merhaba kızlar ... 2 yıldır birlikteyiz erkek arkadaşımla seneye evlilik düşünüyoruz ama benim kafama takılan bazı sorular var. Ailemle tanışmak istedi bizim eve geldik kaldık bi kaç gün ailem misafir etti ağırladı sonra ben onun ailesiyle tanışacaktım bekar evi vardı anne babası oraya gelmişti.tanışmak için dışarı çıktık hiç bişey konuşmadı annesi benimle, elini öpmek istedim elini çekti yarım saat falan oturduk döndük. Sonra ertesi akşam beni çağırdılar gittim annesi biraz daha sıcak davrandı babası evden gitmiş benimle tanışmadı neymiş ben çekinip utanırsam diyeymiş. Erkek arkadaşımın ailesi benim ailemle tanıştığını bilmiyor kaldığını falan söylemedi sadece beni bırakmaya geldiğinde ayak üstü tanıştığını söylemiş. Biz normalde bu ay düğün düşünüyoduk ailemin yanına geldiğimizde de bu şekilde söyledik annemlere tamam dediler ailesi seneye erteledi bizimkiler biraz sakin kalıyo olur dediler yine ama ben bu konuları çok kafama takıyorum bide kız kardeşi var 21 yaşında aşırı kıskanç yani abisini benden kıskanıyo her zaman görüntülü arayıp sevgilin mi var yanında kim var yalnız mısın evi göster falan deyip tüm odaları göstertiyor... sizce ben ne yapmalıyım lütfen bana biraz akıl verin...