Erkek arkadasimin annesi.....

Bircan62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
28
0
36
İstanbul
Merhaba kizlar, aslinda pek cesaret edip acamadigim bir konu bu cunku kendimi ezik hissediyorum ama yinede sizinle paylasmak istiyorum...

yaklasik 2 senedir cikiyordum erkek arkadasimla, beni 2 kere ailesine tanitmaya götürdü. ilk gittigimde teyzesi annesinden daha samimi daha cana yakin geldi. aradan 1 sene gecti 2. kez gittigimde hepsi farkli davrandi sanki iliskimizin böyle uzun sürecegine inanmamislar gibi sasirmis kalmislardi..bu izlenimi fark edince cok üzüldüm... neyse komsular falan gldi, onlar beni komsulara falan götürdü hepsi beni begendi. ama yinede annesine karsi kuskularim artti. biz erkek arkadasimla sadece cikiyoruz ve adinin konulmasi gibi seylerin bize suanda cok erken geldigini erkek arkadasimla kararlastirmistik... fakat annesinin nasil diyim size '' daha adi konulmadi fazla heveslenme, kendini birsey sanma'' tavirlari beni adinin konulmasina itti. ve erkek arkadasimla bu konuyu konustum ve kendiside olur neden olmasin dedi aslinda güzel olur dedi... anneme de söyliyim dedi. tamam dedim... sonra annesiyle konusmus bana geldi dedi ki, annem okulum gitmeden söz nisan vb. birsey olmaz dedi ama tanisma olabilir dedi. o anda cok kizmistim ama belli etmemistim. sonra sonra aslinda annesinin bu taviri beni cok incittigini fark ettim '' yani olabilir'' kelimesi bana cok itici cok kötü geldi sanki olmayada bilirde... ne biliyim... erkek arkadasimda fikrini degistirdi - evet sadece tanisma olacak dedi. ben birsey demedim ertesi gün actim agzimi yumdum gözümü ona cok kizdim ve annesinin bu tavrindan hic hoslanmadigimi ve git pasa pasa annenle yasa dedim. bu arada erkek arkadasimin annesi babasi ayri. iste o da söyledigim seylere ragmen, herseyi yüzüne vurmama ragmen dolayli olarak yanlis yaptigini söylememe ragmen hic birsey yapmadi pasif durdu .. ki bunlar olmadan önce 1 aydir falan pasifti aldirmiyordu orali degildi... bunlar hepsi bende toplandi ve kendsiyle ayrildim. simdi ayriyiz.
beni memleketine götürdügünde 3 günlügüne babasina gitmisti o 3 günde ben annesinde kaldim... konustuk falan filan sohbetler ama alttan alttan imalar vardi.. yani direk yüzüme söylemesede. benim oglum okulunu bitirmeden hic bir sey yapamaz. benim oglum okulunu okuyacak memur olacak bana ev alacak- gibi triplerii konusmalari oldu.. bende ona karsi birsey demedim farkli telden vurdum, annesi hep agizimi aradi, acaba oglu hakkinda ne dusunuyorum, sanki koz aradi, yani ben agzimdan kaciracam o da kullanacak giib... bilmiyorum kizlar cok öfkeliyim.. cok kirildim, erkek arkadasimdan ayrildim ses bile cikartmadi, beni istemeyen biriyle ben niye zaman geciriyim ki triplerine girdi. ama haksizmiyim kizlar... yani böyle degismemeli erkek arkadasim... sonucta bir söz bir birseyi engellemeyecekti aksi halde ikimizi daha da saglam ve güvenilir yapacakti... hepsi annesinin bencilligi yüzünden :( simdi memleketine gitti annesinin yanina artik neler konusuluyor bilmiyorum.. aslinda pek de umrumda degil desem yalan olur.. insan merak ediyor... ama bana yanlis yaptilar.. ve eger erkek arkadasim hatasini anlayip geri söz yapmak isterse sunu bilsinki annesine karsi asla asla olumlu tavir alamayacagim. yani kendi elleriyle beni kendilerine düsman demiyimdi, beni yabanci ettiler.

Okul bitmeden söz,nişan istememeleri bana da makul geldi açıkçası....Asıl siz kız tarafı olarak bunu istemelisiniz.Önce bir mesleğini eline alsın....

canım senin durumun:'' tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok'' olmuş...
sevgilinin annesini sevmemişsin,onunda senin sevmediğini hissetmişsin,sevgiline ayrılmak istedğini söylemişsin ve hiç itiraz etmemiş...
yani sevgilinin ve annesinin hayatı gayet normal gidiyor,yani seni hayatlarından çıkarma konusunda zorluk yaşamamışlar.
bırak,umursama artık,yoluna bak...
bu saatten sonra bu çocuk sana dönse ne olur?
herşeyi çok çabuk sindirdiğine göre döneceğini sanmam fakat dönersede sen kabul etme.
herkes hayatından memnun gözüküyor,sende düzenini kur.
ortada bi yanlış varsa illaki pişmanlığını çekerler boşver

2yıllk bi birliktelik var bence koly bitmemeliydi ve adının konması daha güzel olurdu

canim... demek ki 2 gün 2 hafta 2 sene hic birseyi degistirmiyor... karsi taraf pasifse benim elimden hic birsey gelmezki... ki gelmiyor.. erkek arkadasimin yapisi böyle ... bende isterdim bir sözün olmasi bari ailelerin tanismasi bir sekilde isinirdik birbirimize ama hayir olmadi...

