cnm benım sen kac yasındasın merak ettım.? bak benım durummla senınkı aynı ama bı farklabenımde erkek arkadasım 3 yıllık we o okulu bıtırdı benımde bu son senem. erkek arkadasım bana hep gel bıze gıdelım tanıs dedı ama ben hıc gıtmedımkı ewlendıgımızde tartısırz ws olursa bana 'bak bu kız zaten aılesıne soylemedn bıze gelmıst' demesın dıe. sonucta ınsan oglu nekadar ıyı olsada dıebılır yani hep bunu dusunup gıtmedım. suan sewgılım hala kpss ye calısıo isi yok ama annesıyle bırlıkte her tlfnda konustugumuzda bu yaz nısanlayalım sızı dıolar. ama ben ıstemıorum cunku onun askerlıgı bıle yok, ısı yok ,ewı yok ws ws ws aılem onun neyıne guwenıpte tamam dıcekkı ? dusun bu arada ben 22 yasındayım sewgılım 24. ben dıorum barı kpss kaznmıs olsan tamam bı nebze ama yok ıste. soz falan sonrada yaparsınız suan sart degıl kı. annesın oglum bana ew alacak demesı cok tuhafıma gıttı ama tanımadıgım ıcın bısey dıemıcm cnm. her zaman mesafenı koru mustakbel kaynananla. sonra sorun yasamamk ıcın.
Ben 19 yasindayim. Canim ikimizinde ekonomik durumu gayet iyi yani síkíntísíz... Benim dururmum cok iyi ... O yüzden böyle rahatim. Canim gitme, sakin ha da yüz verme bak capcanli örnek karsinda... aklina gelmeyecek kurnazliklar var.. ARamizda öyle resmi birsey bile yok annesi ogluma iyi davraniyormusun gibi sorguluyor. salla gitsin is olmayana kadar sen bir hicsin.
beni memleketeine götürdü 3 gun annesinde kaldım demissin. iyide ortada ciddi bişey yok söz yok nişan yok niye boyle yaptınız. ben bu durumlara karşıyım ortada resmiyete dökülmeyen bişeyler varsa gitmeyin tanışmayın ailesiyle. yapmayın bu yanlışı arkadaşlar. sonra siz kötü olursunuz ortada yuzuk yok kız ailemizin içine kadar girdi vs gibi sözlere maruz kalırsınız. hoş değil
Ben 19 yasindayim. Canim ikimizinde ekonomik durumu gayet iyi yani síkíntísíz... Benim dururmum cok iyi ... O yüzden böyle rahatim. Canim gitme, sakin ha da yüz verme bak capcanli örnek karsinda... aklina gelmeyecek kurnazliklar var.. ARamizda öyle resmi birsey bile yok annesi ogluma iyi davraniyormusun gibi sorguluyor. salla gitsin is olmayana kadar sen bir hicsin.
Sen uni. okuyo musun merak ettim :26:
19 yaşındasın, tabikide hayat senin ama işi ciddiyete bindirmek için çok erken değil mi?
erkek arkadaşının annesine söz geçirme niyetiyle arada resmiyet olmasını istemişsin..fakat ikinizde mesleklerinizi eline alıp, aradan askerliği çıkarıp, bir süre çalışarak herşeyi kendiniz yaparak evlenseydiniz, asıl söz sahibi olmama kısmı o durumda olur diye düşünüyorum. Kendimden örnek vermem gerekirse, 27 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır çalışıyorum ve düğünüm 7 ay sonra..bu kadar beledim çünkü; herşeyi kendimiz çalışarak, didinerek yaptık ve yapıyoruz..Ben biraz evlilik konusunda gençlerin maddi ve manevi olarak kendisini hazırladığı zamanda olması taraftarıyım..herşeyi kendimiz yaptığımız için, evlilik süreci içinde bir tane bile sorun yaşamadım:) çünkü iğnesine kadar bizim yaptığımız şeye kimse ses çıkaramaz..
Ayrıca bana ilginç gelen ikinci konu da; 19 yaşında ve okulun bitmeden ailen nasıl sözlenmene izin verebiliyor ki? sözlü yahut nişanlı olmak büyük bir sorumluluk..sadece yukarıda açıkladığım maddi kısımlar değil, kendi üniversite çağımı ve 19 yaşımı düşündümde, ya sorun bendeydi geç olgunlaştım, ya da bizlerden sonraki nesil bir şeyleri çok çabuk tüketiyor..
Hakkında hayırlısı olsun, sevgiler..
bence bu kadar pasif kalan birinden ayrilmaniz iyi olmus...
ben cok sevsem kiz arkadasim soz istese, ailem hemen olmasin dese en azindan kiz arkadasima yuzuk alir simdilik kendi aramizda falan takalim derdim mesela...
onu da dememis...
Ana kuzusu adamdan uzak duracaksın canım,ondan bir yol olmaz..Benım de 1 yıllık bir ilişkim olmustu eskıden ..Anasıyla tanısınca senınkı gıbı bizi ayırmıstı ..War ya aglaya aglaya ayrılmıstık ,hala da beddualar ederım..Ben mutlu yuwamı kurdum hayatım güzel ,pekı ya oglu??Daha ewlenmedı bıle ,çunkı benım yerıme kımseyı koyamdı..Erkek arkadasın kac yasında??Daha ufaksa ,cook gec pişman olacaktır..Üzülme,böyle bır ılıskıde barıssan sözlensen ne olur ,anası aynı kısı olduktan sonra..
yüzük var.. bana hediye edeli 1 sene oldu... ama fark etmiyorki.. ne biliyim... baksana erkek arkadasimda ne yapacagini bilememis öylece kaldi hersey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?