• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesi...

düğünü bu ay düşünüyorduk derken aileler tanışmadan mı düşündünüz bunu..
adam sen gelcen diye evden gidiyor oğlu zorla kendini yatıya kaldırtıyor:KK53: otel ayarlamak bile babanın işi değil kalacağı yeri bile ayarlamamış birde yüzsüzce babanla konuşturmuş seni utanmasıda yok..

aileside en azından annesi sizde kaldığını biliyor ve seni istemiyor o yüzden elini vermemiş..

bana kalırsa bırak aralarında halletsinler bir daha evlilik lafını ağzına alma..

Evet tayini çıkacağı için konuştuk aramızda öyle karar aldık benim ailem uygun gördü onunkiler erteledi. Bencede en doğrusu ona bırakmak bakalım napıcak...

Kardesi, evin icini , odalari goster sevgilin mi var vs dediginde erkek arkadasiniz oda oda dolasip rapor mu veriyor kardesine ?
Kardesidir, sever kiskanir eder..
Ama bu kadarida fazla bence..
Bi agirlik, bir saygi, bir ciddiyet olmali

Erkek arkadaşın çok aileci. Bu konuda başın çok yanar.
Hemen evlenme nişanlan uzun bir nişanlı kal o evrede herkes rengini daha çok belli ediyor. Gerçi bir çok kişi nişandaki sorunları görmezden geliyor ama emin olun nişan düğünün fragmanı gibi.

ikinci geldiğinde otel ayarladı babam ama beni zorladı babanla konuş diye bende ezile büzüle konuştum yine bizde kaldı
burda yanlış davranmışsınız...babam izin vermiyo diyecektiniz....siz daha aĝırlıĝınızı koyup cvp veremiyorsunuz....bu evlilik olmaz..

28 yaşında olduğuna emin misin bu oğlanın?

Zira ailesine sevgilimin ailesiyle tanıştım, onlarda kaldım, bu durum onlara da bana da ters değil, yorum yapmayın diyemeyen adam 28 yaşında olmamalı.

Ha bide kız kardeşine rapor vermek nedir ya?

Çok garip şeyler yaşıyorum yani ilk geldiğinde ailem kalsın dedi ama ikinci geldiğinde otel ayarladı babam ama beni zorladı babanla konuş diye bende ezile büzüle konuştum yine bizde kaldı bana gelince bizim aile geniş ona gelince ailesi böyle şeyleri hoş görmez kafayı yemek üzereyim...:KK43:((
Zaten sizin evde yatiya kalmak icin teklif etmesi bile çok saçma hangi sıfatla evinizde kalabilir ayrıca buna ailenizinse onay vermesi daha da saçma kv seni istememeside ayrı bir saçmalık 2 seneden beri konuştuğunuzu bildiği halde tavrı çok yanlış ayrıca kizkardeside çok çirkin davranışı onun ağzımın payını hemen vermen gerekirdi ve onlarin bütün bu saçma sapan hareket etmesine tek sebebiyet verende sensin !

merhaba kızlar ... 2 yıldır birlikteyiz erkek arkadaşımla seneye evlilik düşünüyoruz ama benim kafama takılan bazı sorular var. Ailemle tanışmak istedi bizim eve geldik kaldık bi kaç gün ailem misafir etti ağırladı sonra ben onun ailesiyle tanışacaktım bekar evi vardı anne babası oraya gelmişti.tanışmak için dışarı çıktık hiç bişey konuşmadı annesi benimle, elini öpmek istedim elini çekti yarım saat falan oturduk döndük. Sonra ertesi akşam beni çağırdılar gittim annesi biraz daha sıcak davrandı babası evden gitmiş benimle tanışmadı neymiş ben çekinip utanırsam diyeymiş. Erkek arkadaşımın ailesi benim ailemle tanıştığını bilmiyor kaldığını falan söylemedi sadece beni bırakmaya geldiğinde ayak üstü tanıştığını söylemiş. Biz normalde bu ay düğün düşünüyoduk ailemin yanına geldiğimizde de bu şekilde söyledik annemlere tamam dediler ailesi seneye erteledi bizimkiler biraz sakin kalıyo olur dediler yine ama ben bu konuları çok kafama takıyorum bide kız kardeşi var 21 yaşında aşırı kıskanç yani abisini benden kıskanıyo her zaman görüntülü arayıp sevgilin mi var yanında kim var yalnız mısın evi göster falan deyip tüm odaları göstertiyor... sizce ben ne yapmalıyım lütfen bana biraz akıl verin...
Hiç uğraşma bence ya ortada birşey yokken sıyrıl bu durumdan balık baştan kokarmış emin ol uğraşmaya değmiyor söz yok nişan yok düğün yok uğraşma hiç

Sence gerçekten bu adamla olur mu
Tüm evi göster yanında kim var diyen kardeşine evi gösterip size de bunu gelip söyleyen
Aile içinde söz hakkı olmayan
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen bı adam ve ailesi..

Sence de daha iyisini hak etmiyor musun ?

Back
X