Okul bitmeden söz,nişan istememeleri bana da makul geldi açıkçası....Asıl siz kız tarafı olarak bunu istemelisiniz.Önce bir mesleğini eline alsın....

bende okuyorum yani okumadigimdan degil... nisan olsa belki onlari hakli bulurum cunku masraf ister ama bu bir sözdü gelip merhabalasip tanisip bu sekilde bir karar verecektik. Ben istedim... Annemin onlari arayip artik bu isin bir adi konulsun gibi birseyi cesaret edemezdim ama demekki bu gerekiyormus...

canım senin durumun:'' tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok'' olmuş...
sevgilinin annesini sevmemişsin,onunda senin sevmediğini hissetmişsin,sevgiline ayrılmak istedğini söylemişsin ve hiç itiraz etmemiş...
yani sevgilinin ve annesinin hayatı gayet normal gidiyor,yani seni hayatlarından çıkarma konusunda zorluk yaşamamışlar.
bırak,umursama artık,yoluna bak...
bu saatten sonra bu çocuk sana dönse ne olur?
herşeyi çok çabuk sindirdiğine göre döneceğini sanmam fakat dönersede sen kabul etme.
herkes hayatından memnun gözüküyor,sende düzenini kur.
ortada bi yanlış varsa illaki pişmanlığını çekerler boşver

Canim cok haklisin ben sindirmeye hazirim cunku 2 sene emek vermisim bu iliskiye... Ben gururumu cok kez yerler altina almisim.. Ama bu sefer gidip-geliyorum.. hani hem diyorum ki artik bitti gitti hemde bir umut varmi acaba diye düsünüp kaliyorum... Hic itiraz etmedi. hic. o cok kaypak sanki, hem bana olur falan dedi güzel olur dedi ( ki umursuyor anlamina gelyor) hemde böyle bir cevap alinca tamam ozaman diyor. yani anlaymadim onu ama annesiyle konustuklari etkilemis bayagi. Evet ama yazik ettiler iste bana.. bir bencillik yüzünden... off....

ya bi de kizlar.. erkek arkadasim bana ''anneme aldirma kafasi bazen gidip geliyor' demesi ona güvencimi daha da kuvvetlendirmisti.. ama sonra baktim ki avlanmis ...

Canim cok haklisin ben sindirmeye hazirim cunku 2 sene emek vermisim bu iliskiye... Ben gururumu cok kez yerler altina almisim.. Ama bu sefer gidip-geliyorum.. hani hem diyorum ki artik bitti gitti hemde bir umut varmi acaba diye düsünüp kaliyorum... Hic itiraz etmedi. hic. o cok kaypak sanki, hem bana olur falan dedi güzel olur dedi ( ki umursuyor anlamina gelyor) hemde böyle bir cevap alinca tamam ozaman diyor. yani anlaymadim onu ama annesiyle konustuklari etkilemis bayagi. Evet ama yazik ettiler iste bana.. bir bencillik yüzünden... off....

bence sen şükretmelisin haline...
bu kadar değişken,herkesin fikrinden etkilenen biriyle evlilik hayatını düşün_?
muhtemelen evliliği 3 kişi yaşayacaktınız...sen,eşin ve annesi...
sen en başında katlanamamışsın,bir ömür nasıl geçsin peki böyle?
ayrılmanız inan senin için hayırlı olmuş...çünkü nedense erkek arkadaşın bana çok soyut bi tip geldi...
ha var ha yok...
inan böyle insanlarla geçinmek daha zor.o yüzden iyiye yor ve pişman oldum diye dönmeye kalkarsa gözlerinin önüne evlenince nasıl olacağım hayalini getir.
hemen vazgeçersin :9:

canım ıyı olmus annesının agzına cok bakan pasıf bırısıymıs bence darılmada evlenınce daha beter olur herseye burnunu sokar bu tarz anneler o zaman yuvan yıkılır dahamı ıyı olur bosver tamam herkesın annesı tabı duskun olacak ama anneye asırı duskunude hıc cekılmez bılıomusun onlar karar verır sen uyarsın hayatın boyunca bosver guzelım pasıf adam ınsanı delı eder okusun tamamda annem sole dedı annem bole dedı oooofffff en kızdıgım sey

