2yıllk bi birliktelik var bence koly bitmemeliydi ve adının konması daha güzel olurdu
Okul bitmeden söz,nişan istememeleri bana da makul geldi açıkçası....Asıl siz kız tarafı olarak bunu istemelisiniz.Önce bir mesleğini eline alsın....
canım senin durumun:'' tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok'' olmuş...
sevgilinin annesini sevmemişsin,onunda senin sevmediğini hissetmişsin,sevgiline ayrılmak istedğini söylemişsin ve hiç itiraz etmemiş...
yani sevgilinin ve annesinin hayatı gayet normal gidiyor,yani seni hayatlarından çıkarma konusunda zorluk yaşamamışlar.
bırak,umursama artık,yoluna bak...
bu saatten sonra bu çocuk sana dönse ne olur?
herşeyi çok çabuk sindirdiğine göre döneceğini sanmam fakat dönersede sen kabul etme.
herkes hayatından memnun gözüküyor,sende düzenini kur.
ortada bi yanlış varsa illaki pişmanlığını çekerler boşver
Canim cok haklisin ben sindirmeye hazirim cunku 2 sene emek vermisim bu iliskiye... Ben gururumu cok kez yerler altina almisim.. Ama bu sefer gidip-geliyorum.. hani hem diyorum ki artik bitti gitti hemde bir umut varmi acaba diye düsünüp kaliyorum... Hic itiraz etmedi. hic. o cok kaypak sanki, hem bana olur falan dedi güzel olur dedi ( ki umursuyor anlamina gelyor) hemde böyle bir cevap alinca tamam ozaman diyor. yani anlaymadim onu ama annesiyle konustuklari etkilemis bayagi. Evet ama yazik ettiler iste bana.. bir bencillik yüzünden... off....
Merhaba, Erkek Arkadaşınızın Annesinin Düşünceleri Çok Mantıklı..
Bırakın Okulu, Ben Askerden Önce Yüzük Takılmasını da Uygun Görmüyorum..
2 Yıl Dediğin Nedir ki ?
İnsanlar Kaç Sene Görüşüp Başkasıyla Evleniyor..
Hayat Bu..
Zamanın Ne Getireceği Belli Olmaz..
Siz de Üzülmeyin Artık..
Mutluluklar..
canım bak sakın yanlış anlama bu dediğimi ama sen gidip kalmışın sevdiğinide biliyor daha şimdiden böyle olursan hiçkimseye sözün geçmez bunu böyle bil ayrıca kadın resmen seni çantada keklik görüyor neyaparsa yapsın senin he diyeceğini oğlunsuzz olamayacağını düşünüyor bundan emin ol cnm o kadından sana size hayır gelmez ayrıca memleketi demişin büyük ihtmal küçük yer orası ve küçük yerlerde bu davranışın hiç hoş karşılanmaz zatençoğu dul kadın oğlunu paylaşma fikri iyi gelmez el kızına kaptırmamak için uğraşır(sanki el kızı alıp götürüyor ) bide sen kalmışın kadın daha çok konuşacak ayrıca anladığım kadarıyla sevgilinde seni onu herhaliyle kabulleneceğin fikrine alışmış gibi ne olacak biliyor musun sen biryerde dank edip ayrılıcan sevgilin 1 gün sonra sonrakinde 2 gün sonra gelecek demek istediğimi anladın mı bilmiyorum
buarada tekrar söylüyorum kesinlikle yanlış anlama küçük yerde bunlar böyledir....kız herşekilde gelecek ne gerek var dediğini yapmaya önce ben düze çıkıyım el kızı beklesin.... yatıya falan gitmen araya mesafe koymaman çok çok çok çok büyük hata
bence sen şükretmelisin haline...
bu kadar değişken,herkesin fikrinden etkilenen biriyle evlilik hayatını düşün_?
muhtemelen evliliği 3 kişi yaşayacaktınız...sen,eşin ve annesi...
sen en başında katlanamamışsın,bir ömür nasıl geçsin peki böyle?
ayrılmanız inan senin için hayırlı olmuş...çünkü nedense erkek arkadaşın bana çok soyut bi tip geldi...
ha var ha yok...
inan böyle insanlarla geçinmek daha zor.o yüzden iyiye yor ve pişman oldum diye dönmeye kalkarsa gözlerinin önüne evlenince nasıl olacağım hayalini getir.
hemen vazgeçersin
bence sen şükretmelisin haline...
bu kadar değişken,herkesin fikrinden etkilenen biriyle evlilik hayatını düşün_?
muhtemelen evliliği 3 kişi yaşayacaktınız...sen,eşin ve annesi...
sen en başında katlanamamışsın,bir ömür nasıl geçsin peki böyle?
ayrılmanız inan senin için hayırlı olmuş...çünkü nedense erkek arkadaşın bana çok soyut bi tip geldi...
ha var ha yok...
inan böyle insanlarla geçinmek daha zor.o yüzden iyiye yor ve pişman oldum diye dönmeye kalkarsa gözlerinin önüne evlenince nasıl olacağım hayalini getir.
hemen vazgeçersin
benimde 19 yaşında oğlum var bende okul ve askerlik bitmeden ve düzgün bir iş sahibi olmadan söz,nişan düşünmem...bu işler hadi bir yüzük takalım sonrası Allaha emanet demekle olmaz...bir iş resmiyete döküldü mü çok uzatmadan bitirilmeli...acele etmenin manası yok kadın öğrenci çocuğunu niye sözlesin..benim için oğlumun sözlüsü benim gelinimdir elim ve gözüm üzerindedir biran öncede toparlayıp almak isterim....erkek arkadaşının annesi de sanıyorum byle düşünmüştür kadına da oğluna da kızma sende acele etme bu bozulmuş olabilir ama tekrar sevecek olursan asıl ağırdan alan sen ol...unutma kaçan kovalanır
benimde 19 yaşında oğlum var bende okul ve askerlik bitmeden ve düzgün bir iş sahibi olmadan söz,nişan düşünmem...bu işler hadi bir yüzük takalım sonrası Allaha emanet demekle olmaz...bir iş resmiyete döküldü mü çok uzatmadan bitirilmeli...acele etmenin manası yok kadın öğrenci çocuğunu niye sözlesin..benim için oğlumun sözlüsü benim gelinimdir elim ve gözüm üzerindedir biran öncede toparlayıp almak isterim....erkek arkadaşının annesi de sanıyorum byle düşünmüştür kadına da oğluna da kızma sende acele etme bu bozulmuş olabilir ama tekrar sevecek olursan asıl ağırdan alan sen ol...unutma kaçan kovalanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?