- 31 Ocak 2017
- 16
- 2
- 1
- Konu Sahibi Hayalperest89
-
Aynen öyle defalarca söyledim yanında kimi görmek istiyosan o olsun ailenin sözünden çıkamayacaksan olmaz bu iş diye ama ite kaka devam ediyo bırakmak istediğimde bırakmıyo beniHerkes kendi kafasına göre karar alıyor sanki sevgiliniz de kendi kendine karar veremiyor gibi geldi bana.
Teşekkür ederim... sanırım biraz ağırdan almak en iyisi...Bence işi aceleye getirmeyin, evliliğinizi en yakın seneye erteleyin.anlattıklarınız pek iç açıcı değil.annesi ve bilhassa görümce adayın potansiyel sorun sebebi.onları tam tanımadan, aranızdaki ilişkiye belli bir mesafe kazandırmadan evliliği düşünmeyin.bu esnada da sevgilinizin siz ve kardeşi/annesi arasındaki ilişkiye/çatışmaya nasıl çözdüğüne odaklanın.
Cidden olmaz canım yani aile olacaksınız kendi kararlarınızı kendiniz alacaksınız anladığım kadarıyla siz mantıklı ve daha özgüvenlisiniz ona göreAynen öyle defalarca söyledim yanında kimi görmek istiyosan o olsun ailenin sözünden çıkamayacaksan olmaz bu iş diye ama ite kaka devam ediyo bırakmak istediğimde bırakmıyo beni
Biz normalde bu ay düğün düşünüyoduk
teşekkür ederim...inşallah altından kalkabileceğim bi yüktür bu benim...Cidden olmaz canım yani aile olacaksınız kendi kararlarınızı kendiniz alacaksınız anladığım kadarıyla siz mantıklı ve daha özgüvenlisiniz ona göre
Yok ilk kararı ikimiz alıp benim ailemle konuştuk bu ay için. Ama ailesiyle konuştuktan sonra ailesi önümüzdeki yıl olmasını istedi yaşımız maalesef 28daha cocugun ailesinin hicbir seyden haneri yok. Hangi ara istemeydi nisandi dugundu organizasyondu halledecektiniz? Daha ben ailesiyle tanistim onlarda kaldim diyemeyen adam ailesinden habersiz dugun karari mi almis umarim yaslar kucuktur
Ya ne kötü dimi mutlu olmak için yapılan tatlı heyecanlı şeyleri yük olarak hissetmeniz ne hayırlıysa o olsun canım iyice tanı onu ailesini acele etme sakın korkma hiç bişeyden çünkü evlilik apayrı bi olay flört olmakla alakası yokTeş
teşekkür ederim...inşallah altından kalkabileceğim bi yüktür bu benim...
Öyle tabiki... teşekkür ederim inşallah hayırlı bi sonuca ulaşırımYa ne kötü dimi mutlu olmak için yapılan tatlı heyecanlı şeyleri yük olarak hissetmeniz ne hayırlıysa o olsun canım iyice tanı onu ailesini acele etme sakın korkma hiç bişeyden çünkü evlilik apayrı bi olay flört olmakla alakası yok
Yok ilk kararı ikimiz alıp benim ailemle konuştuk bu ay için. Ama ailesiyle konuştuktan sonra ailesi önümüzdeki yıl olmasını istedi yaşımız maalesef 28
Aynen öyle benim baya büyük dertlerim bence hayırlısı demekten başka çarem yokBir uyarı yapayım sevgilinin senin ailen geniş demesi hiç iyi niyetli değil bence. Zaten iyi niyetle dese hoşgörülü vb ifadeler kullanırdı. Sizde kalayım diye ısrar etmesi falan hoş değil.
ufukta kv görümce dertleri gözüküyor. Su asama da evlilik düşünmek için erken bence
Bol bol dua et Allah büyükÖyle tabiki... teşekkür ederim inşallah hayırlı bi sonuca ulaşırım
Bunu konuştuğumuzda şubattı yani 6-7 ay oldu planladığımız zaman olsaydı şimdilerde olacaktı nikah1 ay icinde nasil evleneceksiniz ki? Direkt nikahla diye mi planladiniz? Gelinlik bile yaptiramazsiniz çünkü 1 ayda
Ailesinin soğukluğunu da bosverin. Ne halleri varsa gorsunler. Hem size yakin olmanız daha iyi. Cok gelip gitmezler ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?