Merhaba, Erkek Arkadaşınızın Annesinin Düşünceleri Çok Mantıklı.. :31:
Bırakın Okulu, Ben Askerden Önce Yüzük Takılmasını da Uygun Görmüyorum.. :50:
2 Yıl Dediğin Nedir ki ? :ssz:
İnsanlar Kaç Sene Görüşüp Başkasıyla Evleniyor.. :31:
Hayat Bu..
Zamanın Ne Getireceği Belli Olmaz..
Siz de Üzülmeyin Artık.. :34:

Mutluluklar.. :16:

canım bak sakın yanlış anlama bu dediğimi ama sen gidip kalmışın sevdiğinide biliyor daha şimdiden böyle olursan hiçkimseye sözün geçmez bunu böyle bil ayrıca kadın resmen seni çantada keklik görüyor neyaparsa yapsın senin he diyeceğini oğlunsuzz olamayacağını düşünüyor bundan emin ol cnm o kadından sana size hayır gelmez ayrıca memleketi demişin büyük ihtmal küçük yer orası ve küçük yerlerde bu davranışın hiç hoş karşılanmaz zatençoğu dul kadın oğlunu paylaşma fikri iyi gelmez el kızına kaptırmamak için uğraşır(sanki el kızı alıp götürüyor ) bide sen kalmışın kadın daha çok konuşacak ayrıca anladığım kadarıyla sevgilinde seni onu herhaliyle kabulleneceğin fikrine alışmış gibi ne olacak biliyor musun sen biryerde dank edip ayrılıcan sevgilin 1 gün sonra sonrakinde 2 gün sonra gelecek demek istediğimi anladın mı bilmiyorum

buarada tekrar söylüyorum kesinlikle yanlış anlama küçük yerde bunlar böyledir....kız herşekilde gelecek ne gerek var dediğini yapmaya önce ben düze çıkıyım el kızı beklesin.... yatıya falan gitmen araya mesafe koymaman çok çok çok çok büyük hata:47:

Merhaba, Erkek Arkadaşınızın Annesinin Düşünceleri Çok Mantıklı.. :31:
Bırakın Okulu, Ben Askerden Önce Yüzük Takılmasını da Uygun Görmüyorum.. :50:
2 Yıl Dediğin Nedir ki ? :ssz:
İnsanlar Kaç Sene Görüşüp Başkasıyla Evleniyor.. :31:
Hayat Bu..
Zamanın Ne Getireceği Belli Olmaz..
Siz de Üzülmeyin Artık.. :34:

Mutluluklar.. :16:

Biz erkek arkadasimla cok iyi geciniyorduk. Ve okullarin bitmesini beklemeye hazirdik... Zaten öyle karar almistik.. Ama basta belirttigim gibi annesinin negatif imalari, bana sarf ettigi sözler tavirlar beni ona karsi ancak bu kurtarir dedim. Bari bir söz hakkim olur dedim. Aslinda ozaman annesi hic birseye cesaret edemezdi ama bakti gördü ki kiz yanliz isini halletti oturdu yerine...

canım bak sakın yanlış anlama bu dediğimi ama sen gidip kalmışın sevdiğinide biliyor daha şimdiden böyle olursan hiçkimseye sözün geçmez bunu böyle bil ayrıca kadın resmen seni çantada keklik görüyor neyaparsa yapsın senin he diyeceğini oğlunsuzz olamayacağını düşünüyor bundan emin ol cnm o kadından sana size hayır gelmez ayrıca memleketi demişin büyük ihtmal küçük yer orası ve küçük yerlerde bu davranışın hiç hoş karşılanmaz zatençoğu dul kadın oğlunu paylaşma fikri iyi gelmez el kızına kaptırmamak için uğraşır(sanki el kızı alıp götürüyor ) bide sen kalmışın kadın daha çok konuşacak ayrıca anladığım kadarıyla sevgilinde seni onu herhaliyle kabulleneceğin fikrine alışmış gibi ne olacak biliyor musun sen biryerde dank edip ayrılıcan sevgilin 1 gün sonra sonrakinde 2 gün sonra gelecek demek istediğimi anladın mı bilmiyorum

buarada tekrar söylüyorum kesinlikle yanlış anlama küçük yerde bunlar böyledir....kız herşekilde gelecek ne gerek var dediğini yapmaya önce ben düze çıkıyım el kızı beklesin.... yatıya falan gitmen araya mesafe koymaman çok çok çok çok büyük hata:47:

