda değil..elbette oğlunun okulu bitirp para kazanacagı günü bekliyor..sçz nişan vs bunlar için erkenmiş okuduguna göre..
aceleniz neki allah aşkına...
zaten aileler tanışablr demiş annesi daha niye trplere girdnki böyle?
iyice uzaklaştırmşssınız kendiniz..

seni komşulara falan neden tanıştırıyolar bunu anlamadım bu bir, ikincisi senin tabirinle "ad koymadan" memleketlerine gidip 3 gün annesinde nasıl kaldın, bu tarz hareketler ilerde zaten yüzüne vurulurdu, belliki oğlanda sünepe yoluna bak tatlım

canım sizi ayırmayı kafaya koymuş bi kadın varsa karşında ve sevgilinde sünepeyse parmağındaki yüzükte mucize değil neticede, çıkarılabilir

arkadaşım bu senin hayatın elbet sen daha iyi kararlar vereceksindir ama sen şu an sevgilin barışalım dese barışacak durumdasın.bence yapma hayatına başka türlü yöön ver.emin ol hiç bişey değişmiyo.yaşadıklarımdan biiiliyorum böyle birbirine düşkün anne oğul hep öyle devam ediyo.ilerde daha büyük sıkıntılar çekersin.yol yakınken sil.kaderini kendin çizeceksin....

cocuk türkiye de mi yani,sen yanina getirmeyi planiyorsun
cocugun yasi 25 sanirim üniversite okuyor,simdi söyle bir düsünsene sne herseyi kendin planiyorsunda onlar
bu planinin neresinde,türkiyede üniversite okumus insanin yurt disinda ne isi olur,
adam belki sinavalra girip memur olacak.
türkiyede okdugu ne ise yurt disinda gecerli degil biliyorsundur..bence ailece baska planlari var..

Hayir biz eks diyim artik erkek arkadasimla düsünmüyorduk. Annesinin olumsuz yaklasimindan sonra, iste bahsettigim seyler ve daha fazlasi üstüme cökünce heveslendim... Ya sizde haklisiniz belki bir bayanin bu kadar acik olmasi onu erkek tarafina 'kolay is' gibi gözüke bilir ama bilmiyorum... Ben icli disli olmayi hic bir zaman istemedim. eks erkek arkadasim beni götürdü... tabi bende biraz irade olsaydi gitmezdim ama ufaktimda... Ayrica annesi beni hep sorardi o benim kizim verdi, ( tek oglu var ) iste o benim oglumun kiz arkadasi degil benim KIZIM derdi hani nerede o kizin dedigin kisi??? Bende tabii inandim samimiyetine... Evet pesine de düsmedi öyle kaldi ve ben sadece mesele buymus gibi ayrilmadim yani öyle gerekti...

Annesi annemle tanisti telefonda görüstüler yaa anneme bile kendi kizim gibi görüyorum laflari falan etti hep güzel seyler dedi ki hep güzel seyler gecti... Bu birden bireee hanim aga hallerine sadece akil fikir erdiremedim.. Yaa kizlar... Erkek arkadasim bana ceviz kiriyor veriyor beraber yiyoruz sonra iste aradan 10 dakka falan geciyor anneside de götürüyor ertesi gün erkek arkadasim yanina gelip gülerek biliyormusun dün annem '' HELE SÛKÛR'' beni hatirladin dedi...Galiba seni kiskaniyor dedi... Ben gülümsedim sadece yani birsey demek istemedim... Anlayacagin triplere girmis... Evet kaynasma iliskimi yipratti.

Yasadgimiz toplumda ne kadar feodal degilim desekte, eskiler adetine usülüne göre yapilmasni isterler. Yani bir tanisma acikcasi olmazdi KI TANISMA ( OLABILIR) kelimesiyle söylendi bana.. Yani olmaya da bilirde .... Ya bilmiyorum anlamiyorum neden böyle oldu? :/ Evet aslinda sizin yorumlarinizi okudugumda göremedigim bazi seyleri görmeye basladim..

Canim ben anladim. Eger isimiz bozulsaydi hic kimse onlari suclu bulmayacakti cünkü bana AHIM SAHIM hürmet etti karsilarinda... Valla benim aklma bu geliyor.. Tabii bu fesatlik ama yani bana baska imkan vermiyor.. Kalmak istememistim zaten :/ Erkek arkadasim zorladi.... dedigim gibi irademi koruyabilirdim..

Ozaman öyleydim... Bazi seyler oturdu bazi seyleri fark ettim ve cok kizginim... Ve asla affetmeyecegime inaniyorum... Insan burukluk yasiyor ama bunun üstesinden gelmeliyim yoksa ileride daha kötü ve daha üzüce seyler olabilir yani aramizda ''birsey yokken'' annesi böyle kiskaniyorsa evlendigimde kesin sacimi basimi yollar... :))) Evet yol yakinken döndüm.

Ben yurtdisindayim o turkiyede. Belki getirirdim diye düsünüyordum yani kararlastirmamistik... Ya ben erkek arkadasimla bunlari konusuyordum.. Zaten beni ilgilendiren o anasi veya baska birisi degil.. biz bu konulari dedigim gibi konusuyorduk bazen onayliyorduk bazende onay vermiyorduk karisik yani... valla profesør olan bile gidiyor... Evet ailenin baska bir plana var. Oglu turkiyede okuyacak, memur olacak tr de yasiyacak galiba artik? Iyi artik istedigi kadar yasasin :)))))

canim prof. olanda geliyorda gelenler kendi meslekleri adina birsey yapiyordur...
ben de yurt disinda okuyorum,okulu bitir gel hicbir sey yapamiyorsun ki,sayilmiyor birseye
sahsen ben kiz ya da erkek öyle gelmelerine karsiyim o kadr sene okuyacak edecek,gelip burda ne is yapacak dil yok birsey yok
yani herkes önce kendi hayatini düsünecek...tabiki önce can sonra canan....insan kendi hayatinda eline birsey almazsa ya da sartlari iyi olmazsa
adim atamiyor senin durumumun iyi olmasi önemli degil,hersey para da degil belki kariyer yapmak istiyor belki farkli penceren bakiyorlar,
yani bende anne olsam cocugumun böyle birsey yapmasini istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…