- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- Konu Sahibi missplayful
Madem cebinizde paranız yoktu neden gittiniz? İş bulunca gitseydiniz ya da programı tamamen kendi bütçenize göre sınırlasaydınız.
Kadın zamanında yokluk cektiği için o psikolojiden sıyrılamıyor belli ki. Biranda değişmesini beklememek lazım. E parayı sonradan bulunca da hareketlerine yansıması normal.
Bir cümlenizde "Turk adetleri ve terbiye yapisi geregi cevap veremiyorum" demişsiniz ama maşallah yüzünüz herşeyi anlatmış. Misafirliğe gittiğimizde, hoşlanmadığımız şeyler olduğunda böyle mi davranırız?
Erkek arkadaşınıza da ağzınıza geleni söylemişsiniz. "insanin kocasi ne icin vardi ki acaba dedim?" Yurtdışında kendi ayakları üstünde durabilen bir genç kadınsınız. Böyle bir cümleyi yakıştıramadım size. Kimse kimse için varolmak durumunda değildir. Belki kocasından cekindiği için öyle davranıyor?
İşsizlik, yeni ev yeni bir ortam sizin biraz psikolojinizi bozmuş. Sağlıklı düşünemiyorsunuz bence. Yaşadıklarınız hareketlerinize yansımış, sizi üzmek istemem ama bu kadar fevri davranmanızı gerektirecek birşey göremedim ortada.
Canim sadece sorun para degil,kopegimizi birakacak yerimiz yok , koskoca evi var bir kopege yer bulamamasina ne diyorsun peki(cok buyuk garajlari var ve evin altinda bodrum ve spor salonu), ac kaldim saatlerce plan yapip sonra biz gezicez ogle yemeginden vaz gectik demeleri son dakikada..?Biz yemeyecegiz deyip bizim yemegimizden yemek istemesi? Ki hic hoslanmam oyle seylerden.... Koltuga biz dahil hic bir misafiri oturtmamasi... Park parasi istemis veya benzin icin sizlanmis gecelim bunlari... ya bu yaptiklari nedir yani... Sanki eve kendi cocugu gelmiyor.Sorun fedakarlik etmek istemiyor , evini ve cebini maalesef gelecek insanlardan sok seviyor, plan yapip insani oylece ortada birakip sonrada ac insan sanki uzaydan gelmis ac olmak sucmus gibi davraniyor. Benim kan sekerim dusuyor kolayca bilsem yerdirm gelirdim.Sonr anda koskoca aile yemegini iptal edip sandvic al diyenide ilk kez goruyorum. Nerden tutsAM elimde kaldi. Ya idare edicez kadini akilli kategorisine koymadan yada bu is olmiycak ayrilcam bu boyle. Ilerde benim cocuklarim olursa ve evde ayni muhabbetler gecerse ben eminim cirkinlesirim ve isler kotu olur hic gerek yok bu deveyi gudemeyeceksem bu diyarda durmam.