Anliyorum. Ben gitmek istemedim. Erkek arkadasim beni zorla götürdü.... Ona gitmeden önce bunlarin olacagini söylemistim... onu uyarmistim... ama cok gezen papuc malum olan seyi getirirmis demek... Ayrica gitmeden önce tembihledim erkek arkadsima sakin misafir falan gelmesin bizide sakin bir yere goturmesin diye ama yine dedigi oldu annesinin... Evet kucuk bir yerdi ve beni hor gördü bunu oradaki insanlarda gördü zaten.. Ama son zamanlarda aklima su geldi.. Bi ara misafir gelmisti bende zaten gitmeden önce ayagimi burkmustum yani üstünde yürüyemiyorum ( hay aksi ;-) ) onunn üzerine de normal davraniyordu yanimda, misafir gelince baktim caylari kekleri falan önüme getirdi bir elim yagda bir elim balda imajini verdi, tabii ben sonra bunlari farkettim.. Fenaymis varya...

ayrılmanız inan senin için hayırlı olmuş...çünkü nedense erkek arkadaşın bana çok soyut bi tip geldi...
ha var ha yok...
inan böyle insanlarla geçinmek daha zor.o yüzden iyiye yor ve pişman oldum diye dönmeye kalkarsa gözlerinin önüne evlenince nasıl olacağım hayalini getir.

Evet farkindaydim zaten bunlarin.. Ama insan sevince birsey yapamiyorki elimden birsey gelmiyor.. ve gelmemisti... Zaten ... babasindan dönünce eve gelince aksam konustugumzda dedim ki bak ben senin annenle hayatta kalmam hayatta bunu bil. kararini ver dedim. O da anladi zaten birseylerin oldugunu ama SORMADI SORMADI... yani anlayacagin annesi affedersiniz ileride agzindan geleni verse birseyler yapsa onada susup kalacak off... evet ama annesi olmadigi zaman cok iyi yani o da mesafeli aslinda ama bana karsi öyle gösteriyormus...

ha var ha yok...

Evet farkindaydim zaten bunlarin.. Ama insan sevince birsey yapamiyorki elimden birsey gelmiyor.. ve gelmemisti... Zaten ... babasindan dönünce eve gelince aksam konustugumzda dedim ki bak ben senin annenle hayatta kalmam hayatta bunu bil. kararini ver dedim. O da anladi zaten birseylerin oldugunu ama SORMADI SORMADI... yani anlayacagin annesi affedersiniz ileride agzindan geleni verse birseyler yapsa onada susup kalacak off... evet ama annesi olmadigi zaman cok iyi yani o da mesafeli aslinda ama bana karsi öyle gösteriyormus...

benimde 19 yaşında oğlum var bende okul ve askerlik bitmeden ve düzgün bir iş sahibi olmadan söz,nişan düşünmem...bu işler hadi bir yüzük takalım sonrası Allaha emanet demekle olmaz...bir iş resmiyete döküldü mü çok uzatmadan bitirilmeli...acele etmenin manası yok kadın öğrenci çocuğunu niye sözlesin..benim için oğlumun sözlüsü benim gelinimdir elim ve gözüm üzerindedir biran öncede toparlayıp almak isterim....erkek arkadaşının annesi de sanıyorum byle düşünmüştür kadına da oğluna da kızma sende acele etme bu bozulmuş olabilir ama tekrar sevecek olursan asıl ağırdan alan sen ol...unutma kaçan kovalanır:16::16::16:

benimde 19 yaşında oğlum var bende okul ve askerlik bitmeden ve düzgün bir iş sahibi olmadan söz,nişan düşünmem...bu işler hadi bir yüzük takalım sonrası Allaha emanet demekle olmaz...bir iş resmiyete döküldü mü çok uzatmadan bitirilmeli...acele etmenin manası yok kadın öğrenci çocuğunu niye sözlesin..benim için oğlumun sözlüsü benim gelinimdir elim ve gözüm üzerindedir biran öncede toparlayıp almak isterim....erkek arkadaşının annesi de sanıyorum byle düşünmüştür kadına da oğluna da kızma sende acele etme bu bozulmuş olabilir ama tekrar sevecek olursan asıl ağırdan alan sen ol...unutma kaçan kovalanır:16::16::16:

Ablacim ... Oglu 25 yasina gelmissede ayni mi? Ayrica o 3 gün icinde bana oglunun eski sevgililerine degindi ( akraba olanlar) ablacim annesi beni kiskirtti.. bende onun oynuna geldim... Dahasi varmi... Helal olsun benim jetonlarim simdi teker teker düsüyor.. hay allahim

:46::46::46:söz yaptırıp kaynanaya ben üstünüm demekistemiş kızımız ama ters tepmiş:50:

Annesi oğlunu kocasıymış gibi beklentilere girmiş sana yer kalmamış,zaten istememiş ,evlenmek ve aşık olmak için uygun aday değil sürekli tepenizde annesi olacak oğlunun aklını karıştırak,duygu sömürü yapacak yalnız ya .......uzak dur

Back